Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu:
To był od śmierci babci mój jedyny problem, spędzający sen z powiek.....
Ale jestem szczęśliwa !!:loveu:

Ania ja nawet nie wiedzialam ze babcia umarla..:sad:

a sesyjka urocza:loveu:

Posted

[quote name='eria']ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu:
To bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi:

Czyli psy nie muszą szukać mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a fotki prześliczne :loveu:

Posted

[quote name='eria']ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:super ....czyli SMUTKI PRECZ :cool2:

foty ....no cóż .......REWELKA :loveu:

Posted

jade zaraz na wystawe focić :multi::loveu: pogoda cudna:loveu: ahhh i kupie smycz !!! wreszcie!! albo dwie!! a co!!:evil_lol: Zgubiłam dwie smycze w niewyjaśnion7ych okolicznościach to dziś zaszaleje i se kupie:evil_lol:

masz Olek Hektora, masz...
;)

:loveu: te dwie foty strasznie lubie

a Soniczka fotek nie mam nowych,Soniczek chora :-( jednak promienica wróciła, ma przeżartą łapę do kości:-(

Posted

wróciłam, ale bateria mi padła i się ładuje. Zawaliłam sprawe z wystawą bo byłam przekonana ze mam naładowany akumulator....no i sie mylilam;)
Mam trochę fote,olbrzymiastych zwłaszcza:loveu: Te wystawowe olbrzymy mają takie delikatne małe głowy,nawet samce, a mój łoś to ma kurde łeb jak rottweiler:evil_lol: Spotkałam Panienkębubu, Coztego,Reniagoj . Widziałam Pysię od niufków:lol:
no to jedziemy z olbrzymami
:loveu:

Posted

[quote name='olekg18']Rinuś idiotko chyba jesień ,a nie wiosne:evil_lol:
Eria -gdzie MÓJ Hektor?I Sonia?:diabloti:
haha faktycznie , przejęzyczenie :diabloti:

Prostak :diabloti:

Posted

no coś Ty :evil_lol: nie mam ni jednego malutkiego :shake: większość czasu sie kręciłam przy sznupach
kurcze wiecie co, był tam jeden sznaucer, nie wystawiany,widać staruszek, który miał tak samo partacko obcięte uszy jak mój miś :crazyeye: :

Posted

Doginka napisał(a):

Eriuś, co to ta promienica? Jakie są objawy?:crazyeye:

Paskudztwo które sie leczy penicyliną i streptomycyną. Parę lat temu Sonia miała wyżarte dziury w języku, gule z przetokami na łapach, z których sączyła się ropa, a momentami było widać w tych przetokach martwe mięso ,takie przeżarte:roll:
A teraz pojawiła się jedna taka gulka na łapce, z której też się sączyło, wet to otworzył,pod narkozą, a tam tak samo , martwe, rzadkie mięso, aż do kości zniszczone :placz:

Kreoś przede wszystkim ma zero siwizny i piękną,długą brodę i grzywę:loveu: spoko spoko,maszynka już w drodze, odpicuję na cacy i będą foty

Posted

Biedna Sonia :( parszywe choróbsko.
Widzę że wystawa w Zabrzu nadal ma ringi w tym pyle - albo w błocie zależy od pogody. Nie byłam już kilka lat ale bez zmian ;) Dużo było olbrzymków? Pieprzaka pewnie niet?