Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rzadko tu ktoś zagląda więc i ja tu rzadko bywam :-( no gryzie mnie gryzie...pewien niezwykle wartościowy człowiek który musi wyjechać.........:roll: dłuższa historia...

mam zdjęcia, dzisiejsze, uchwyciłam piękne czerwone gile na drzewie i znowu se wypominałam brak 300mm obiektywu :placz: bo mając takowy miałabym te gile z bliska:loveu:

Posted

eria napisał(a):

mam zdjęcia, dzisiejsze, uchwyciłam piękne czerwone gile na drzewie i znowu se wypominałam brak 300mm obiektywu :placz: bo mając takowy miałabym te gile z bliska:loveu:

i Ty mówisz, że wróbli bys nie ustrzeliła?:cool3: Ja dziś byłem na polowaniu na trznadle, ale takie one strachliwe.. A wróbelki zawsze się dają:evil_lol:

ariss napisał(a):
u nas też cztery czarne łapy i wielka brodata morda są z Tobą!!!!!:diabloti:

no popatrz, u mnie też:cool1: trzymaj się eria

Posted

Witanko poniedziałkowe prosto z pracy ;) Dziś będzie nudno -> wszyściutkich poodwiedzam :loveu::evil_lol:

te zdjęcia niosą nadzieję ;-)

robienie ich działa na mnie bardzo pozytywnie,tak samo jak słoneczny dzień ,jaki wczoraj był :loveu:
aczkolwiek kto żyje nadzieją umrze głodny.....

i Ty mówisz, że wróbli bys nie ustrzeliła?:cool3: Ja dziś byłem na polowaniu na trznadle, ale takie one strachliwe.. A wróbelki zawsze się dają:evil_lol:

nigdy mi sie nie udało:roll:,obiektyw za krótki na jakiekolwiek ptactwo co widać po gilach, które były na tyle nisko że gdybym miała 300 mm miałabym je w pełnej okazałości :loveu:. Ale już postanowione, że po remoncie kupuję ZD 70-300 ;)

u nas też cztery czarne łapy i wielka brodata morda są z Tobą

jeśli Twoja i Kojota czarna morda są wielkie to ja nie wiem jaka moja jest :diabloti::diabloti::diabloti: gigantyczna ? :evil_lol: Do tego ciężka i wiecznie obfafluniona:evil_lol: Dodam jeszcze że NIGDY sie nie zamyka!

Posted

nooo sprawia mylne wrażenie spokojnego staruszka :evil_lol::evil_lol:
dzisiaj na wieczornym spacerku go tak roznosiło,jak szczeniak wariował w śniegu :loveu:

Posted

eria napisał(a):
nooo sprawia mylne wrażenie spokojnego staruszka :evil_lol::evil_lol:
dzisiaj na wieczornym spacerku go tak roznosiło,jak szczeniak wariował w śniegu :loveu:

Aniu ja tam nie wierze ze on miał 10 lat gdy go brałaś... :shake: zęby zębami wiadomo jak się niszczą poprzez nieodpowiednie zabawy (a Kreos przeciez ubustwiał kamienie :D ) no i zywienie... ;) troche czasu mineło od kiedy sie widziałysmy, ale pewnie duzo to on sie nie zmienił :loveu: a Foxi wiadomo, ona zawsze pieknie wyglada, trymować jej nie trzeba aby fason trzymała :evil_lol::evil_lol:

Posted

żeby nie było tak spokojnie :diabloti: staruszek (musiałby miec teraz 13 na karku) :

i mały pier***lec

Aniu,co do Kreona....on się z wiekiem robi coraz młodszy... Naprawde, coraz lepiej wygląda, energia rozsadza , tylko sól i lód między opuszkami mu zimą przeszkadzają, ale jak nie ma śniegu to może do upadłego gonić :)

Posted

Ktoś się dobrze walnął oceniając wiek Kreosia i tyle. Poza tym teraz u Ciebie ma najlepsze warunki z możliwych więc ani myśli się starzeć :loveu: Jest wspaniały!