Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Korenia co tu za stare ploty rozsiewasz :mad: :evil_lol:

Oj tam :evil_lol: Zobaczyłam, że ostatni post w prawie to "Poszerzona lista.." i nie zwróciłam, że ktoś odkopał staruszka ;)
Ale bądź co bądź - bardzo inteligentna ta lista :evil_lol:

Posted

nooo najgłupszą pozycją na tej liście jest dog :shake: fakt że kiedyś rzucił mi sie dog do gardła na wystawie (po tym jak właścicielka bez problemu pozwoliła pogłaskać,a po fakcie -na szczęście tylko mnie oślinił - stwierdziła że on się rzuca jak ktoś mu spojrzy w oczy :roll: Ale to pewno odosobniony przypadek agresji u doga...
i nie rozumiem czemu tam nie ma pineczra miniatury i yorka :shake::evil_lol:

fotki

Posted

Jak imprezka się udała?

hehe udała się, wesoło było, ploty trwały do 4.30 nad ranem :evil_lol: Generalnie imprezę uważam za udaną :lol:

tez chce takie robic :placz::placz::placz:

molestuj Adika, molestuj o lusterkooo :loveu:

...i trznadel:loveu: bardzo dobre ujęcie:smile:

właśnie zastanawiałam się co to za ptaszki :loveu:, było ich tam dużo na tym drzewie, ale płochliwe a ja niestety 300mm obiektywem nie dysponuję :placz:

Posted

ja poznałam w te wakcje dziewczyne z wyżłem,mamy blisko siebie działki i ona kiedyś miała doga(wymarzonego,ostoje spokoju z jakiejś renomowanej hodowli)który rzucił się i potórbował jej dziecko,które siedziało na 2 końcu pokoju i bawiło się swoimi zabawkami-psa niestety uśpiono bo jego reakcje były nieprzewidywalne:shake:

Posted

ariss napisał(a):
ja poznałam w te wakcje dziewczyne z wyżłem,mamy blisko siebie działki i ona kiedyś miała doga(wymarzonego,ostoje spokoju z jakiejś renomowanej hodowli)który rzucił się i potórbował jej dziecko,które siedziało na 2 końcu pokoju i bawiło się swoimi zabawkami-psa niestety uśpiono bo jego reakcje były nieprzewidywalne:shake:

A ja znam agresywną dożyę:cool3:

Posted

edit. ja jestem w pracy, a w domu robotnicy rozkuwają mi mieszkanie i wymieniają instalację elektryczną i co chwilę odbieram esemesy od mamy :evil_lol:
przed chwilą napisała że Foksik była niegrzeczna i że goniła Foksika po całym mieszkaniu bo nie chciała dać się zamknąć w pokoju :evil_lol:

Posted

Kojot a czamu to post do usunięcia ???? ;)

Ariss :diabloti::diabloti: z Foksika kawał charakternej mendy jest, pewno się rozdwoiła skubana :diabloti:

Posted

doberek ale paskudny dzien :placz:
mimo to bylam w lesie bo inkszego wyjscia nie mialam :shake:

teraz masz bajzel ale jak se odpicujesz to normalnie parapetówa bedziesz musiala odstawic :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']doberek ale paskudny dzien :placz:
mimo to bylam w lesie bo inkszego wyjscia nie mialam :shake:

teraz masz bajzel ale jak se odpicujesz to normalnie parapetówa bedziesz musiala odstawic :evil_lol::evil_lol:
kurna jak znajde satysfakcjonująco czerwone tapety to se odpicuję :placz: narazie to tylko blade,wyblakłe bordo w sklepach:shake:

mamusia dzwoniła...że kurz jest wszędzie.....:placz:

Posted

wiedziałam :placz: cholera wiedziałam :placz: jakieś 2 godziny temu zrobiło się podejrzanie ciemno.......... teraz zaczęło sypać białym g*** :placz:

Posted

[quote name='eria']wiedziałam :placz: cholera wiedziałam :placz: jakieś 2 godziny temu zrobiło się podejrzanie ciemno.......... teraz zaczęło sypać białym g*** :placz:

eeeeeeeeeee u mnie nie sypie ...choc ciemno :eviltong:

Posted

Nie mam kompa w domu :placz: nie mam tv, nic nie mam oprócz łozka i psów:evil_lol: o 19 wczoraj poszłam spać.
a co robi właściciel sznupa jak się nudzi ?? Zabiera się za skubanko i czesanko !!!!! :evil_lol:

masakra jest przy takiej wymianie instalacji .......