Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, nie lubię składać życzeń, bo słowami nigdy nie potrafię oddać tego co czuję ale niech spokoju i radości Świąt nie zmąci Ci nic. Zasługujesz na wszystko co najlepsze, a za czas i serce poświęcane zwierzakom niech Ci los podwójnie wynagrodzi.

Posted

Dziękuję wszystkim za życzenia, także życzę Wam Wesołych Świąt
http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg
a to karteczka która sama robiłam i wybrańcom( :evil_lol: )wklejałam do galerii lub wysyłałam mailem :cool3:
wkleję Wam potem poranne foteczki.
Kreon ma łysy placek na głowie wygolony...Zrobiła mu się paskudna zmiana skórna. Byliśmy u weta - jednoznacznie to nie wiadomo od czego to, ale to jest ropne zapalenie skóry. Wetka nam powiedziała że to u sznaucerów i ONków dość częsta przypadłość...

Posted

nie,bo to dopiero ma od chyba niecałych dwóch dni, poszłam dzisiaj bo nieładnie to wyglądało(tłuste,posklejane włosy,zaczerwieniona tłusta skóra...)do takiej wetki blisko mnie, ona taka awaryjna jest, normalnie jeżdżę do Rudy, ale to wyprawa na pół dnia...A ona ma gabinet dosłownie dwa domy dalej...

Posted

dziekuję APSA za śliczną kartkę z Majcią i moim Twoim ulubieńcem :loveu:
Constancja -dziękuję:lol:
Haska- śliczna kartka robiona przez Constancję bo ma łateo rozpoznawalny styl :loveu: :loveu:
no i obiecane fotki :

uwaga! uwaga! Kreoś nie pyszczy!!!:bo się wylatał za piłeczką pajac:evil_lol:

moja mała fotogeniczna niunia :loveu:

reszta jutro ;)

Posted

co to za g** sie do Kreona przyplątało?..:shake:
prezent świąteczny..

a fotki:loveu::loveu:
zakręcałaś psy jakoś specjalnie na piłkę, czy one tak same z siebie?

Posted

wiq napisał(a):
co to za g** sie do Kreona przyplątało?..:shake:
prezent świąteczny..

a fotki:loveu::loveu:
zakręcałaś psy jakoś specjalnie na piłkę, czy one tak same z siebie?

piłeczki nie użyłam, tzn użyłam do wybiegania psów a potem robiłam zdjęcia, bo czasem zmęczonemu Kreosiowi się już nie chce szczekać bo szczeka coągle w czasei zabawy jak Foxi przychwytuje piłkę :evil_lol: ale to działa w obie strony, jak Kreon ma piłkę to Foxi krzyczy...Głośne bardzo te nasze zabawy :cool1:

Posted

:tree1: Choc nie umie robic slicznych kartek (jeszcze!), wiec zyczenia skladam Wam ...normalnie - wesolych Swiat Wam zyczymy, Tobie,bliskim i zwierzakom - Kreosiowi, Foxi i szczurkowi. Niech czas, ktory mija bedzie wspominany milo, a ten, ktory nadejdzie - jeszcze lepiej! Wesolych Swiat! Jola, Darek i Gutek.

Posted

Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki,
śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki.
Świętą noc złocista gwiazda opromienia.
Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia.
Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym.
Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym.

Posted

ja się właśnie obżeram po raz drugi!!!! Śniadanko świąteczne wcinam!!! :loveu: a gyszynków dużo, tyle że o wiekszości wiedziałam.... :cool1:
a Kreoś spędził wczorajszą Wigilię w łóżeczku słuchając kolęd płynących z radyjka i wcinając kosteczkę (taką samą jaką dostaliśmy od Zuzoli, pamiętam że długo je jadły wtedy, dlatego na 10 minut przed wyjściem dałam psom po kostce i się tak zajęły że nie zauważyły jak wyszłam :evil_lol:
a teraz pędzimy na świąteczny spacerek z Figusią :loveu:

Posted

Jest pieknie!!! Witamy w Boze NArodzenie!! Jestcieplo (w domku 18 stopni - siadlo naanen centralen) , ale nic to w koncu to Swieta!!!! A i kocyki sa! i skarpetki robione na drutach!