Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KarolinaGdansk napisał(a):
Czaderski piesio ta FOXI :) ten usmiech :) jak by moje ciacho ja zobaczyl to by sie odrazu zakochal

witamy w naszych skromnych progach !!! Mamy nadzieję że zajrzysz częściej! :)

Posted

[quote name='eria']

Jak tak patrze na twoją Majcie, to mi się Klemensik przypomina... tęsknie za tym moim szczurzaczkiem...eh...:shake:

Śliczna jest, i te skarpetki:loveu:

Posted

A ja tez miałam szczurzyce ,nazywała sie Baska ;-) była biało czarna.....inteligentne stworzenie ....klatke miala cały czas otwarta wiec urzadzała sobie wycieczki po mieszkaniu i kradła co popadlo ;-)...zdobycze wynosiła za tapczan eheh....załatwiała sie tylko w klatce a spała ze mna w łozku wtulona we włosy ( kiesys tam miałam długasne hary ;-0.)......zyła przeszło 2 lata ....... szkoda jej ....

Posted

Korenia napisał(a):
A Maja ile ma ?

nie mam pojęcia :oops: jakoś nie pamiętam kiedy ją kupiłam...........chyba 1,5 roku jakieś.....
Wiecie co mój Kreoś zrobił, jaki on jest cwany! Poszłam na TV, po godzinie wracam, patrzę - pies w łóżku! jak on to doskonale wie, kiedy mnie dłużej nie będzie i od razu do wyrka!

Posted

Dobcia napisał(a):
...czemu by miał nie korzystać, skoro puste a panci nie ma:p

A Foxia też tak robi?

NIEEEE!!!! Foxi nie ma wstępu do żadnego pokoju, ona tylko w przedpokoju mieszka, od samego początku konsekwentnie się tego trzymam.

Jola - pomyślałam o tym żeby mu zdjecie zrobić,ale po fakcie-jak już go wygnałam z wyrka :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
NIEEEE!!!! Foxi nie ma wstępu do żadnego pokoju, ona tylko w przedpokoju mieszka, od samego początku konsekwentnie się tego trzymam.

I ona nie ma nic przeciwko, że Kreon może a ona nie? To układną masz sunie;)

Pytam, bo u mnie byłoby to niemożliwe-jak jeden coś może, to drugiemu też musze pozwolić, bo zazdrosne są strasznie:diabloti:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
ja tez ustaliłam reguły-ze na wyro nie wolno ale potem...jak mnie bedzie grzac w nocy to moze ze mną spać :evil_lol: i tak sie juz trzymamy 1,5 roku :lol:

hehehe no to se fajnie ustaliłaś

p.s. mam cudne nowe foteczki!!! zaraz wklejam, nie wiem czy Furciaczek już wyjechała, ale może Kreosia jeszcze zobaczy ;)

Posted

Byłam dzisiaj w zoolgicznym i zachorowałam na takie cudowne zwierzątko - aksolotla meksykańskiego :loveu: :loveu: :loveu: zwłaszcza że mi już została tylko jedna rybka w 70 litrowym akwarium.......... poczytam trochę o tych stworzonkach i chyba się zdecyduje :loveu:

Posted

Ale piękności :loveu: :loveu: :loveu:

Jejku, ale u ciebie śliczna pogoda jest! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

A aksolotly też mi się baardzo podobają :loveu: Wyglądają jak miniaturowe młode smoki :loveu: :loveu: :loveu: I jeszcze te czerwone "frędzelki" :loveu: :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
eria... czyli mowiąc krotko czekasz az Ci rybka padnie? :mad:

dokładnie tak !!! Zresztą wiesz jak to z moimi rybkami było...W ogóle to się nie opłaca rybek trzymać...Taki aksolotl kosztuje tyle co 10 gupików.....Rybki tak strasznie podrożały :shake: