Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak w ciągu tygodnia fotki obejrzało tyle osób co zwykle oglądało w ciągu jednego dnia to jest dla mnie jednoznaczne z brakiem chęci na kolejne foty.
Pegaza -tu kiedyś były foty codziennie. Ale oglądający się wykruszyli, widać fotki kiepskie, to po co będę wstawiać ;) A naszykowane na serwerze mam zawsze świeże fotki.

Posted

Naturalnie się tak układa :loveu:
No pomarudzilam troche i jaki sie ruch zrobił :evil_lol::evil_lol:
Kilka fotek z serii 'produkcja zapałek'

:evil_lol:

A z nowości to Foksikowi rozleciał sie wieloletni kaganiec i mamy problem:roll: Dziś popołudniowy spacer chodziła na smyczy, z przerwą na piłeczkowanie. Teraz jak się wszystko topi nażarłaby się różnych smakołyków za wszelkie czasy gdybym ją bez namordnika puściła :roll: No i trzeba szybko zorganizować nowy co nie będzie proste...:shake:
A w ogóle to od paru dni walczyłam....jak zawsze z kurierem i o karme:angryy: Zamawiałam z Krakvetu , nawalił GLS :angryy: Dziewczynki - nigdy nie korzytajcie z GLS :angryy: Awizo mają w zwyczaju wyrzucać i nie mają nawyku przed dostawą przedzwonić do odbiorcy :angryy: W efekcie paczka wraca z powrotem do Krakvetu. A ja zamówiłam karmę korzystniej , z allegro, kurier OPEK , powinno być lepiej bo OPEK dzwoni przed dostawą...:roll: A psom już prawie nie ma co do misek nasypac :roll:

Posted

oo.. to Foxi ma okazję na porządny obszerny kaganiec zamiast skarpetki..:evil_lol:

pozdrawiam
złośliwa wiq:evil_lol:

p.s. a ja z opekiem miałam przesrane:cool3: nie ma reguł:cool3:

Posted

oo.. to Foxi ma okazję na porządny obszerny kaganiec zamiast skarpetki..:evil_lol:

za bardzo to nie ma szans na taki. Musi byc
- gdzie go kupić, a do wyboru mam całe...3 zoologi takie osiedlowe kiepsko zaopatrzone:roll:
-fizjologiczny odpada bo tylko przez net a ciężko stwierdzić czy Foksik ma sznupkę jak jakiś rasowy pies czy ma jedyną w swoim rodzaju :evil_lol:
-gęsta kratka z przodu co nic nie wciągnie przez nią:mad:

Olusia - dokładnie !!! dzwoniłam przez kilka dni, po kilka minut za każdym razem słuchałam muzyczki i sekretarki powtarzającej że wszyscy konsultanci zajęci :angryy: W końcu się wk***łam i napisałam maila, to odpowiedzieli że se mam do Czeladzi po paczke jechac buhahaha