Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć :) Masakra z zamkiem zakończona powodzeniem ;) ale co przeżylam to moje :shake::shake:
mam jakies dzisiejsze fotki ale jeszcze potrwa nim zmniejsze i obroie:p

Posted

Eria, proszę miej dla mnie wybaczenie i cierpliwość ale czy możesz mi podać jeszcze raz linki do samouczków html z których korzystałaś ??
postanowiłam się wreszcie nauczyć!! bo potrzebuję 3 strony...

:oops::cool3:

Posted

Pójde z torbami przez Kreona :shake::shake: Od kilku miesięcy je trudno dostępną karme , kupilam na spróbowanie kiedys i mu sluży i chcę kontynuować... Tylko że wtedy jak kupiłam to byla promocja za 130 zł 15 kg ... A teraz nie ma już promocji i jest pro plan senior sensitive z łososiem najtaniej w krakvecie za 180 zl :placz: w tej sytuacji Foksik chyba bedzie szamać czapi :evil_lol::shake:

Posted

obadałam allegro -nie ma w ogóle.....
znalazłam tylko w krakwecie i w telekarmie,w krakwecie taniej wiec zamówiłam.... a niech mi menda raz zajęczy popołudniu to w łeb dostanie :evil_lol:

a w ogóle to mam dziś popołudniu mały hardcore :diabloti::diabloti: Gaję i Sonię wyprowadzam.... To znaczy obawiam się ze 4 psy + ja + lód to nie jest dobre połączenie :evil_lol: może zaprzęgnę czwórkę do sanek to będzie lepiej ? :evil_lol: