Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziwne rzeczy dzieją się z dogo :cool1: W pracy cały dzień nie działało . Wróciłam do domu i weszłam bez problemu...

Doginka w Sopocie nie jest fajnie ale wycieczkę jednodniową z Helu mogłabym sobie zafundowac :evil_lol: żeby się z Wami spotkac;)

eh fotek brak nowych. Stale z nieba leci śnieg z deszczem, od rana non stop :roll: Akurat teraz jak szefa nie ma:evil_lol: z pracy wymykam się wcześniej, to nie mogę pofocić

Posted

weszka napisał(a):
Jak ja dzisiaj zobaczyłam na focie jaka Gass jest groźna to nie wiem czy się nie boję z nią spacerować hihi ;)

błaahaahha:evil_lol:no wiesz co:roll::eviltong:;):diabloti:

przecież to jest pieszczoch poduszkowiec:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']
Foxi widze ze ma nowe legowisko:eviltong:
taaaa dlatego jak mnie nie ma to siedzi uwiązana na swoim miejscu w przedpokoju, bo na tej sofie ma leżeć Kreoś w czasie mojej nieobecności (taki sposób jego na spędzenie tych samotnych 8 godzin i mu nie zabraniam,przynajmniej śpi i nie wyje)a ostatnio się wydało że ona mu tam wskakiwała i nie wpuszczała :mad:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

a Twoje chmury gradowe jak? poszły mam nadzieję...;)

dzięki za troskę :lol: to miłe że kogoś to obchodzi...
Cóż chmury odchodzą na dzień, wracają wieczorem... Chcę już wiosnę, czas będzie bardziej radośnie upływał, na długich spacerach, fotografowaniu, rowerze , dodatkowej działalności po godzinach pracy:lol:
Choc napewno nie zapomne człowieka który mimo krótkiej znajomości odbił na moim życiu duże piętno...To jest dobre doświadczenie na przyszłość i tak należy to traktować, nie jak porażkę;) .

Cieszę się że fotki się podobają.
Witam nowego gościa - Akirę :multi: zapraszamy z futrami częściej !

Zaraz mam nalot Zuzolandii z Fruzią więc znikam :loveu:

Posted

Fantastyczne są te foty, naprawdę! Eh! Fotografujesz od dziecka? Zawodowo czy tylko z miłości? Uwielbiam te z małą głębią ostrości (czy jak to się zwie - no te z zamazanym tłem i wyraźnym jednym planem). Brawo! :lol:

Posted

Nie od dziecka ;) od ok 3 lat . Tylko z zainteresowania. Z mojego wyuczonego zawodu jedyne co mam to satysfakcja posiadania dyplomu :evil_lol: :loveu: Tak to jest jak tech.wet. siedzi w maszynach górniczych i biurze rachunkowym :evil_lol:
Dobrze nazwałaś-to właśnie głębia ostrości;)

Posted

eria napisał(a):
Nie od dziecka ;) od ok 3 lat .

:lol: Ciemnia w łazience, klimat tajemnicy, utrwalacz na najlepszych spodniach... To były czasy! A teraz główny problem, gdzie do jasnej cholery jest USB? Eh...

Posted

taaa byle do wiosny, to temat, ktory wszedzie ze wszystkimi omawiam i tutaj tez moge przylaczyc sie do oczekujacych:razz:. Marzy mi sie dlugi, sloneczny dzien, w bluzie, a nie grubym plaszczu, ze smyczami w reku, w lesie, gdzie nie bede po kolana mokra i brudna.... Kurcze nie moge sie doczekac:placz:

eria daj jeszcze jakies foty bo sa naprawde cudowne:loveu: