eria Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='malawaszka']a mebelki do kuchni też czerwone? bo ja się zastanawiam nad czerwonymi, tylko zdecydować się nie mogę :roll: czerwono-popielate :loveu: [quote name='weszka']Będzie przytulne piekiełko :diabloti: Czerwień fajnie wygląda we wnętrzach tylko mocno dominuje no i meble ciężko zmienić, a ścianę łatwiej przemalować :razz: na ścianach będzie tapeta ;) i tu dokleję parę fot moja ulubiona z tej sesji, zatutułowana "moment decydujący":diabloti: Quote
malawaszka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 popielate=szare? :lol: co czerwone, co popielate? poka te mebelki bo na pewno są na necie :lol: Quote
eria Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Malawaszka-nie ma na necie,przynajmniej ja nie znalazłam ;) kupuję normalnie w sklepie. AngelsDream - pogodę mamy ślicznie wiosenną :loveu: Byłam dziś z psami na dłuuugiej wyprawie do innej dzielnicy po kaganiec Foksikowy i mam :cool3::cool3: plastikowy, z podwójną kratką:diabloti: nie zeżre nic:diabloti: Kreoś był bardzo grzeczny na mieście, jak szliśmy w tamtą stronę,a z powrotem menda już wiedział że wraca do domu i musiałam go większą część drogi ciągnąć za sobą:roll: A dziwnie siły odzyskiwał jak widział psa po drugiej stronie ulicy :diabloti: A zaraz wyruszamy z psami i kumpelą na foty :eviltong: to znaczy ja jej sesję będę robić hihi może też się na jakieś zdjęcie załapię :evil_lol: póki co wczorajsze, a w kolejce jeszcze zimowe czekają więc będzie duży misz masz teraz;) Quote
hovomaniaczka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P2069208.jpg Fajna mialy zabawe! Quote
Marta_Ares Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witam;) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P2069255.jpg swietne:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Wogole wszystkie fotki w ruchu super:loveu: :loveu: Hehe widze my tez sie dzisiaj socjalizowalismy, tym razem jednak z samą Maya, zachowywała sie super :loveu: :loveu: Quote
eria Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 uroczyście oznajmiam.... że zwierzyna zaczyna się pojawiać :loveu::multi::multi::multi: : jak nie lubię pająków tak obecność tego osobnika wyjątkowo mnie ucieszyła :lol: Quote
Bjuta Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Znakomite są te fotki! Z N A K O M I T E !!! :lol: Quote
Paulina. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 wiosna ? :multi: nie mogę się nadziwic, ze Wy nadal macie tą samą piłkę, podczas gdy my wymęczyłyśmy i utopiłyśmy w zbiorniku wodnym już dwie :cool1: Quote
eria Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Bjuta']Znakomite są te fotki! Z N A K O M I T E !!! :lol: witamy Bjuta w galerii :lol: Cieszę się że się podobają ;) Paulina, stale ta sama:loveu:, jak oka w głowie jej pilnuję choć parę razy już mało brakowało a by się zgubiła na dobre;) dla tych co im się cofać nie chce:evil_lol: dużo fot na poprzedniej stronie a teraz przedstawię nowy kaganiec Foksika z którego chyba jest nawet zadowolona bo wreszcie ją ze smyczy spuścili:evil_lol: i jedna z fot z sesji kumpeli ;) fantastycznie foty wyszły :loveu: digart.pl | zoom | Karolina i znowu mogę powiedzieć że kocham moją sigme :loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mamy taki sam kaganiec:eviltong: a sesja widzialam ze udana:loveu: :loveu: Twoje zdjecie na nk tez sliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AngelsDream Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jająk bardzo mi się spodobał i zdjęcia skakane. Quote
Sallcia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na taie galerie jak ta wraca się zawsze z uśmiechem na twarzy!:diabloti: Ile kosztuje taka twoja Sigma?;) Quote
eria Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Sallcia']Na taie galerie jak ta wraca się zawsze z uśmiechem na twarzy!:diabloti: Ile kosztuje taka twoja Sigma?;)[/quote] niezmiennie trzyma się na poziomie 1500-1600 Quote
Dobcia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P2069255.jpg no taki moment! taki! i nie ma ciągu dalszego...?:cool3: mmm:loveu: owady zaczynają się pojawiać...:multi: Quote
hovomaniaczka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://i44.tinypic.com/27yoj1v.jpg Oooo długo by przy mnie nie pożył... Zaraz przerobiłabym go w miazgę:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Eria uwielbiam te Twoje misz-masze:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 wytrymowałam psa :multi: 2 godziny z misiakiem walczyłam :evil_lol: i sam wyskubany bohater który ni rusz nie chciał pozować :cool1: a dziś leje od rana wiec foty porządne dopiero w tygodniu mu cykne jak sie wypogodzi Quote
weszka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 eria gratuluję zrobienia Kreosia! Zastanawiam się czy w przyszły weekend do ciebie nie wpaść z szarym niedźwiedziem? Nie chciałabyć potrenować hihi :cool3: Co do kagańca to wcale nie bądź taka pewna że Foxi nic nie zeżre przez niego. Bunia też w takim chodziła i np. koopę się dobrze zjada. trzeba zanurzyć cały kaganiec, oblepić, a później ma się na wynos :diabloti::lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='weszka']...Co do kagańca to wcale nie bądź taka pewna że Foxi nic nie zeżre przez niego. Bunia też w takim chodziła i np. koopę się dobrze zjada. trzeba zanurzyć cały kaganiec, oblepić, a później ma się na wynos :diabloti::lol: Bleeeeeeee, właśnie jem spagetti:crazyeye: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i41.tinypic.com/fkw9hs.jpg tylko tyle z dużego sznaucera :o u nas po strzyżeniu potrafi zostać dwa razy więcej kudłów :roll: Kreosiu miodzio :loveu: Quote
eria Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Witamy Puzzle, miło mi że zajrzałaś i się wprowadza kolejny sznauceroholik :multi:gośc Stół ma wymiary 60x120 , to TEN . Narazie gościły na nim dwa olbrzymy i sprawuje się super. Nie ma nic wygodniejszego niż stół na pilota :) Weszka - propozycja bardzo interesująca :diabloti: :cool3: wspólnymi siłami doprowadzimy Dirkulca do porządku szybciej a ja jestem zawsze chętna na potrenowanie :cool3: p.s. cholernie muli mi net:shake: Quote
puzzle Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 bWpadlam tylko powiedziec, ze masz piekne psy:loveu:, pieknie zrobionego Kreonka:loveu:, robisz cudowne zdjecia:loveu: i wprowadzam sie tu:diabloti:. Mam tez interes:diabloti:, moglabys mi zmierzyc szerokosci Twojego "stoliczka" groom? Przymierzam sie powoli do zakupu, a ze zapewne kiedys bede miala nieco wieksze futro to chcialabym kupic od razu duzy. Jakbym mogla jakas relacje tez byloby milo:cool3:, czy Kreos sie spokojnie miesci i czy wygodnie Ci sie z niego korzysta.;) Quote
hovomaniaczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i43.tinypic.com/i58zup.jpg Jaki biedny tu stoi Quote
Recommended Posts