Paulina. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ze wszystkich Twoich zdjęc najbardziej lubie portrety. te misia są super ! :loveu: Quote
eria Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 fotografia abstrakcyjna autorstwa mojej mamy :cool3: Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zastanawiam się, czy to woda w klo...?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC317415.jpg cudowny :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Doginka']Zastanawiam się, czy to woda w klo...?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie to w zlewie jest !!!! musiałam specjalnie zmywać !! :evil_lol: dla ludzi o mocnych nerwach :diabloti::diabloti: tylko uwaga, to jest straszneeeeee:evil_lol: Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro Quote
Od-Nowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 te zdjęcia Mamy są jak wydruki z sejsmografu :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Od-Nowa napisał(a):te zdjęcia Mamy są jak wydruki z sejsmografu :evil_lol: byle tylko nie było trzęsienia ziemi :evil_lol: Quote
crazydaisy Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='eria'] dla ludzi o mocnych nerwach :diabloti::diabloti: tylko uwaga, to jest straszneeeeee:evil_lol: Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyno, co Ty nam tu wrzucasz?? Quote
eria Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 tak wiem :evil_lol: trz być już trochę wypitym by coś takiego obejrzec :evil_lol: na trzeźwo nie otwieram:evil_lol: edit. dokładam dzisiejszych fot Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 o fuuuuuuu hahahaha ale co za ludzie - używane majtory sprzedają?! :shock: Quote
ariss Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 wszystko nadrobiłam ,foty widziałam,o przykrościach czytałam:-(ale w allegro odwagi wejść nie miałam:evil_lol: Quote
weszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zaległości odrobione! eria żeby nowy rok przyniósł nowe i lepsze i żeby to coś co zepsuło humor w ostatnie dni starego roku poszło w piz*u :diabloti::mad: Quote
Sallcia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Świetne fotki :loveu: Uwielbiam te zimowe Twoje zdjęcia , są genialne!:evil_lol: Pozdrawiamy i zapraszamy!;) Quote
eria Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 nadal kiepsko:roll:....ale ciut lepiej.... ;) Niewesoła wydaje się perspektywa że od jutra do sierpnia znowu sie zacznie pobudkowanie o 6 :placz: No ale za coś trzeba do tego raju (Hel) pojechać :loveu: Quote
malawaszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P1037675.jpg kurcze jak znaleźć tą linię między krótkimi a dłuższymi kudłami na szyi? chcę Lunie głowę podciąć i boję się że zmaszczę :placz: bo to więcej niż pewne, że zmaszczę :evil_lol: Quote
eria Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='malawaszka']http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/P1037675.jpg kurcze jak znaleźć tą linię między krótkimi a dłuższymi kudłami na szyi? chcę Lunie głowę podciąć i boję się że zmaszczę :placz: bo to więcej niż pewne, że zmaszczę :evil_lol: tam włos rośnie w przeciwną stronę , łatwo poznać. Linia idzie mniej więcej od nasady ucha Quote
Od-Nowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 na pierwszym pięknie zarysowana broda. ależ to broda swoją drogą... przez duże B :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 eria napisał(a):tam włos rośnie w przeciwną stronę , łatwo poznać. Linia idzie mniej więcej od nasady ucha no własnie kurcze Luna tam ma jakiś miszmasz straszny i nie ma wyraźnej granicy :shake: Quote
weszka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ciotka byle do weekendu! Jak sobie pomyślę o jutrzejszej pobudce o 6 po 2 tyg. laby to mam zwałę na całego... Quote
Recommended Posts