eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 a tu znów pustki :shake:;) A ja walczę z sałatką z gyrosem :cool3: :loveu: dziś impreza urodzinkowo-mikołajowa :multi: Kupowałam flaszkę w tesco to mi dowód sprawdzili :multi::multi: - znaczy sie że młodo wyglądam :loveu::multi::multi: aaa i dodam że mamy piękną wiosnę tej zimy i fociłam rano :loveu: Quote
ariss Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :diabloti:to może byś się pochwaliła fotami:eviltong: Quote
malawaszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 eria - 100 lat!!!!!!! przez to moje chorowanie przegapiłam kilka dogourodzinek :oops: spónione ale szczere - Spełnienia Marzeń :loveu::loveu::loveu: Widziałam super fotki :loveu: i kusi mnie taki obiektywik ojjj kusi, ale kasy zbędnej brak więc wmawiam sobie, że wcale nie kusi :lol: a w ogóle to nie pokazałaś tych cacuszek które zamawiałaś do groomingu - tego cud stołu jestem szalenie ciekawa :razz: Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 stół ufoce jak wsadze na niego łosia :evil_lol: a narazie łosia zapuszczam mam już zmniejszone i obrobione kropelki więc od nowej stronki, jak ktoś pomoże będą fotki ;) Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 My też pomagamy, bo chcemy śliczne fotki obejrzeć :loveu: Ja też dziś idę na spacer z aparatem :p Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cześć :multi: Przybiegłam pomóc z nową stroną, czekam na foty :cool3: Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 to fajnie bo zaraz wyruszam na spacerek, a chciałabym wkelić jeszcze przed :cool3: Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 ....................................... Quote
Olusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066658.jpg To jest mistrzostwo! :multi::loveu::klacz: A zdjęcia futer będą? :cool3: Quote
Korenia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Eria, a wiesz, że na nowej liście (ulepszonej) ras psów agresywnych znajduje się sznaucer olbrzym :roll: ? Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Korenia napisał(a):Eria, a wiesz, że na nowej liście (ulepszonej) ras psów agresywnych znajduje się sznaucer olbrzym :roll: ? to może ja od razu pójde uśpić misia, zanim zacznie się nagonka :roll::shake: Quote
zaba14 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 a gdzie taka liste ulepszona mozna zobaczyc ?? Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 no też jestem ciekawa gdzie takie bzdety wypisują i kto to wymyśla:roll: Quote
Doginka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Pewnie Św. Mikołaj nową listę przyniósł:crazyeye::evil_lol: Eria cudne kroplowe foty:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Korenia napisał(a):Eria, a wiesz, że na nowej liście (ulepszonej) ras psów agresywnych znajduje się sznaucer olbrzym :roll: ? A bernardyny? :cool3: Quote
LeCoyotte Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 super te foty!;) Korenia napisał(a):Eria, a wiesz, że na nowej liście (ulepszonej) ras psów agresywnych znajduje się sznaucer olbrzym :roll: ? hehe a skąd wzięłaś ten żart?:lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PC066658.jpg nie mam pytań śliczne :loveu: Quote
Pegaza Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Korenia napisał(a):Eria, a wiesz, że na nowej liście (ulepszonej) ras psów agresywnych znajduje się sznaucer olbrzym :roll: ? Proponuje dac tam yorka bo moj jest agresywny:evil_lol: Quote
weszka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Przepraszam za dwuznacznik ale ja *******ę jakie foty! :klacz::klacz::klacz: A ta lista to przepraszam że co???? Że niby na liście agresorów? Padnę zaraz ;) Quote
eria Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 mikołajkowy akcent i wracam do picia :evil_lol: Quote
Korenia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 O dziwo beńków nie ma :evil_lol: ale własnie zauważyłam, ze to temat z 2005 :evil_lol: ale jak chcecie poczytajcie - m.in. ON też się znajdzie, dog czy CTR :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f1061/poszerzona-lista-ras-psow-uznawanych-za-agresywne-12785/ Quote
Recommended Posts