Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kreonek i Sonia ślicznie wychodzą razem na zdjęciach :loveu::loveu: słodka z nich parka i wyglądają jak by obaj nie widzieli :evil_lol::evil_lol: A Hektora widzę po raz pierwszy ale bardzo ładny jest ;)fajnie szaleją

Posted

Zawsze najdłużej schodzi mi nadrabianie zaległości u Was , zupełnie nie wiem dlaczego ? , ale nadrobiłam wszystko .

O zdjeciach już nic nie piszę bo co sie będę powtarzać że są superaśne :)
a grzyby śnią się nie tylko Tobie , moja Babcia jest bardzo nieszczęśliwa z powodu nieurodzaju grzybowego :(

Posted

cześć dziewczynki w ten paskudny deszczowy dzień :roll:
Ale dzięki temu że deszczowy i paskudny i do tego sobota , pospałam sobie do 10.30 :loveu::loveu::loveu: Potem uskuteczniłam mokry spacer w parku i dzikie gonitwy za piłką, zjadłam śniadanko i mogę wkleić foty od nowej strony :evil_lol:
Futra śpią jak zabite a ....ja już za nimi tęsknię :placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):

Eria powiedz mi - Ty mu podawałaś kreon kiedyś nie? robiliście wcześniej jakiś test kreonowy?

nieeeeee nigdy nie podawałam mu kreonu :lol:
on się tylko tak nazywa,to pamiątka po pewnym schroniskowym psie-mojej pierwszej miłości :loveu:

Posted

eria napisał(a):
nieeeeee nigdy nie podawałam mu kreonu :lol:
on się tylko tak nazywa,to pamiątka po pewnym schroniskowym psie-mojej pierwszej miłości :loveu:

cholera to kto podawał :placz: coś pomieszałam :oops: ciekawe dlaczego :lol: