Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehehe z Kreona tutaj zrobiłaś babę!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak taka ciotka wygląda :grin::grin::grin: Ale pasują mu takie kokardki :p :evil_lol: :evil_lol:

P.S. Hehehe widzę czyiś palec... :cool3: Widać Kreona już nie da się tak ładnie ustawić jak Foxi :eviltong:

Posted

Zuzola prawdę gada - obżerałam się w restauracji i przy okazji MINĘŁA MNIE KOLĘDA !!!! I to całkiem nieświadomie....
Opowiem Wam : z miesiąc temu znajoma od babci mówiła jej że mamy kolędę tydzień przed swiętami , no i pamiętałam jakiś czas, nawet wczoraj jeszcze z mamą gadałam że u nas kolęda chyba jutro...No a dzisiaj zapomniałam totalnie, umówiłam sie z kumpelą pod sklepem. Wychodzę z domu i słyszę u góry na klatce - DZWONECZKI DZWONIĄ...No nic zrobiłam duże oczka i poszłam i jeszcze się zastanawiałam skąd te dzwoneczki, mikołaj już dawno był......
No, opowiedziałam to kumpeli a ta od razu wypaliła - dzołcha kolęda mosz!!! Jako my miały radocha !! Normalnie jedzonko smakowało bardziej niż zawsze :D Potem jak wyszłyśmy z restauracji dzwoniłam do koleżanki, która mieszka piętro nade mną czy była kolenda - wiadomość twierdząca bardzo mnie ucieszyła , wstąpiłyśmy jeszcze z tej radości na rurkę ze smietaną, wróciłam do domku, babcia miała mieszane odczucia....
Nie wiem jak ci ministranci dzwonili skoro ja ich nie słyszałam zupełnie jak szykowałam się do wyjścia.....
:D
Zuzolki, nawet jak będzie jutro ładna pogoda to i tak będzie mnóstwo błota..........Kaloszki mile widziane.......:cool1:

no to foty, bo się ktoś tam upominał :cool1:

a tak Kreon wczoraj leżał dobrych 10 minut z łbem na pufkach i wpatrywał się w Majcie, zresztą ona w niego też :evil_lol:

tak wiem -jest naśmiecone trocinami

Posted

Witam Eria chciałam zapytać co z tym banerkiem?
Fotke samej Pipi wysłałam ponownie miałaś dać znac czy fota doszła.
Na poczte nic nie dostałam więc teraz nie wiem

Posted

Pegaza napisał(a):
Witam Eria chciałam zapytać co z tym banerkiem?
Fotke samej Pipi wysłałam ponownie miałaś dać znac czy fota doszła.
Na poczte nic nie dostałam więc teraz nie wiem

fotka Pipi ani jedna nie doszła w normalnym rozmiarze, a banerek gotowy wysyłałam Ci na meila.......ale jak nie masz to zaraz Ci go dam na PW ;)

edit: już wysłałam

Posted

Dzięki Eria za banerek jest piękny:loveu: zwłaszcza Soma ładnie wyszła
tylko jeden problem jak go mam teraz wkleić ? Męcze się z avatarem
po wklejeniu fotki pisze mi takie cos : this is not a valid image file
Pomożcie mi plisssss

Posted

Czesc Anulka!

Pegaza napisał(a):
Dzięki Eria za banerek jest piękny:loveu: zwłaszcza Soma ładnie wyszła
tylko jeden problem jak go mam teraz wkleić ? Męcze się z avatarem
po wklejeniu fotki pisze mi takie cos : this is not a valid image file
Pomożcie mi plisssss
no ja bym tez ten banerek chciala zobaczyc!!!!

eria napisał(a):
pisz na PW, a nie w wątku, ok ? zaraz jakoś Ci spróbuję wyjaśnić...
juz gotowy? Gdzie i jak?

Posted

Kilka fotek ze spacerku, jak Ina umyje Zuzę to pewnie wklei duużo więcej:cool3:

Widzicie Gutki - Kreon dla Zuzy serenady śpiewał :evil_lol:

ZUZOLKI DZIĘKUJEMY ZA ANIOŁA-SZATANISTĘ I PINGWINKA :loveu:

Posted

TO NASZ ANIOŁ SZATANISTA - MA PENTAGRAMY NA SKRZYDEŁKACH (PATRZ ZBLIŻENIE!) POTRZEBNY EGZORCYSTA OD ZARAZ!

A to (jeszcze) niewinny pingwinek

czy to napewno pingwinek? nie czasem kaczka - z podtekstami politycznymi?