Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam mnóstwo fot z parku :loveu:
tylko photobucket mi szwankuje i nie wgrywa,nie wiem czemu, może konto pełne? :roll:
wszelkie wyłysienia łosia ,nie do uniknięcia , jak ma każdy włos w inną strone :evil_lol:
mój piękny wielki łeb:loveu:

Posted

te zdjecie http://i35.tinypic.com/160ya7c.jpg bedzie wygladac cudnie na Twoim biurku w ramce!! :)

super http://images30.fotosik.pl/286/4c7aea5189287312.jpg walace sie drzewa ;) jesien jest piekna!! :loveu: ale u mnie jeszcze w miare zielono ;) tylko szkoda ze od rana leje :angryy:

Aniu widzialam na NK Twoje zdjecia jak jestes umalowana :) ponow to kiedys ;) efekt bedzie super!! :) ja dlugooooo sie nie malowalam, a teraz to normalna czynnosc :roll: a tak sie powstrzymywałam :evil_lol:

Posted

Malawaszka - Kreoś malusi jest, ciężko gada zmierzyć,ale ma max 65, bardziej skłaniam sie wręcz ku 60

Ariss - ano byłaś tam !!!!! :multi:

Rudzia - eeeeeeeeee co kto lubi :evil_lol:
na tej fotce to on jest nie tyle totalnie zaniedbany, co SZARY , a teraz jest CZARNY :loveu:

Posted

Malawaszka - Kreoś malusi jest, ciężko gada zmierzyć,ale ma max 65, bardziej skłaniam sie wręcz ku 60

Ariss - ano byłaś tam !!!!! :multi:

Rudzia - eeeeeeeeee co kto lubi :evil_lol:
na tej fotce to on jest nie tyle totalnie zaniedbany, co SZARY , a teraz jest CZARNY :loveu:

fotki z aparatu mamy

Posted

AbraCadabra napisał(a):
O witanko :loveu: Jakie fajne futra :razz: pozdrawiamy kudlato :diabloti:

Witamy serdecznie i zapraszamy ponownie :multi: