weszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Witaj pracusiu! Cieszymy się że wekeend za pasem, coooo? Quote
eria Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 weszka napisał(a):Witaj pracusiu! Cieszymy się że wekeend za pasem, coooo? nooo bardzo się cieszę:loveu: tylko kurcze nie wiem czy się szef dziś w biurze pojawi a ja nie ustaliłam z nim jeszcze co z poniedziałkiem :oops: niektóre firmy w ten dzien normalnie pracują -> idioci :evil_lol: :shake: ale liczę że wyperswaduję wolny ten dzien :roll: Quote
weszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Negocjuj! Ja wzięłam urlop i dzięki temu dopiero w poniedziałek wracam z Poznania. Już sie nie mogę doczekać końca dnia! Quote
eria Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 a po drodze z Poznania nie masz Katowic/Rudy ?? :razz: schizol pospolity-foty szarobure bo po zachodzie Quote
weszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 eria napisał(a):a po drodze z Poznania nie masz Katowic/Rudy ?? :razz: Nooo mam ale będę się spieszyć żebyć coś jeszcze z soboty na wystawie zobaczyć. Chyba że w poniedziałek jak będę wracać...? Podaj mi na PW nr tel to może się zdzwonimy. Quote
eria Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 mam wolny poniedziałek :multi::multi::multi::loveu: czyli że za 2 godziny 4-dniowy weekend :loveu: życie jest piękne czasami :loveu: Quote
crazydaisy Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PB054872.jpg hmm, też bym chciała takie szarobure foty... Quote
weszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Suuuuper :multi: Ja już też siedzę jak na szpilkach... Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No to miłego, dlugiego weekendu! :) Quote
ariss Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 no to znowu będzie dużo fot:multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 eria napisał(a): Z moimi generalnie w suchy dzien bez problemu da się iść i nie pobrudzić:lol: A ten spacer powyższy to niedziela była, w lesie pełno ludzi spacerujących to też się porządniej ubrałam niż na codzien coby Zuzoli na Halymbie wstydu nie narobic:evil_lol: za to zuzola byla uciaprano i tak musiala do dom smigac przez pol osiedla :diabloti::diabloti::diabloti: tyz mom week....jeszcze ino jutro i odziwo 3 dni wolnosci :multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie dość,że szybki to jeszcze jasny ten Twój obiektyw :loveu: mój wyznacza godziny zdjęciowe ... śliczna foxiasta panienka :loveu: Quote
wiq Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jak można mieć tyle czasu jedną piłkę?..:???::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 widzialam pilkowe foty :) my z lolkiem ostatnio za czesto gubimy pilki... Quote
Bartiśkowa_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nawet szaro-bure piękne :loveu: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PB054872.jpg ale skok :multi: Quote
eria Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 zajęłam się z okazji długiego weekendu uaktualnianiem fot na stronce foto , bo miałam tam takie badziewia że aż wstyd :evil_lol: , pomyśleć że kiedyś byłam z nich dumna:evil_lol: motyle to co nie działa to sie uaktualnia ;) Quote
Pegaza Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ania wszyscy fajni wyszli ale najbardziej podziwiam te tlo:loveu: nie masz fotki samego tla ta woda i odbicie tych drzew?:p Quote
Doginka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ale na stronce waszki oczy wymiatają:crazyeye::loveu::loveu: Quote
eria Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 chcecie beznadziejne mewie fotki pod tytułem "gdyby mnie było stać na 70-300 " ?????? :shake::shake::evil_lol: Quote
eria Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 .................wszyscy weekendują :evil_lol: Quote
eria Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 fotki pod tytułem " Gdybym miała 70-300 ..." Quote
Recommended Posts