Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie tylko ze ta ostateczność może nastąpic :shake: zaczęło mnie łupać w kościach i jest mi niedobrze. Przyszłam dziś do pracy,szef mnie usiłuje wygonić do domu, ale dziś mam troche do zrobienia i wolałabym posiedzieć jednak...:roll:

Posted

Oj biedulko to Ty lepiej zmykaj do domu i się podkuruj!
Ja za to marznę w pracy na kość - chyba administracja biurowca przycina na ogrzewaniu :mad: zdrowa z tego też nie będę bo już w piątek coś mnie brało po siedzeniu w tym lodzie.

Posted

ja twardo siedze jako że tu mam cieplej w biurze niż w domu :evil_lol:
kupiłam se kolejne tablety,z polecenia Soty36:loveu: , na katar ...
Cóż daję se czas do środy,jak nie bedzie lepiej to pójde do lekarza:shake: ale jak pomyśle o tych kolejkach tam.......:shake:

Posted

:crazyeye: jakiś bardzo duży jak na mini :razz:
koło mnie mieszka mini to on jak 1/3 tego na zdjęciu!

btw to pierwszy mini jakiego znam który nie jest jazgotliwy!! zupełnie nie szczeka! gdybym go nie spotykała na klatce to nie wierzyłabym,że tam pies mieszka:lol:

Posted

Kreoś na tych fotach ma łańcuszek,a sznup mini-pojęcia nie mam co;) To taki podbiegacz jest ;)

A ja zaraz wychodzę spędzić kilka upojnych godzin w przychodni :roll:
Kaszel mam taki że nie spałam pół nocy tylko się rzucałam z boku na bok:roll:

Posted

[quote name='crazydaisy']Domowe kuracje jednak nie pomogły? :(
Oby kolejki nie były zbyt długie, bo w takim stanie niezbyt przyjemnie się kwitnie pod gabinetem.

ja bym powiedział, że więdnie:evil_lol:

zdrowiej;)

Posted

[quote name='eria']Kreoś na tych fotach ma łańcuszek,a sznup mini-pojęcia nie mam co;) To taki podbiegacz jest ;)

A ja zaraz wychodzę spędzić kilka upojnych godzin w przychodni :roll:
Kaszel mam taki że nie spałam pół nocy tylko się rzucałam z boku na bok:roll:
jesso wszyscy chorują tylko ja jakoś nie mogę :-( a przydałby mi się odpoczynek od pracy...:eviltong:
wracaj już do zdrowia bo piesy czekają na spacerek :diabloti:

Posted

no ja do piątku się cieszyłam że wszyscy chorują a ja sie nieźle trzymam...no to mam teraz :roll: U lekarza o dziwo :crazyeye: bardzo sprawnie poszło(tylko 1,5h), mam L4 do piątku ...

edit. ta menda Foxi w chwili nieuwagi gwizdnęła mi z biurka kromkę chleba z nutellą :mad: przerobię ją na czapkę!!