Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']

Od jakiegoś czasu bywam tu regularnie, ale jeszcze nic nie pisałam, więc czas najwyższy - bardzo miła galeria, cudne psiaki, a Foxi to już w ogóle :loveu: uwielbiam kudłate kundelki. Śliczna jest!

Posted

eria napisał(a):
dokładnie tak !!! Zresztą wiesz jak to z moimi rybkami było...W ogóle to się nie opłaca rybek trzymać...Taki aksolotl kosztuje tyle co 10 gupików.....Rybki tak strasznie podrożały :shake:

hehe mnie to tam rybcie nie interesuja :P moj brat bardzo je lubi.. ;) i chyba juz nie chce neonek bo kupil sobie tło strukturalne do tych co teraz ma... ;)

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Od jakiegoś czasu bywam tu regularnie, ale jeszcze nic nie pisałam, więc czas najwyższy - bardzo miła galeria, cudne psiaki, a Foxi to już w ogóle :loveu: uwielbiam kudłate kundelki. Śliczna jest!

Cześć Marta !!! Dziękujemy za miłe słowa, zapraszamy częściej :cool3: fotki są regularnie bo wreszcie mam nowy aparat :loveu:

Posted

Witaj LALUNIA ;-0 ....ciesze sie ze bałwankowa karteczka przypadła Ci do gustu ..heeh;-) ...mam jeszcze niespodziewajke ...ale wszystko w swoim czasie eheh.......fotki fajne ...;-).....buzioki ..lece dalej ..;-)

Posted

cześć Zuzolki :loveu:
wklejam na noc jedną fotę i idę spać
jedna-ale za to JAKA :loveu: aż se na tapetę utawiłam no :loveu:

moja malutka to potrafi pozować :p

Posted

[quote name='eria']cześć Zuzolki :loveu:
wklejam na noc jedną fotę i idę spać
jedna-ale za to JAKA :loveu: aż se na tapetę utawiłam no :loveu:

moja malutka to potrafi pozować :p
Rzeczywiście śliczna :loveu: Co Ty robisz, że one tak pozują? U mnie to na 300 zdjęć 5 jest takich, na których jest coś oprócz samej doopki :mad:

Posted

Kazałam wskoczyć na ten powalony pień a potem "siad" i pies siedzi :lol:
z Kreonem gorzej, bo on od razu zaczyna szczekać jak chcę mu zdjęcia robić...

Posted

[quote name='eria']Kazałam wskoczyć na ten powalony pień a potem "siad" i pies siedzi :lol:
z Kreonem gorzej, bo on od razu zaczyna szczekać jak chcę mu zdjęcia robić...
A ta zas meczy psa...

Posted

[quote name='Ola&Kora']Hehehe przyznaj się, ile musiałaś ją ustawiać i ile fotek wypstrykałaś, zanim udało ci się uzyskać taki rezultat? :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Ola - z ręką na sercu - za pierwszym razem taka wyszła! Foxi grzecznie siedzi i pozuje- przecież ma mnóstwo takich zdjęć. Ona tak długo siedzi aż pozwolę jej iść.nie muszę jej 100 razy ustawiać.

Posted

[quote name='eria']Ola - z ręką na sercu - za pierwszym razem taka wyszła! Foxi grzecznie siedzi i pozuje- przecież ma mnóstwo takich zdjęć. Ona tak długo siedzi aż pozwolę jej iść.nie muszę jej 100 razy ustawiać.

Tez tak mam z Mąstrkiem,Diane ustawić to trzeba sie napocić.Wystarczy ze w reku mam kamien albo pilke i moge go ustawiac do woli a ona to sie kazdego gestu boi...:shake:

Posted

[quote name='eria']no to podziwiają....................
to macie świąteczny akcent :D

Witanko kochaniutka ;-)
WOWOWO alez swiatecznie powialo ;-)
Piekniscie prezentuja sie psioki :loveu::loveu::loveu:
Buzioki

Posted

Eria!!! Hej!!!
Nie mam siły sie przekopywać przez tak wiele stron na 104 znalazłam w miarę ładne zdjęcie, ale może wkleisz tu kilka fotek KREONA, zapiszę je sobie i przygotuję do rysowania, ale pamietaj- muszą odleżeć swoje:razz: :p :eviltong:
A tak w ogóle to fajna galeria, dużo znajomych nicków, czułam sie swojsko:loveu:

Posted

to jest mój ulubiony portret, ale rysować z niego byłoby ciężko....

jemu ciężko zrobić portretowe zdjęcie bo od razu się pyszczy:eviltong:

TO SĄ STARE ZDJECIA, NIE CYTOWAĆ PROSZĘ!!!!!!!!