Marta i Wika Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='eria'] Od jakiegoś czasu bywam tu regularnie, ale jeszcze nic nie pisałam, więc czas najwyższy - bardzo miła galeria, cudne psiaki, a Foxi to już w ogóle :loveu: uwielbiam kudłate kundelki. Śliczna jest! Quote
zaba14 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 eria napisał(a):dokładnie tak !!! Zresztą wiesz jak to z moimi rybkami było...W ogóle to się nie opłaca rybek trzymać...Taki aksolotl kosztuje tyle co 10 gupików.....Rybki tak strasznie podrożały :shake: hehe mnie to tam rybcie nie interesuja :P moj brat bardzo je lubi.. ;) i chyba juz nie chce neonek bo kupil sobie tło strukturalne do tych co teraz ma... ;) Quote
eria Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 a może chce jedną księżniczkę ??? zapytaj, to też w końcu pielęgnica...:cool3: Quote
wiq Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 piekne fotki:loveu: i psi of kors:loveu: a z rybek to ja lubie pstraga z grilla:evil_lol: Quote
eria Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Marta i Wika napisał(a):Od jakiegoś czasu bywam tu regularnie, ale jeszcze nic nie pisałam, więc czas najwyższy - bardzo miła galeria, cudne psiaki, a Foxi to już w ogóle :loveu: uwielbiam kudłate kundelki. Śliczna jest! Cześć Marta !!! Dziękujemy za miłe słowa, zapraszamy częściej :cool3: fotki są regularnie bo wreszcie mam nowy aparat :loveu: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witaj LALUNIA ;-0 ....ciesze sie ze bałwankowa karteczka przypadła Ci do gustu ..heeh;-) ...mam jeszcze niespodziewajke ...ale wszystko w swoim czasie eheh.......fotki fajne ...;-).....buzioki ..lece dalej ..;-) Quote
eria Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 cześć Zuzolki :loveu: wklejam na noc jedną fotę i idę spać jedna-ale za to JAKA :loveu: aż se na tapetę utawiłam no :loveu: moja malutka to potrafi pozować :p Quote
Korenia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='eria']cześć Zuzolki :loveu: wklejam na noc jedną fotę i idę spać jedna-ale za to JAKA :loveu: aż se na tapetę utawiłam no :loveu: moja malutka to potrafi pozować :p Rzeczywiście śliczna :loveu: Co Ty robisz, że one tak pozują? U mnie to na 300 zdjęć 5 jest takich, na których jest coś oprócz samej doopki :mad: Quote
eria Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Kazałam wskoczyć na ten powalony pień a potem "siad" i pies siedzi :lol: z Kreonem gorzej, bo on od razu zaczyna szczekać jak chcę mu zdjęcia robić... Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria']Kazałam wskoczyć na ten powalony pień a potem "siad" i pies siedzi :lol: z Kreonem gorzej, bo on od razu zaczyna szczekać jak chcę mu zdjęcia robić... A ta zas meczy psa... Quote
wiq Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 kreon prawidlowo zachowuje sie na widok aparatu..:D:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hehehe przyznaj się, ile musiałaś ją ustawiać i ile fotek wypstrykałaś, zanim udało ci się uzyskać taki rezultat? :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Ola&Kora']Hehehe przyznaj się, ile musiałaś ją ustawiać i ile fotek wypstrykałaś, zanim udało ci się uzyskać taki rezultat? :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Ola - z ręką na sercu - za pierwszym razem taka wyszła! Foxi grzecznie siedzi i pozuje- przecież ma mnóstwo takich zdjęć. Ona tak długo siedzi aż pozwolę jej iść.nie muszę jej 100 razy ustawiać. Quote
milena182 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria']Ola - z ręką na sercu - za pierwszym razem taka wyszła! Foxi grzecznie siedzi i pozuje- przecież ma mnóstwo takich zdjęć. Ona tak długo siedzi aż pozwolę jej iść.nie muszę jej 100 razy ustawiać. Tez tak mam z Mąstrkiem,Diane ustawić to trzeba sie napocić.Wystarczy ze w reku mam kamien albo pilke i moge go ustawiac do woli a ona to sie kazdego gestu boi...:shake: Quote
eria Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 to znowu jedna foteczka do podziwiania :evil_lol: :loveu: edit : założyłam na offie galerię gryzoni za radą paru osób :D http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2609569#post2609569 Quote
eria Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 no to podziwiają.................... to macie świąteczny akcent :D Quote
sota36 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ło Matyldo - Kreos rewelka!!!! U nas w Swieta zawsze czyAtos, czy teraz Gutek zasuwa zczerwona mucha! Tradycja musi byc!!! Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria'] Co za telenty pozujące:loveu: Baaaardzo dziękuje za świąteczny banerek!!!!!!:multi: :Cool!::buzi::buzi::Cool!: Śliczny jest:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='eria']no to podziwiają.................... to macie świąteczny akcent :D Witanko kochaniutka ;-) WOWOWO alez swiatecznie powialo ;-) Piekniscie prezentuja sie psioki :loveu::loveu::loveu: Buzioki Quote
samograj Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Eria!!! Hej!!! Nie mam siły sie przekopywać przez tak wiele stron na 104 znalazłam w miarę ładne zdjęcie, ale może wkleisz tu kilka fotek KREONA, zapiszę je sobie i przygotuję do rysowania, ale pamietaj- muszą odleżeć swoje:razz: :p :eviltong: A tak w ogóle to fajna galeria, dużo znajomych nicków, czułam sie swojsko:loveu: Quote
eria Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Cześć Samograjku, już szukam fotek :loveu: Quote
eria Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 to jest mój ulubiony portret, ale rysować z niego byłoby ciężko.... jemu ciężko zrobić portretowe zdjęcie bo od razu się pyszczy:eviltong: TO SĄ STARE ZDJECIA, NIE CYTOWAĆ PROSZĘ!!!!!!!! Quote
Recommended Posts