Marta_Ares Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://i34.tinypic.com/ehhonc.jpg sliczne:loveu: :loveu::loveu: Quote
Cheritka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super :multi: jest co pooglądać, ale Ty jesteś ranny ptaszek :cool3: Quote
Od-Nowa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 i nowe rameczki bardzo ładne cieniutkie, subtelne. Misiol drący japę najpiękniejszy :loveu::evil_lol: http://i34.tinypic.com/ehhonc.jpg a jak tam romans? bo nie na bierzaco jestem? ;-) Quote
ariss Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://i36.tinypic.com/2q9z5sp.jpg mój kochany miś:loveu: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ania nie widzialas moze sznaucera jasnego tam gdzies u Was lub na polu? bo sie kobiecie zgubil.. ja go widzialam w zeszlym tygodniu ale nie przypuszczalam ze ktos go szuka..jak co daj znac.. Quote
eria Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Pegaza napisał(a):Ania nie widzialas moze sznaucera jasnego tam gdzies u Was lub na polu? bo sie kobiecie zgubil.. ja go widzialam w zeszlym tygodniu ale nie przypuszczalam ze ktos go szuka..jak co daj znac.. widziałam !! ale to już było dobrych parę tygodni temu :crazyeye: biegał se samopas mini pieprz&sól przy kortach:roll: Quote
Pegaza Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ania to raczej nie pasuje bo ponoc sie zgubil 2 wrzesnia a ja go widzialam gdzies moze tydzien temu..moze to byl jakis inny...on byl bardzo jasny i mial plamy na grzbiecie bo byl w trakcie leczenia grzybiczego..czerwona obroza.. kurde noo zal mi tej kobieciny ktos go zapewne zlapal i ma go w domu.. Quote
eria Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Pegaza napisał(a):Ania to raczej nie pasuje bo ponoc sie zgubil 2 wrzesnia a ja go widzialam gdzies moze tydzien temu..moze to byl jakis inny...on byl bardzo jasny i mial plamy na grzbiecie bo byl w trakcie leczenia grzybiczego..czerwona obroza.. kurde noo zal mi tej kobieciny ktos go zapewne zlapal i ma go w domu.. to pewnie inny, bo to już naprawde dobrych pare tygodni temu było jak go widzialam, i nie był bardzo jasny:shake: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://i36.tinypic.com/2q9z5sp.jpg prawdziwy model :cool3: Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 cześć dziewczynki :) Obudziłam się dziś wściekła, po raz kolejny śniło mi się że nazbierałam dużo pięknych grzybów :placz: a potem zadzwonił budzik:placz: A teraz przyjemniejsze rzeczy,w koncu już dziś czwartek ,jeszcze tylko jutro i znów weekend:loveu::loveu: sesja misia hihi Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:też masz grzybową obsesję ....ale mi smaka narobiłaś .....ale ja ze zbieraniem to na bakier :roll:...a uwielbiam pizzę z podgrzybkami :loveu: Foty oglądam ;) Quote
weszka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Pisałam tu dzisiaj ale jak już napisałam i dałam zatwierdź to się pokazało database error i szlag posta trafił :angryy: To piszę raz jeszcze żem była i ślicznego Misiocyta :loveu: na sesji widziała. No i że jutro już piątek :multi: Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 tak ! nareszcie piątek :multi::multi::multi: a w sobote ,jak co tydzien, przed 10 to mnie dźwigami i buldożerami z łóżka nie wyciągną :evil_lol: ani sąsiedzi drący sie pod oknami do gołębi mi nie przeszkodzą :evil_lol: sierściuchy popołudniowe :cool3:zajechałam psy Quote
sota36 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Anula - a ja poznalam dzis Twoja kumpele!!!!!!! Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 sota36 napisał(a):Anula - a ja poznalam dzis Twoja kumpele!!!!!!! :evil_lol: Kasię ?? wiem, pisała do mnie :eviltong: Quote
sota36 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 eria napisał(a)::evil_lol: Kasię ?? wiem, pisała do mnie :eviltong: no Gadam z Ina - Ina gada, ze dogo nie ma :) HIHIHI Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Hej jak o grzybach mowa to ja dzis je zbieralam w lesie:cool1: szlo by sie wystraszyc;) http://images41.fotosik.pl/9/10dfa0fa9f1bf2ec.jpg Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 [quote name='Pegaza'] szlo by sie wystraszyc http://images41.fotosik.pl/9/10dfa0fa9f1bf2ec.jpg noooo urodzony morderca :evil_lol: dzisiaj go miziało dziecko na kółku a mój sierściuch stał zachwycony:lol: oo nowa stronka waruj-zostan siad zostan i Foksiatko moje najdroższe Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 AA widzialam Cie rano na polach chyba Foxi szczekala:p czy Ty umiesz robic strone internetową? Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Pegaza napisał(a):AA widzialam Cie rano na polach chyba Foxi szczekala:p czy Ty umiesz robic strone internetową? rano ?? :crazyeye::crazyeye: ja rano chodze o 6.00 do tak mniej więcej 6.50 z Gają i Sonią - ludzie normalni śpią o tej porze:evil_lol: a szczekają jak najęte przy zabawie, zwłaszcza łoś nooo umiem ale baaaardzo prostą ,jak moja czy Zuzolandii :oops: Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 no wracalas juz do domu ja szlam z moimi akurat ale nie moglas mnie widziec bo bylam przy bloku aa to dobrze oczywiscie nic darmo:eviltong: ale to pozniej obgadam z Tobą zwyczajna strona mi potrzebna z fotami.. Quote
eria Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Pegaza napisał(a):no wracalas juz do domu ja szlam z moimi akurat ale nie moglas mnie widziec bo bylam przy bloku aa to dobrze oczywiscie nic darmo:eviltong: ale to pozniej obgadam z Tobą zwyczajna strona mi potrzebna z fotami.. wbijaj jutro wieczorem na GG albo między 8-15 na PW ,bo w pracy GG nie mam :lol: teraz uciekam spać ;) Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 kobito poleku najpierw musze cos pozalatwiac zeby moc to reklamowac hehe Ania powaznie potrzebuje ale jesio mam czas z tym..od pazdziernika ja co to juz bym musiala ją miec.. milych snow pap:loveu: Quote
Recommended Posts