Pegaza Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 eria napisał(a):ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu: To był od śmierci babci mój jedyny problem, spędzający sen z powiek..... Ale jestem szczęśliwa !!:loveu: Ania ja nawet nie wiedzialam ze babcia umarla..:sad: a sesyjka urocza:loveu: Quote
Rinuś Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='eria']ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu: To był od śmierci babci mój jedyny problem, spędzający sen z powiek..... Ale jestem szczęśliwa !!:loveu: To bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi::multi: Czyli psy nie muszą szukać mieszkania :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a fotki prześliczne :loveu: Quote
eria Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 cześć dziewczynki, korzystając z tej cennej chwili kiedy dogo działa:cool1: wklejam fotki Quote
Rinuś Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Eria przez te Twoje fotki czuję już wiosnę :-( Quote
weszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cieszę się że sprawa mieszkania dobrze się skończyła :) A zdjęcia jak zawsze bardzo urokliwe. Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 korzystając z równie cennej chwili - oglądam:lol: wcześniej nie było możliwości :roll: jesień jest piękna! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ania gratuluję :multi::multi: ciesze się ze możesz zostac w swoim domku :lol: A Kreosiowy nos :loveu: Quote
olekg89 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Rinuś idiotko chyba jesień ,a nie wiosne:evil_lol: Eria -gdzie MÓJ Hektor?I Sonia?:diabloti: Quote
Alicja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='eria']ALE SIE CIESZE ! NORMALNIE KAMIEN Z SERCA ! Odebrałam własnie pismo z urzędu miasta - zostaję w moim mieszkanku :multi::multi::multi: nie chcą mnie z niego wykurzyc :multi::multi: mogę zacząć działać !!:multi::multi: :loveu::loveu::loveu: To był od śmierci babci mój jedyny problem, spędzający sen z powiek..... Ale jestem szczęśliwa !!:loveu: :multi::multi::multi:super ....czyli SMUTKI PRECZ :cool2: foty ....no cóż .......REWELKA :loveu: Quote
eria Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 jade zaraz na wystawe focić :multi::loveu: pogoda cudna:loveu: ahhh i kupie smycz !!! wreszcie!! albo dwie!! a co!!:evil_lol: Zgubiłam dwie smycze w niewyjaśnion7ych okolicznościach to dziś zaszaleje i se kupie:evil_lol: masz Olek Hektora, masz... ;) :loveu: te dwie foty strasznie lubie a Soniczka fotek nie mam nowych,Soniczek chora :-( jednak promienica wróciła, ma przeżartą łapę do kości:-( Quote
Czarna_Owieczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cześć :) Trochę nas nie było, z chęcią bym nadrobiła strony, ale niestety dogo mi nie pozwala, po wielu próbach udało mi się wejść. Czekamy na zdjęcia z wystawy :cool3: Sonikowi, zdrowia, biedna mała :-( Quote
Pegaza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Anka foci ja gotuje obiad ale potem wyskocze na male zakupowe conieco:lol: nie wiedzialam ze Sonia taka chora jest... Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 No to z niecierpliwością czekamy na Twój pwrót i mase fot:razz: no i gratuluje "nowego"chyba tak moge napisać mieszkanka:multi: Quote
eria Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 wróciłam, ale bateria mi padła i się ładuje. Zawaliłam sprawe z wystawą bo byłam przekonana ze mam naładowany akumulator....no i sie mylilam;) Mam trochę fote,olbrzymiastych zwłaszcza:loveu: Te wystawowe olbrzymy mają takie delikatne małe głowy,nawet samce, a mój łoś to ma kurde łeb jak rottweiler:evil_lol: Spotkałam Panienkębubu, Coztego,Reniagoj . Widziałam Pysię od niufków:lol: no to jedziemy z olbrzymami :loveu: Quote
eria Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 inne rasy wkleje w wątku wystawy i dam tu link jak ktos chetny Quote
Mysia_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 oooo fotki :loveu: a my Ciebie nie widzieliśmy :shake: Quote
Rinuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='olekg18']Rinuś idiotko chyba jesień ,a nie wiosne:evil_lol: Eria -gdzie MÓJ Hektor?I Sonia?:diabloti: haha faktycznie , przejęzyczenie :diabloti: Prostak :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jee Pyske :p a ja znow nie widzialam... tych malutkich pewnie nie masz co:razz: Quote
eria Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 no coś Ty :evil_lol: nie mam ni jednego malutkiego :shake: większość czasu sie kręciłam przy sznupach kurcze wiecie co, był tam jeden sznaucer, nie wystawiany,widać staruszek, który miał tak samo partacko obcięte uszy jak mój miś :crazyeye: : Quote
Pegaza Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Faktycznie uszy ten sam wet musial scinac ale Kreon ladniejszy o 100%:cool3: Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Super, że możesz zatrzymać mieszkanko:multi: Kreoś fajniejszy od tego weterana:loveu: Eriuś, co to ta promienica? Jakie są objawy?:crazyeye: Quote
sota36 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/PA122475.jpg tak patrze i pierwsza mysl - KREOS, drugi rzut okiem, eeee Kreos fajniejszy! Quote
eria Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Doginka napisał(a): Eriuś, co to ta promienica? Jakie są objawy?:crazyeye: Paskudztwo które sie leczy penicyliną i streptomycyną. Parę lat temu Sonia miała wyżarte dziury w języku, gule z przetokami na łapach, z których sączyła się ropa, a momentami było widać w tych przetokach martwe mięso ,takie przeżarte:roll: A teraz pojawiła się jedna taka gulka na łapce, z której też się sączyło, wet to otworzył,pod narkozą, a tam tak samo , martwe, rzadkie mięso, aż do kości zniszczone :placz: Kreoś przede wszystkim ma zero siwizny i piękną,długą brodę i grzywę:loveu: spoko spoko,maszynka już w drodze, odpicuję na cacy i będą foty Quote
weszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Biedna Sonia :( parszywe choróbsko. Widzę że wystawa w Zabrzu nadal ma ringi w tym pyle - albo w błocie zależy od pogody. Nie byłam już kilka lat ale bez zmian ;) Dużo było olbrzymków? Pieprzaka pewnie niet? Quote
Recommended Posts