wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 slodka Foxi:loveu: a Kreon w kokardce:lol::lol: Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Tylko tu wyglada jak"człowiek", na tmtych jest za bardzo zapluty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: CHOCIAŻ..... Może tego speubóję:p Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dobry ;-) lalunia ....Mom nadzieja ze jutro nie bedzie padac ...;-)... A nowe fotki to kaj mosz co ??? ...innych molestujesz a sama leniem obrostosz eheheh;-) Buzioczki Quote
Ola&Kora Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hehehe z Kreona tutaj zrobiłaś babę!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak taka ciotka wygląda :grin::grin::grin: Ale pasują mu takie kokardki :p :evil_lol: :evil_lol: P.S. Hehehe widzę czyiś palec... :cool3: Widać Kreona już nie da się tak ładnie ustawić jak Foxi :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 TAAA LALUNIA zamiast foteczki cykac ;-)to sie gdzies obzera po knajpach heeheh ..smacznegooo;-) Quote
eria Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Zuzola prawdę gada - obżerałam się w restauracji i przy okazji MINĘŁA MNIE KOLĘDA !!!! I to całkiem nieświadomie.... Opowiem Wam : z miesiąc temu znajoma od babci mówiła jej że mamy kolędę tydzień przed swiętami , no i pamiętałam jakiś czas, nawet wczoraj jeszcze z mamą gadałam że u nas kolęda chyba jutro...No a dzisiaj zapomniałam totalnie, umówiłam sie z kumpelą pod sklepem. Wychodzę z domu i słyszę u góry na klatce - DZWONECZKI DZWONIĄ...No nic zrobiłam duże oczka i poszłam i jeszcze się zastanawiałam skąd te dzwoneczki, mikołaj już dawno był...... No, opowiedziałam to kumpeli a ta od razu wypaliła - dzołcha kolęda mosz!!! Jako my miały radocha !! Normalnie jedzonko smakowało bardziej niż zawsze :D Potem jak wyszłyśmy z restauracji dzwoniłam do koleżanki, która mieszka piętro nade mną czy była kolenda - wiadomość twierdząca bardzo mnie ucieszyła , wstąpiłyśmy jeszcze z tej radości na rurkę ze smietaną, wróciłam do domku, babcia miała mieszane odczucia.... Nie wiem jak ci ministranci dzwonili skoro ja ich nie słyszałam zupełnie jak szykowałam się do wyjścia..... :D Zuzolki, nawet jak będzie jutro ładna pogoda to i tak będzie mnóstwo błota..........Kaloszki mile widziane.......:cool1: no to foty, bo się ktoś tam upominał :cool1: a tak Kreon wczoraj leżał dobrych 10 minut z łbem na pufkach i wpatrywał się w Majcie, zresztą ona w niego też :evil_lol: tak wiem -jest naśmiecone trocinami Quote
Pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Witam Eria chciałam zapytać co z tym banerkiem? Fotke samej Pipi wysłałam ponownie miałaś dać znac czy fota doszła. Na poczte nic nie dostałam więc teraz nie wiem Quote
eria Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Pegaza napisał(a):Witam Eria chciałam zapytać co z tym banerkiem? Fotke samej Pipi wysłałam ponownie miałaś dać znac czy fota doszła. Na poczte nic nie dostałam więc teraz nie wiem fotka Pipi ani jedna nie doszła w normalnym rozmiarze, a banerek gotowy wysyłałam Ci na meila.......ale jak nie masz to zaraz Ci go dam na PW ;) edit: już wysłałam Quote
zuzolandia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nie ktos tam sie upominał tylko JA !!! ;-) HEHEEH rozbrajajacy widok ..... ;-)...trociny tez fajne heh .;-) Quote
Dobcia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='eria'] One się muszą lubieć:cool3: Jaka to frajda dla szczurzydełka rozrzucać trociny:evil_lol: wiem coś o tym...;) Quote
Pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Dzięki Eria za banerek jest piękny:loveu: zwłaszcza Soma ładnie wyszła tylko jeden problem jak go mam teraz wkleić ? Męcze się z avatarem po wklejeniu fotki pisze mi takie cos : this is not a valid image file Pomożcie mi plisssss Quote
Pegaza Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kurcze chyba mam jakieś problemy znow z tym Quote
eria Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Pegaza napisał(a):Kurcze chyba mam jakieś problemy znow z tym pisz na PW, a nie w wątku, ok ? zaraz jakoś Ci spróbuję wyjaśnić... Quote
sota36 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czesc Anulka! Pegaza napisał(a):Dzięki Eria za banerek jest piękny:loveu: zwłaszcza Soma ładnie wyszła tylko jeden problem jak go mam teraz wkleić ? Męcze się z avatarem po wklejeniu fotki pisze mi takie cos : this is not a valid image file Pomożcie mi plisssss no ja bym tez ten banerek chciala zobaczyc!!!! eria napisał(a):pisz na PW, a nie w wątku, ok ? zaraz jakoś Ci spróbuję wyjaśnić... juz gotowy? Gdzie i jak? Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 witajcie po przerwie :buzi: psiaki jak zwykle śliczne :loveu: Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 limoncia napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: cześć Limoncia :lol: Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 A my się szykujemy na spacerek z Zuzolkami :loveu: moooooże będą foty.....:razz: Quote
wiq Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 widze, że kolede lubisz tak jak i ja:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Kilka fotek ze spacerku, jak Ina umyje Zuzę to pewnie wklei duużo więcej:cool3: Widzicie Gutki - Kreon dla Zuzy serenady śpiewał :evil_lol: ZUZOLKI DZIĘKUJEMY ZA ANIOŁA-SZATANISTĘ I PINGWINKA :loveu: Quote
eria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 TO NASZ ANIOŁ SZATANISTA - MA PENTAGRAMY NA SKRZYDEŁKACH (PATRZ ZBLIŻENIE!) POTRZEBNY EGZORCYSTA OD ZARAZ! A to (jeszcze) niewinny pingwinek czy to napewno pingwinek? nie czasem kaczka - z podtekstami politycznymi? Quote
zuzolandia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jo ci dom kaczka !!!!!!!!! ....to PINGWIN pełna gymba heeh;-) Quote
Recommended Posts