Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Witamy Puzzle, miło mi że zajrzałaś i się wprowadza kolejny sznauceroholik :multi:gośc
Stół ma wymiary 60x120 , to TEN . Narazie gościły na nim dwa olbrzymy i sprawuje się super. Nie ma nic wygodniejszego niż stół na pilota :)

nie działa mi link - tylko mi?

Posted

z tego co widzę szwankuje strona germapolu , pewno dlatego nie da się wejść w menu sklepu :roll:

Jestem załamana,po wczorajszej wiośnie teraz sypie śnieg i już jest prawie biało :placz::placz:

no to teraz zimowe fotki :roll:

Posted

To pytanie się tu na pewno powtarza co 100 stron - ale CO TO ZA APARAT?
Ja wiem, że znaczenie ma głównie ten co naciska migawkę, ale chciałabym wiedzieć, jeśli to nie tajemnica ...

Posted

Bjuta - Olympus E-510
Ariss - bo ja tego białego g***na które zaś wczoraj mi wieś zasypało focić nie umiem i umieć nie będę .i kropka.
Eh ide do roboty Was poodwiedzać :evil_lol: i czasem jakąs pracę uczciwą w przerwach też wykonam :evil_lol:

to są warunki na foty jak dla mnie :loveu:
z soboty kiedy to wiosna zawitała

Posted

Tak przejrzalam zdjecia i myslalam, ze Foxi jest mala, ale ona raczej do srednich sie zalicza, tylko Kreos jest chyba taki ogromny:evil_lol::loveu: i ona przy nim taka malutka wychodzi, a jaka brodke ma dlugasna:loveu:.

Posted

Foxi jest zdecydowanie średnia, a Kreon jest drobniutki i chudzinka ;) waży 35 kg

Tu masz porównanie Foxi i Gass tak mniej więcej( w zeszłym roku po katowickiej wystawie):lol:

Posted

Rudzia - popołudniu ;)
Ariss - koniecznie !!!!!!

U nas śnieg i mróz. W nocy zamarza ,w dzien sie topi
fotki-starocie- na szybko i uciekam do tej roboty gdzie sie pracuje :evil_lol:ale gdzie czas leci w związku z tym szybciej

Posted

Witanko w słoneczny mroźny poranek :) Poranne spacery są fajne bo sucho, a popołudniu masakra - toniemy w błocku.
Mam nadzieję że w tym roku na zdjęciu po wystawie będzie kwarter - Kreoś, Foxi, Gass i Dirki :)

Posted

weszka napisał(a):
Mam nadzieję że w tym roku na zdjęciu po wystawie będzie kwarter - Kreoś, Foxi, Gass i Dirki :)

ta wersja bardzo mi przypadła do gustu:loveu:

Posted

puzzle napisał(a):
No ja do Katowic napewno nie wpadne:-(

Foxi jest sliczna, te centki ma boskie:loveu:

Katowice to najpiękniejsze miasto na świecie! (No, dobra Florencja też jest OK.) Zapraszamy!

Posted

Ktoś mnie wołał ?? :evil_lol: Florencja to moje trzecie imię :cool3::loveu:

Ariss,Weszka - byłoby bosko gdyby się udało taki spacer odbyć :loveu:

Bjuta -eeee najpiękniejszy jest Hel. Tam się zaciera granica między ziemią a niebem :loveu: ahhh czas do sierpnia zleci szybko i będzie urlopik....