Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania nie widzialas moze sznaucera jasnego tam gdzies u Was lub na polu? bo sie kobiecie zgubil.. ja go widzialam w zeszlym tygodniu ale nie przypuszczalam ze ktos go szuka..jak co daj znac..

Posted

Pegaza napisał(a):
Ania nie widzialas moze sznaucera jasnego tam gdzies u Was lub na polu? bo sie kobiecie zgubil.. ja go widzialam w zeszlym tygodniu ale nie przypuszczalam ze ktos go szuka..jak co daj znac..

widziałam !! ale to już było dobrych parę tygodni temu :crazyeye: biegał se samopas mini pieprz&sól przy kortach:roll:

Posted

Ania to raczej nie pasuje bo ponoc sie zgubil 2 wrzesnia a ja go widzialam gdzies moze tydzien temu..moze to byl jakis inny...on byl bardzo jasny i mial plamy na grzbiecie bo byl w trakcie leczenia grzybiczego..czerwona obroza.. kurde noo zal mi tej kobieciny ktos go zapewne zlapal i ma go w domu..

Posted

Pegaza napisał(a):
Ania to raczej nie pasuje bo ponoc sie zgubil 2 wrzesnia a ja go widzialam gdzies moze tydzien temu..moze to byl jakis inny...on byl bardzo jasny i mial plamy na grzbiecie bo byl w trakcie leczenia grzybiczego..czerwona obroza.. kurde noo zal mi tej kobieciny ktos go zapewne zlapal i ma go w domu..

to pewnie inny, bo to już naprawde dobrych pare tygodni temu było jak go widzialam, i nie był bardzo jasny:shake:

Posted

cześć dziewczynki :)
Obudziłam się dziś wściekła, po raz kolejny śniło mi się że nazbierałam dużo pięknych grzybów :placz: a potem zadzwonił budzik:placz:

A teraz przyjemniejsze rzeczy,w koncu już dziś czwartek ,jeszcze tylko jutro i znów weekend:loveu::loveu:

sesja misia hihi

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też masz grzybową obsesję ....ale mi smaka narobiłaś .....ale ja ze zbieraniem to na bakier :roll:...a uwielbiam pizzę z podgrzybkami :loveu:

Foty oglądam ;)

Posted

Pisałam tu dzisiaj ale jak już napisałam i dałam zatwierdź to się pokazało database error i szlag posta trafił :angryy:
To piszę raz jeszcze żem była i ślicznego Misiocyta :loveu: na sesji widziała.
No i że jutro już piątek :multi:

Posted

tak ! nareszcie piątek :multi::multi::multi: a w sobote ,jak co tydzien, przed 10 to mnie dźwigami i buldożerami z łóżka nie wyciągną :evil_lol: ani sąsiedzi drący sie pod oknami do gołębi mi nie przeszkodzą :evil_lol:

sierściuchy popołudniowe
:cool3:zajechałam psy

Posted

Pegaza napisał(a):
AA widzialam Cie rano na polach chyba Foxi szczekala:p

czy Ty umiesz robic strone internetową?

rano ?? :crazyeye::crazyeye: ja rano chodze o 6.00 do tak mniej więcej 6.50 z Gają i Sonią - ludzie normalni śpią o tej porze:evil_lol: a szczekają jak najęte przy zabawie, zwłaszcza łoś

nooo umiem ale baaaardzo prostą ,jak moja czy Zuzolandii :oops:

Posted

no wracalas juz do domu ja szlam z moimi akurat ale nie moglas mnie widziec bo bylam przy bloku

aa to dobrze oczywiscie nic darmo:eviltong: ale to pozniej obgadam z Tobą
zwyczajna strona mi potrzebna z fotami..

Posted

Pegaza napisał(a):
no wracalas juz do domu ja szlam z moimi akurat ale nie moglas mnie widziec bo bylam przy bloku

aa to dobrze oczywiscie nic darmo:eviltong: ale to pozniej obgadam z Tobą
zwyczajna strona mi potrzebna z fotami..

wbijaj jutro wieczorem na GG albo między 8-15 na PW ,bo w pracy GG nie mam :lol:
teraz uciekam spać ;)

Posted

kobito poleku najpierw musze cos pozalatwiac zeby moc to reklamowac hehe

Ania powaznie potrzebuje ale jesio mam czas z tym..od pazdziernika ja co to juz bym musiala ją miec..

milych snow pap:loveu: