Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie, że USG wyszło OK.:multi::multi::multi:

A próbowałaś Łośka wziąć podstępem?:razz: Moje jak się ociągają z powrotem to wystarczy powiedzieć "MICHA" i psy ciągną do domu jak oszalałe i czekają na jedzonko:diabloti:

Eria, czy znasz programik PAJĄCZEK 5 MxG Professional?:razz: - czy warto go qpić?:razz: Czy łatwo z nim się robi stronkę www?;) - Ja zielona totalnie jestem:oops:

Posted

Doginka napisał(a):

Eria, czy znasz programik PAJĄCZEK 5 MxG Professional?:razz: - czy warto go qpić?:razz: Czy łatwo z nim się robi stronkę www?;) - Ja zielona totalnie jestem:oops:

nie znam ;) robie tylko w notatniku i grafike w PS

Posted

też się zastanawiałam nad pajączkiem bo mnie ten html doprowadzi do szału...
a tam można na kreatorze wizualnym pracować.
takie prościutkie strony to jakoś idą ale taką jaką bym chciała to może za 5 lat zrobię :razz:

Posted

jeszcze słyszałam, że dużo osób we Front Page'u robi. ale nie wiem jak jest potem z wyświetlaniem w przeglądarkach...
pobrałam sobie Pajączka i CoreEditor na próbę ;)

Posted

wiq napisał(a):

najważniejsze, żeby się pasożyt nie zalągł:diabloti:

otóż to :diabloti: masz rację .trzeba dobrze uważać

takie prościutkie strony to jakoś idą ale taką jaką bym chciała to może za 5 lat zrobię :razz:

a ja sie zatrzymalam na poziomie prościutkiej stronki i ni w ząb nie udało mi się ruszyć dalej :oops::shake: wiec nawet nie zakładam ze za 5 lat zrobię :evil_lol:

Witamy się w ten bardzo mglisty dzionek, dobrze że to już piątek i jutro się wyśpię :loveu: Zdjęć nie mam ...

Posted

w kwestii stron to i tak jest teraz tyle możliwości,ze zrobienie strony , która wygra z czasem i się szybko nie zestarzeje jest trudne...
więc tak czy owak najważniejsza prostota i umiar ;) ale chciałoby się poszaleć , oj chciało :lol:

a dlaczego zdjęć nie ma?

Posted

Patisa napisał(a):
Ooo, a tam macie trzeciego, ten na samej górze, i wcale się nim nie chwalicie?:lol:

ten u góry to Kukuł :evil_lol: prezent na któreś tam urodziny ,nie pamiętam które

A w ogóle to dzień dobry (choć dla mnie kolejny fatalny) , jest ponuro, pochmurno i mokro. Nie robiłam fotek na spacerze. Byliśmy w parku. Ptaszki pięknie śpiewały, psiska biegały za piłeczką i się darły. A potem melodyjnie darłam się ja " GDZIE ZGUBIŁEŚ PIŁKĘ KRETYNIEEEE" :evil_lol:

Posted

To teraz już wiem - ten ryk aż tu u nas w Wawce było słychać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ściągnęłam testową wersję pajączka (pewnie go kupię), ale dla mnie nawet prosta strona to ciemna magia:crazyeye:, ale jakoś może w przyszłej dziesięciolatce się nauczę jak zacząć:diabloti::oops::evil_lol:

Posted

u mnie to normalne na spacerach, czasami ejszcze "szukaj pilki idioto":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a ja robilam w Zajaczku strony i tez calkiem calkiem sie z nim pracuje, a pozatym ma w pomocy jest caly kurs html