panienkabubu Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 My też mamy śnieg :multi: I zarówno ja, jak i moje psy są zachwycone :loveu: Przestałam zwracać uwagę na jakość profesjonalność itp zdjęć:evil_lol: Grunt to dobra pamiątka :loveu: Quote
ariss Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PB225548.jpg ach..............mój przystojniak:loveu::loveu::loveu: u nas narazie malutko śniegu,ale już mi się marzy wyjazd w góry:loveu: Quote
Korenia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A to podobno u nas na dolnym śląsku miał być śnieg i zamiecie - a tu doopa - 3 milimetry na samochodach i nic więcej... a ja zamawiałam! Quote
crazydaisy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Korenia wszystko przed Wami :) http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/tn_PB225632.jpg Foxi cała zaśnieżona :loveu: Quote
sota36 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No popatrz - my tu nazywamy to "to" bialym go..em, a jak psy w nim pieknie wygladaja! Quote
Rybka_39 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Do pyska im w tym sniegu:loveu: Szczegónie Krosiek zabawnie wyglada z białą brodką:cool3: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 też zamawiałam a tu zielone łąki wszędzie :cool1: pooglądam sobie zimę tutaj, na jakiś czas wystarczy;) Quote
eria Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 U nas dalej sypie, śniegu już jest duuużo :shake::shake: Kreoś przeszczęśliwy, cały spacer mu musiałam śnieżki rzucać , jak szczenior wariuje :lol: Ja byłam mniej szczęśliwa topiąc lodowe kule na łapach w wiaderku.............. Quote
wiq Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 kurde, śnieg, psy, spacer, a Ty narzekasz:eviltong: Quote
Dobcia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wiq dokładnie:razz: ...szczególnie z naciskiem na PSY i SPACER... ehhh Quote
eria Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 zaraz jakąś radosną twórczość wstawię , od nowej strony ;) Quote
Korenia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Eria wycinasz Foxi i Kreośkowi włosy z łap, z między "poduszeczek"? Quote
eria Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 z wczoraj rana z 5-miesięcznym labem Dizlem ( że tez ludzie nie mogą sobie suk kupować :shake::evil_lol:) Korenia, nie tyle wycinam co przycinam, bo popieram tezę że te włosy chronią skórę między opuszkami i być może dzięki temu tak rzadko rozcina sobie łapy;) Spotkałam teraz znajomego pana z ok. 2-letnim goldenem, który ma notorycznie rozwalone łapy, dosłownie co się zagoi to znowu go widzę w skarpetce :shake::shake: I weterynarz doradził temu panu by nie puszczał psa ze smyczy :crazyeye::angryy: Że niby ma chodzić chodnikami z psem na smyczy, wtedy se nie będzie łap rozcinał. Bo pies jest za cieżki :crazyeye: to nie może swobodnie biegać po polach:angryy: I co lepsze ??? Unieszczęśliwić młodego psiaka spacerami na smyczy czy co chwile leczyć łapy............ a ten śnieg mógłby się już stopić...ponoć odwilż dopiero w piątek....chyba umre ... Quote
Justa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Piekne fotki :loveu::loveu::loveu: A Kreonek jak zwykle rozdarty :loveu: Quote
zaba14 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 pierwsze piekne!! kurde ile sniegu :lol: Quote
crazydaisy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ty nie marudź! Śniegowe fotki świetnie Ci wychodzą, no a Foxi... jak patrzę na nią i ten jej oblepiony kaganiec od razu mi się wesoło robi http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PB225569.jpg :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 I Tymówisz, że nie umiesz fot śniegowych robić?:cool3: - przecież one są takie śliczne:crazyeye::loveu: Podobno skromność to najlepsza cecha człowieka:p;) Quote
zuzolandia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie placz nad kulkami kup im skarpetki przeciwkulkowe :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja mojemu chyba też muszę takie sprawić przeciwkulkowe bodzisiaj mu tyle ich wisiało :shake::shake: Fotki jak zwykle boskie :multi::multi::multi: Quote
ariss Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PB225569.jpg śliczna:loveu: eria nastaw się pozytywnie a odrazu i śnieg będzie łatwiej Ci przeżyć:diabloti: Quote
panienkabubu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Moje psy nigdy nie miały problemów z opuszkami:cool3: A nie mają sierści i nigdy nic nie obcinałam :cool3: Ten vet to z kosmosu jakiś :crazyeye: Quote
eria Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ehhhhhh Ariss...... Więc tak....:loveu: Wstanę jutro o 6.00 radosna jak skowronek że nadszedł nowy dzień :loveu: Od rana świeci cudne słoneczko, jest sucho i ciepło, na polach rośnie wysokie już zboże:loveu: Jest 20 stopni w cieniu i jest cudownie:loveu: Idziemy z psiskami na bieganko za piłeczką i czyściutcy wracamy do domu. Jemy śniadanka, pieski idą spać a ja z radością pędzę do pracki :loveu: bo nic przyjemniejszego człowieka nie może spotkać :loveu: Aż chce się żyć !! a w realu będzie tak : O 6.00 dzwoni brutalnie ajwiększy wróg ludzkości . Puszczam długą niemiłą wiązankę . Wreszcie wypełzam z łóżka, odsłaniam rolety i ... znowu same na usta ciśnie się słowo 'k******' zamiast " kochany poranku jak dobrze że jesteś" . Leniwie ubieram na siebie 3 swetry, kamizelkę i kurtkę, czapkę,kaptrur, mokre z wczoraj gumiaki , zapinam te włochate stwory na smycz i idę.... Wychodząc poślizgnę się na schodach bo ktoś nie pomyślał żeby były jakieś inne niż lśniąco-płytkowe , i wyląduję w mokrym, obrzydliwym puchu. Wkroczę na pole, puszczę psy, poklnę trochę, porzucam śnieżki. Wrócę do domu, i zacznę myć,myć, myć , topić,topić , topić te lodowe kule na łapach...... Quote
Russellka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Super :loveu: śnieg jest zajefajny, nie znasz się :eviltong: Quote
Recommended Posts