Pegaza Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 eria napisał(a):Nie mam kompa w domu :placz: nie mam tv, nic nie mam oprócz łozka i psów:evil_lol: o 19 wczoraj poszłam spać. a co robi właściciel sznupa jak się nudzi ?? Zabiera się za skubanko i czesanko !!!!! :evil_lol: masakra jest przy takiej wymianie instalacji ....... Ania masakra to jest przy wszelkich remontach w domu:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :shake: oj biedna Ty .... ja to jak miałam jeszcze starego stacjonara i był remont to podmontowałam sobie kompa między bałaganem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Oj biedaczko jak za króla Ćwieczka teraz żyjesz ;) ale przynajmniej psy na tym dobrze wyjdą! Quote
Doginka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 To sobie odpoczniesz od neta:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Ale jak później będziesz miała ładnie:p Quote
anndzia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066768.jpg :lol:Nie ma to jak porządne tarzanie :loveu: Quote
eria Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 wcZoraj było remontowe apogeum :shake: Jak jaskiniowiec... Światło było tylko w jednym pomieszczeniu w domu, w ...łazience :shake: No więc posiedziałam troche przy świeczce w kuchni po czym wzięłam futra i poszłam spać. Psy są totalnie zdezorientowane :roll: Stale im się przenosi te legowiska z pokoju do pokoju, zależnie gdzie akurat kują.... Mówię im 'na miejsce' a one biedne nie wiedzą gdzie iść :roll: Dziś mają skonczyć z kablami, a jutro będą murować dziury i najgorsze będziemy miec za sobą... W sobotę pan od dobka Hektora będzie mi malować jeden pokój i łazienkę (dobrze miec psie znajomości:lol:) . A ciąg dalszy chyba dopiero po świętach nastąpi , czyli podłogi i tapetowanie dużego pokoju ( o ile znajdę satysfakcjonująco czerwone tapety:diabloti:). Ehh dobrze ze chociaż w pracy mam net :evil_lol: jutro będzie gorzej, bo jutro jestem w tej drugiej pracy gdzie sie pracuje :evil_lol: ale może w domu popołudniu juz się podłącze do kompa bo prąd już przecież będzie:lol: edit. Właśnie się dowiedziałam że w dzisiejszym wydaniu Wiadomości Rudzkich jest moje pismo o komunikacji miejskiej :diabloti::diabloti::diabloti: Poza tym wydaje mi się że autobusy jakby zaczęły kursować normalnie...może kzk gop przeczytał maila ?? :diabloti: Quote
weszka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eria remont to jak kataklizm, ale jak się przetrwa to jest radocha i ładnie :) Będziesz musiała się pochwalić na fotach bo mnie ta czerwona tapeta zaintrygowała ;) Quote
Od-Nowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 no zdjęcia nowego domku koniecznie!! też bym coś poremontowała,,,, może się zajmę w styczniu korytarzem bo jest najstraszniejszy ze wszystkiego Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mnie chwilowo remonty bokiem wyłażą wiec sobie odpuszcze ..conajmniej do lata ...a potem gruntowny remont sypialni :evil_lol: ale co mi tam wyniose sie z psami na działke a TZ niech sobie radzi :evil_lol::evil_lol: doberek ....:loveu: Quote
eria Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 dobrze że tyn biydny Adik tego nie czyto :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='eria']dobrze że tyn biydny Adik tego nie czyto :evil_lol: hihhi no wlasnie ze biydny Adik se podczytuje to i owo :evil_lol::evil_lol: jak przeczyto to bedzie uswiadomiony z pólrocznym wyprzedzeniem :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='eria']a jak sie wykludzi ?????? a niby kaj miołby sie wykludzic????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no chyba ze se go wezmiesz na stancja hihih ale licz sie z tym ze un duzooo zjyy duzooo spi i wogole mooo lenia w doopie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 nioooooo na moich gołąbkach ze słoika to by napewno długo nie pociągnął :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='eria']nioooooo na moich gołąbkach ze słoika to by napewno długo nie pociągnął :evil_lol: no zapewne by mu bokiem wyłaziły razem z piorami :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 a tu dalej pustki...ale jako że mam prąd w domu to jakoś pośrodku całego zamieszania podłączyłam kompa.... foty na nowej stronie choć nikt za nimi nie tęskni Quote
weszka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Witaj w sieci eria! Ja jestem i foty zawsze chętnie oglądam :) Quote
eria Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 cześć Weszko :lol: moja duma..... Quote
zuzolandia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066806.jpg oooooooooooooooooo kosmiczna fota :loveu::loveu::loveu: Quote
AngelsDream Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066796.jpg :crazyeye::loveu::multi: Quote
Doginka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Twój DUMA super:diabloti::loveu: Ale to mnie zachwyciło:crazyeye: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066806.jpg Quote
Marta_Ares Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 al epiekne te fotki losia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Doginka']Twój DUMA super:diabloti::loveu: Ale to mnie zachwyciło:crazyeye: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066806.jpg a mnie bardziej zachwycił olbrzymu,czarny,piękny sznaucer:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts