Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie mogę odsapnąć :lol: Dzień dobry wieczór cioteczki ! Cały dzien bez dogo - masakra:evil_lol: . Rano wracam ze spacerku, robię śniadanko,włączam kompa i .....nie ma neta:angryy: .
Ale teraz na szczęście już jest i już wklejam fotki Foxi, skoro się tak dopominacie:lol:
Jutro planujemy weekendowy wyjazd do Pławniowic nad jeziorko, ale zobaczymy jeszcze jak będzie z pogodą ;)
Ariss- zapraszamy :multi::multi::loveu:
Russelka - taki całkiem duży KŁACZEK :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ehh już nie mogę wysiedzieć w pracy :evil_lol: O 16 wyjeżdżamy na weekend:multi: będziemy chodzić,chodzić,chodzić po lesie, nad jeziorkiem,i o ile nie bedzie lało to bedzie super:multi: Tak więc prosimy cioteczki o kciuki za pogode :evil_lol: jakies tance indianskie albo cokolwiek byle skuteczne:evil_lol:
Żegnamy weekendowo :loveu:
Tzn. jeszcze z godzinke na dogo posiedze, bo tak przed 15 sie zmywam z biura:diabloti:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj nie za dobrze Ci o 15 do domku i jeszcze wyjazdowy weekend...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ale nie będziemy zazdraszczć, tylko potrzymamy kciuki
za ładniutką pogode...[/FONT][/CENTER]

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
OPADŁA MI SZCZĘKA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
TO JEST BEZBŁĘDNE !!! No ona po prostu zaraz wyjdzie z kartki :loveu:
Już parę osób ją rysowało, ale tylko APSA i Ty osiągęliście tak doskonały efekt, że rysunek naprawdę przedstawia mojego psa :loveu::loveu:

Posted

to nieodłączna część Foxi - to piłka !!!!

a teraz czas na pierwszą część fot z Plawniowic :loveu:

to mi wyszło niesamowicie, ok godziny 10 w sobotę,totalna mgła:loveu:

mgła powoli opada

las