panienkabubu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eria........... buahahahahahahhahahahhaha :evil_lol: wybacz:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 :roflt::roflt::roflt: ...podoba mi się pierwsza wizja świata:evil_lol: szkoda że jakaś taka nierealna:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 przeczytałam pierwszą - myślę: jest nadzieja po drugiej... się rozmyła :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Eria napisała: a w realu będzie tak : O 6.00 dzwoni brutalnie ajwiększy wróg ludzkości . Puszczam długą niemiłą wiązankę . Wreszcie wypełzam z łóżka, odsłaniam rolety i ... znowu same na usta ciśnie się słowo 'k******' zamiast " kochany poranku jak dobrze że jesteś" . Leniwie ubieram na siebie 3 swetry, kamizelkę i kurtkę, czapkę,kaptrur, mokre z wczoraj gumiaki , zapinam te włochate stwory na smycz i idę.... Wychodząc poślizgnę się na schodach bo ktoś nie pomyślał żeby były jakieś inne niż lśniąco-płytkowe , i wyląduję w mokrym, obrzydliwym puchu. Wkroczę na pole, puszczę psy, poklnę trochę, porzucam śnieżki. Wrócę do domu, i zacznę myć,myć, myć , topić,topić , topić te lodowe kule na łapach...... Ja Cię doskonale rozumiem;) Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 eria doskonale Cię rozumiem zwłaszcza jeśli chodzi o wstawanie w środku nocy i ciskane brzydkie wyrazy po wiele razy no a później odmrażanie łap. Ale i tak lubię zimę :) Mimo wszystko miłego tygodnia! Quote
eria Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dzień dobry (dobry będzie jak będzie sucho:loveu:) ;) No i jestem se w pracy,w biurze cieplej niż w domu więc jest OK :evil_lol: Foksika optymizm o 6 rano jest trudny do zniesienia :evil_lol: Kreosia trza było wyciagać z jego wyrka na ciasteczko bo średnio chciało mu sie po nocy gdzieś chodzić. Ale śnieg ma jednak jedną zaletę - jest jasno na polach - na tyle jasno że spokojnie o każdej porze można se połazić nie bojąc się swojego cienia :evil_lol: Zapomniałam wgrać se fotki na dzisiaj do bucketa,więc będą wieczorem ;) Quote
crazydaisy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Wizja świata... rewelacyjna ;) Temeraturę 20 stopni to i jak przetrzymam, ale 30 to już dla mnie za dużo - rozpuszczam się i mam wszystkiego dość :evil_lol: Nie ma jednak lekko, każdą porę roku trzeba przetrwać a przyznasz (chociaż minimalnie), że każda ma jakiś swój urok :) Miłego dnia. Quote
Pegaza Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hej Ania :p wlasnie snieg daje nam mozliwosci wejscia wieczorem w pole:lol: widze fajny banerek zimowy oj chyba zaniedlugo nasz tez zmienimy..:eviltong: Quote
ariss Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 błahahah...ale sobie wizje pięknego dnia wymyśliłaś:evil_lol: ale jak już znalazłaś jeden pozytyw w śniegu to pełen sukces:diabloti: Quote
eria Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Zuzol Ty mnie nie nerwuj :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jest bosko :loveu::loveu: Futra spia do 10tej wylaze z pryka ide do lazienki otrzepac resztki snu :loveu: Ubieram sie nastepnie ubieram Fruziola ktory jeszcze w objeciach TEGO PANA OD SNU :eviltong::eviltong:...wiec moge nia manewrowac jak mi sie chce..nastepnie ubieram Zuzola i wychodzimy ;-) ...Kudlate toaletkuja sie czytaja poranna prase pod latarniami i zadowolone pedza do cieplego domku ..sciagam ubranka w sieni i do mieszkania wpadaja ..CZYSTE SUCHE BEZKULKOWE PIESKI a pancia mimo ze za pare godzin bedzie musiala zasuwac do pracy jest niezwykle RADOSNA I ZADOWOLONA Z ZYCIA :multi::multi::multi: ps...a jak ma ochote to jeszcze zabierze dziewczynki do lasu na spacer :eviltong: DOBEREK ZLOCIUTKA :loveu::loveu: Quote
eria Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 weszka napisał(a):Powiało optymizmem :) no to co Weszka ? kupujemy naszym sznupom kombinezony, buciki i też nie będziemy mieć kulek :evil_lol: p.s. a ochraniacze przeciw kulkom na brodzie też robią ?????:diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak sie chce to i ochraniacz na brode tudziez uszy da sie zrobic :diabloti::diabloti: Quote
eria Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 twórczość poPSuta :evil_lol: i radosna,nieprzerobiona,cieplutka i sucha :loveu: Quote
weszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja z Dirki w ubranku to bym się chyba wstydziła wyjść ;) więc już będe ją odladzać po każdym spacerze żeby uniknąć poniżenia hihi Quote
ariss Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 muszę przyznać,że ta słoneczna i roadosna wyszła zdecydowanie fajniej:loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no musze przyznac,że Foxi w słońcu to jest to co teraz można oglądać i oglądać i oglądać :lol: Quote
eria Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 też tak sądzę ;) Kreosia w słonku też się lepiej ogląda :loveu: i ten mały nieokiełznany dzikus ( ostatnio sie zachowuje jakby ją z klatki wypuścili:shake: , może w związku z tym że od paru dni jak jest śnieg to nie ma piłki ....) Quote
eria Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 coby się nie zgubiła bo wtedy to byłaby tragedia obu futer i moja :shake: muszę kupić coś zastępczego, żeby nie bylo szkoda zgubic w śniegu ;) Quote
ariss Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 eria napisał(a):coby się nie zgubiła bo wtedy to byłaby tragedia obu futer i moja :shake: muszę kupić coś zastępczego, żeby nie bylo szkoda zgubic w śniegu ;) już zaraz mikołajki:razz::diabloti::eviltong: Quote
crazydaisy Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kup coś odblaskowego, od razu rzuci się w oczy :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Eria , więcej tego słoneczka daj :loveu: bo na ten śnieg to ja patrzeć nie mogę :shake: :evil_lol: i nie że zdjecia nie tego , przeciwnie , tylko brrr się robi :placz: Quote
eria Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 słoneczka nie wgrałam więcej rano na bucketa ale jest za to element humorystyczny Foksik-trup :evil_lol: Quote
Recommended Posts