Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak się łudziłam że może ktoś skrobnie tego ostatniego posta na stronie ....:razz:

Ehh odliczam minuty do 15, szef w Czechach, zwinę się przed 15...:evil_lol:
I tak se z nudów poszłam na fotke.pl powyrywać ciasteczka :evil_lol:

zaraz foty

Posted

miś se stanął w miarę normalnie :evil_lol:,co mu sie rzadko zdarza , i widać wszelkie jego wady jak na dłoni :loveu::loveu::loveu: kocham gadzine z każdym dniem coraz bardziej...

Posted

ariss napisał(a):
fotki Kreosia:loveu:mniami:loveu:jak jutro będzie piękna pogoda to biore aparat na spacer:diabloti:mam nadzieję,że Ty również:razz:

ja jutro biore raczej mopa,szmate i płyn do podłóg i sprzątam chałupę:evil_lol:
Aczkolwiek gdyby pogoda dopisała to napewno wezmę aparat,mimo że fot póki co do wklejania mam zapas :evil_lol:

Posted

Zawiany miś jest prześliczny:loveu::loveu::loveu:
Eria, czy wiesz może w jakim programie można robić obróbkę plików w typie Quick Time Movie?:razz: Chciałam kilka filmików połączyć w jeden, ale program Windows Movie Maker nie obsługuje tego formatu, a większość filmików mam własnie w quicku:placz:

Posted

Doginka napisał(a):
Zawiany miś jest prześliczny:loveu::loveu::loveu:
Eria, czy wiesz może w jakim programie można robić obróbkę plików w typie Quick Time Movie?:razz: Chciałam kilka filmików połączyć w jeden, ale program Windows Movie Maker nie obsługuje tego formatu, a większość filmików mam własnie w quicku:placz:

na filmikach nie znam się zupełnie, więc nie pomogę :shake:

Posted

a ja się pochwalę, że na 'konkurencyjnym ' forum w konkursie na najpiękniejsze zdjęcie listopada wygrała ta fotka :multi: :

a trzecie miejsce zdobyła ta fotka :

pierwszy raz moje futerka będą 'wisieć na sznurku' na psiejkostce :loveu::multi: