eria Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Gut agresor, który był nawet grzeczny, pracowałam nad nim cały weekend,jak tylko ktoś szedł/jechał na rowerze i nikogo nie obszczekał oprócz sąsiada - właściciela sznupa mini, więc facet nie był szczegółnie zdziwiony :evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Prosze cię nie mów ,że nie pozwoliłaś im pływać?:diabloti: Quote
brjagata Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jak widzę, wypad weekendowy się udał. ;) A Foxi w końcu w swoim żywiole. :eviltong: Zapraszam do siebie, hihi :cool3: Quote
eria Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 klucz jakichś dużych ptaków -gęsi jakieś chyba Olek-niczego im nie zabraniałam, Kreon se tylko wchodził po kostki a Foxi się trochę bardziej taplała , ale nie pływała ;) Quote
weszka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Piłka mówisz w paszczy... hmmm ;) Fajnie że wam się wypad weekendowy udał. Makro foty jak zwykle mnie powaliły totalnie!!! Quote
Matusz Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PA253702.jpg z daleka zobaczyłem ten czarny tyłeczek Gutka :loveu: :diabloti::evil_lol::loveu: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PA253741.jpg http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PA253765.jpg :loveu::loveu: cała esencja jamnika ! Quote
Pegaza Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ladne:loveu: http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PA253708.jpg Quote
zaba14 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Aniu fajnie ze weekend wam sie udal! :) a rysunek, cala FOXI!! :crazyeye: Quote
LeCoyotte Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 eria napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: OPADŁA MI SZCZĘKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TO JEST BEZBŁĘDNE !!! No ona po prostu zaraz wyjdzie z kartki :loveu: Już parę osób ją rysowało, ale tylko APSA i Ty osiągęliście tak doskonały efekt, że rysunek naprawdę przedstawia mojego psa :loveu::loveu: dzięki, chyba popadnę w samozachwyt:evil_lol: Do wszystkich: to NIE jest język, to pilka! Ale rzeczywiście wygląda jak język.. :roflt::roflt::roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 eriaczku nie wiem co cytować:crazyeye:wszystkie fotki wyszły Ci poprostu piękne:loveu::loveu::loveu: Kojot,mam nadzieje że się nie obraziłeś:eviltong:bo wszystko jest świetne,ale piłka piłki nie przypomina:eviltong::diabloti: Quote
Olusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Eria, jak zwykle prześwietne fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nadgoniłam weekendowe! berberys z pajęczyną przygniutł i nie moge pisać :eviltong::evil_lol::loveu: Quote
betty_labrador Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 czesc Eria :) w kncu zajrzalam do Cie. sory ze tak dlugo nie zajrzalam. Czasu brak :cool1: przejrzalam wiele stron wstecz i stwierdzam ze robisz ciagle cudowne fotki, i coraz lepsze :loveu: Rysunek Tobiego fajny, tyle ze ta pilka rzeczywiscie nie wygalda jak pilka :diabloti: pozdrowka :) aha u mnie jest juz ta niespodziewanka dla Ciebie :cool3: kilka stron wstecz ;) Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Piękne foty:loveu: - więcej nie mówię, bo tu już wszystko zostało powiedziane;) Quote
eria Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 na nowej stronce wkleję kilka kolejnych fot ;) no dobra,nikt nie pomga z nową stronką o tej porze nocy :evil_lol: więc fotki po ósmej będą , z pracy wkleję Kojot -a może jakieś łapki na tej piłce dorysujesz ? tak jak na oryginale ? może wtedy bardziej będzie piłkę ludkom przypominać ??:lol: Jeszcze Wamn nie powiedziałam że łoś miał wypadek samochodowy w piątek pod wieczór :roll: Sama nie wiem jak to się stalo. Taka leśna dróżka, już taka szarówka była, idziemy, psy z przodu a za nami powoli jedzie samochód, no to schodzimy na bok w krzaki i odwołujemy psy.... I nie wiem, albo miś już ślepnie, albo go reflektory auta oślepiły:roll:, że jakoś źle wymierzył odległość i uderzył w maskę kagańcem, wystraszył się , zaskowyczał, ja już w ogóle stan przedzawałowy :roll: ale po chwili się ocknął z osłupienia i podszedł, w całości na szczęście... Kierowca też od razu wyszedł, na szczęście samochodowi też nic się nie stało od uderzenia kagancem:roll: Quote
LeCoyotte Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ariss napisał(a):eriaczku nie wiem co cytować:crazyeye:wszystkie fotki wyszły Ci poprostu piękne:loveu::loveu::loveu: Kojot,mam nadzieje że się nie obraziłeś:eviltong:bo wszystko jest świetne,ale piłka piłki nie przypomina:eviltong::diabloti: obraziłem? No co Ty:lol: padłem ze śmiechu, że to coś bardziej wyglada jak ogromny język:evil_lol: Nie pomyślałem o tym wcześnie, wieczorem coś poprawię:cool1: Quote
crazydaisy Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Co prawda fotek nie widzę, ale skoro maja byc na nowej stronie to pomogę, a obejrzę sobie w domu :) Quote
Pegaza Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 eria napisał(a):na nowej stronce wkleję kilka kolejnych fot ;) no dobra,nikt nie pomga z nową stronką o tej porze nocy :evil_lol: więc fotki po ósmej będą , z pracy wkleję Kojot -a może jakieś łapki na tej piłce dorysujesz ? tak jak na oryginale ? może wtedy bardziej będzie piłkę ludkom przypominać ??:lol: Jeszcze Wamn nie powiedziałam że łoś miał wypadek samochodowy w piątek pod wieczór :roll: Sama nie wiem jak to się stalo. Taka leśna dróżka, już taka szarówka była, idziemy, psy z przodu a za nami powoli jedzie samochód, no to schodzimy na bok w krzaki i odwołujemy psy.... I nie wiem, albo miś już ślepnie, albo go reflektory auta oślepiły:roll:, że jakoś źle wymierzył odległość i uderzył w maskę kagańcem, wystraszył się , zaskowyczał, ja już w ogóle stan przedzawałowy :roll: ale po chwili się ocknął z osłupienia i podszedł, w całości na szczęście... Kierowca też od razu wyszedł, na szczęście samochodowi też nic się nie stało od uderzenia kagancem:roll: Ania jak ja widze auto to wole na smyczy je miec..raz mi juz Soma tez pod auto wyskoczyla..niby szla obok a potem hop pod auto chyba samoboja chciala popelnic:evil_lol: wiec juz wole na smyczke je lapac.. to i tak dobrze ze ani jemu ani karoserii nic sie nie stalo bo same klopoty by byly.. Quote
Rinuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://i371.photobucket.com/albums/oo155/eriaczek/PA253771.jpg On śpi na stojąco :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
WinterGirl Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj biedny miś.... ale misie już tak mają, że są ciapami WinterGirl też to zna tulas dla czarnuszka[/FONT] [/CENTER] Quote
ariss Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 kojot czekam na nową wersję:razz: ale mieliście tam piękne terenki:loveu:a łoś biedactwo:loveu: wczoraj spotkałam 5 letniego sznupka miniaturowego co niestety oślepł:-(ale w ogóle bym tego nie zauważyła,bo witał się z psami,przynosił do właściciela rzucone kasztanki no i próbował dobrać się do Gass i dopiero się zorientowałam jak wszedł w ławke:placz:dobrze,że trafił na fajnych ludzi,a nie takich co odrazu o schronie myślą bo pies jest chory:angryy: Quote
Recommended Posts