Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
nooo sprawia mylne wrażenie spokojnego staruszka :evil_lol::evil_lol:
dzisiaj na wieczornym spacerku go tak roznosiło,jak szczeniak wariował w śniegu :loveu:

bo sznupki kochają jak Ty to nazywasz białe gó..no:evil_lol:

Posted

Ze schroniskowcami dorosłymi to już tak jest,że nigdy na 100% nie wiesz ile pies ma lat.Czarek ma teoretycznie 6-7lat.Równie dobrze może mieć i 5,albo 9.
Bo z zachowania to nadal jednak świr ,mógłby ganiać pół dnia i o każdej porze dnia i nocy ma ochote na spacer:loveu:.
Ja oceniam Kreona na 7-8lat

Posted

Dzień dobry ;) przyszłam z fotkami :cool3: To znaczy w pracy juz jestem a fotki wgrałam se rano na bucket :evil_lol:

na powyższych to kazałam łosiowi warować.... to najpierw pyskował dłuższą chwilę czy on napewno musi, a potem wziął i położył się, owszem, ale dooopką do mnie :evil_lol:

Posted

Dzień dobry w śliczny piątkowy dzionek :loveu: Jest jak w bajce, stale prószy snieg, na polach każdy krzaczek i każde drzewo białe :loveu: normalnie chyba polubię to białe g*** :p
Mam jakieś foteczki z ubiegłego weekendu ;) resztka
nieszczęśliwy warujący miś :evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
przeszłaś na jasną stronę :evil_lol: widzisz światło? :lol:

momentami widzę prześwity światła...ale mam huśtawkę nastrojów

Teraz przeżyłam koszmar. Wyobraźcie sobie ,wracam do domu, o 15, otwieram drzwi i ...... nie da się !!!!!!!! Zepsuł się zamek !! Panika, psy za drzwiami szczekają , ja nie wiem co robić, jak to ugryźć , do kogo się zwrócić ... No to po 20 minutach samodzielnych staran nad otwarciem zamka poleciałam po sąsiada, mija godzina.... Walczymy, poszłam po drugiego sąsiada... W ruch weszła wiertarka i jakieś łomy... 2 godzina w sieni pod drzwiami, wiercenie, tłuczenie, zamek nie chciał ni rusz puścić .
Ja już stan przedzawałowy.... Po ponad 2 godzinach udało się jakimś łomem otworzyć ... No to nowy problem - co dalej, jak zamknąć, skąd nowy zamek i kto zamontuje .... No to telefony po znajomych...
Stanęło na tym że przyjechał jakiś kuzyn znajomej który obejrzał jak sie sprawa ma i pojechał teraz kupić zamek taki jak trzeba :roll: Drzwi póki co jakoś prowizorycznie zamknięte na inny zamek... po prostu koszmar