Dobcia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='eria'] Wiedziałam, że tu chodzi o męską dume!:evil_lol: Co za obrażony Kreonik:evil_lol: Ładnie razem wyglądają:loveu: Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Kilka fotek autorstwa Zuzoli pozwolę se przekleić co tu tak pusto nie będzie... kurcze ale ona tu biała wyszła... Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 taaaa przestałam być anonimowa :evil_lol: no trudno....:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No nie!!!! Kreos - poszukaj se innej baby! Gurek! Widzisz una Cie mo gdzies! Ty ! Ty! Wyjcu czorny! gutek Quote
Ola&Kora Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ale słodziutki brudasek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
limoncia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale ganiają:loveu: Tęsknie za takimi spacerami:placz: Quote
eria Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='milena182']ale stado:crazyeye: jakie tam stado, to są tylko 3 pieski :lol: Quote
eria Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Foteczki z porannego spacerku makro, które przepięknie mi wyszło, po wielu nieudanych próbach (weź zrób tu makro jak psioki latają dookoła Ciebie i szczekają "rzuć mi piłeczka") no a tu już te dwa sępy mały biały sęp EDIT : NIE DOSTANIECIE FOT PRZEZ TYDZIEŃ, CHOCIAŻ MAM! :cool1: Quote
Ola&Kora Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Jejku, kocham takie foteczki!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Tu Kreon nie wiadomo gdzie ma pyszczek :loveu:.. Quote
zaba14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 http://images4.fotosik.pl/255/65d8e7a731790ded.jpg super!!:) Jak będziecie się spotykać jeszcze na strzelnicy to mowcie, wpadne z moim kilerem :evil_lol: Quote
eria Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='zaba14']http://images4.fotosik.pl/255/65d8e7a731790ded.jpg super!!:) Jak będziecie się spotykać jeszcze na strzelnicy to mowcie, wpadne z moim kilerem :evil_lol: nie ma sprawy ! Będę pamiętać ! Wiadomo - im więcej tym lepiej :loveu: A kropelka wyszła mi bosko :loveu: Muszę Wam się pochwalić, dzisiaj na spacerze Kreon biegał sobie bez kagańca i nagle zza rogu wyskoczył nam bokser, wprawdzie raczej łagodny-ale jednak samiec....Kreon zdziwiony obwąchał go, ja zawołałam "Kreon-piłeczka" i wyobraźvie sobie, że od razu olał psa i przybiegł się bawić :loveu: A potem mijaliśmy wilczura który był na smyczy i strasznie się rzucał na Kreona a ten był tak zapatrzony w tą piłkę że nie zwrócił na niego najmniejszej uwagi :loveu: jednym słowem - robimy postępy :loveu: Quote
sota36 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='eria'] Muszę Wam się pochwalić, dzisiaj na spacerze Kreon biegał sobie bez kagańca i nagle zza rogu wyskoczył nam bokser, wprawdzie raczej łagodny-ale jednak samiec....Kreon zdziwiony obwąchał go, ja zawołałam "Kreon-piłeczka" i wyobraźvie sobie, że od razu olał psa i przybiegł się bawić :loveu: A potem mijaliśmy wilczura który był na smyczy i strasznie się rzucał na Kreona a ten był tak zapatrzony w tą piłkę że nie zwrócił na niego najmniejszej uwagi :loveu: jednym słowem - robimy postępy :loveu: :klacz::klacz::klacz::thumbs::thumbs::cool2::cool2::cool2::happy1::happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::BIG: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 .NO ANULKA .pieknie Ci to wyszłooooooooooo !!!!!!! jestem pod wrazeniem ! A czemu znowu fotek nie dasz co ????...złosnica jedna ;-) trza by JA poskromic heehheeh ;-).......dawaj i nie gadaj lalunia ;-) Quote
eria Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Zuzolki to zawsze wyproszą.... tutaj ślicznie wyszły : Foxi patrzy gdzie trzeba,Kreoś nie pyszczy... mój przystojniak (wysłałam Samograjce na PW,żeby z tego zdjęcia Kreona narysowała):loveu: Foxi i jej ucho :evil_lol: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='eria']t :crazyeye: Jakie fajne kropelki:loveu: Nie powiem co mi przypominają....:evil_lol: bo to już zboczenie zawodowe:evil_lol: [quote name='zuzolandia'] Cześć Aniu:multi: Miło cię widzieć;) Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 .....rozkoszny przystojniaczek ;-).... Bedzie pieknie sportretowany pewnie ...troszku zazdroszcze hehe;-) Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Hello hello ...;-)..a tu co tak cicho ????.fotencji ni ma ??? przeca nie zasypalo wos tam za bardzo wiec dostep do netu jest z tego co widze heheheh .;-) Buziolki na dzien dobry Anulko ;-) Quote
Pianka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ładnie wyglądacie razem:cool3: Super postawiła to ucho:evil_lol: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ale uchol :loveu:. Ciekawe co tam nasłuchuujjee :evil_lol:. ] Mmm myślę co by tu zmajstrować czyli pobrudzić pogryżź pocharatać i porozgryzać :evil_lol:. Tak jak Kamuśś. Chwila spokoju która nie trwa więcej niż ... 10min. No przynajmniej zdąże odsapnąć :evil_lol:. Quote
eria Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Ale uchol :loveu:. Ciekawe co tam nasłuchuujjee Mmm myślę co by tu zmajstrować czyli pobrudzić pogryżź pocharatać i porozgryzać :evil_lol:. Tak jak Kamuśś. Chwila spokoju która nie trwa więcej niż ... 10min. No przynajmniej zdąże odsapnąć :evil_lol:. I Foxi i Kreon na tych zdjęciach patrzą na piłeczkę za którą dałybyb się oba pokroić w kosteczkę :evil_lol: niestety nie mam 10 minut na zrobienie zdjęcia w spokoju, mam parę sekund... Quote
eria Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 kolejne moje wyjątkowo udane makro ( tak, tak, to są bazie! mamy koniec grudnia...) Keon pędzi do pańci bo w kieszeni piłeczka :evil_lol: no a tu już oczywiście zabawa :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 I Foxi i Kreon na tych zdjęciach patrzą na piłeczkę za którą dałybyb się oba pokroić w kosteczkę I nie lecą za nią tylko sobie spokojnie siedzą? Dziwne :loveu:. Ale slodkie. A ta ostatnia fotka to może zabawa w berka ? Ten kto ma piłkę gania :evil_lol:. Quote
Recommended Posts