Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy ;)

Eria, jak zwykle boskie fotki :loveu: Szczególnie makro! :loveu::loveu::loveu:

crazydaisy
- w jakim sklepie zamawiasz? Pytam z czystej ciekawości, jak nie chcesz tu to na pw ;)

Posted

ja najczęściej zamawiam w krakvecie , nigdy mnie nie zawiedli , no i firma kurierska OK
e-karma - rewelacja , ale karmydodomu - porażka , zoodragon - ostatnio podziękowałam za współpracę , telekarma - różnie , ale nie było problemu
To co opisałam , to sklep z allegro , ale to nie wina sklepu tylko UPS ... nie trawię tej firmy , prawie zawsze są problemy .... kiedyś zgubili moją pralkę , którą kupiłam w sklepie nietowym :diabloti: sklep wysłał drugą i jednego dnia dostałam dwie pralki :evil_lol: i jeszcze pyszczący kurier miał pretensje , że nie chce mu za obie zapłacić , a on się tak nadzwigał :evilbat:

Posted

a Foxi dziś dostanie kołnierz:roll: -> pewnie zauważyliście wygryziony ogon:placz:

gdyby ktoś nie widział a chciał:evil_lol:- makro ważek dwie strony wstecz;)

Posted

eria napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: mów kobieto gdzie zamawiasz:crazyeye:
bo ja mam na liście czarnej:
telekarma
szybkakarma
W sumie najlepiej z wysyłką z grandecane,choć też już zawiedli, ceny mają wyższe...

Kupiłam 3kg Darlinga hihi na zapas żeby miec nim ta karma bedzie...

Zazwyczaj zamawiałam w animali, ale ostatnio skorzystałam z usług kuchniapupila i oni gratisy dorzucali :)

http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8319201.jpg - piękny nochal, aż chce się całować :)

Posted

Ania kolnierz dla psa to jest chyba cos okropnego:roll: Soma nawet na dworze sie zalatwic nie chciala zasnąc w tym nie umiala poruszac sie nie umiala normalnie obie mialysmy depreche...ale moze sie przelamie Foxi i bedzie oki..:p

Posted

Do mnie kurier dzwoni zawsze jak już stoi pod klatką,żeby się zapytac czy jestem w domu :cool1:
Eria, fotki super :loveu: Biedna Foxi, dobrze, ze moje nie mają ogonów...:eviltong:

Posted

W nocy wzięłam Foxi w kołnierzu do łóżka, co jakiś czas sie powierciła,ale nawet spała sobie wyciągnięta na boku -w poprzek:mad: albo z doopką na poduszce:mad: to ją przesuwałam:evil_lol:Generalnie to ona chyba spała lepiej ode mnie bo ja sie budziłam co chwilka, jakoś mi mało miejsca w łóżku było:evil_lol:
Teraz po spacerku i jedzonku znów dostała kolnierz, to siedzi na swoim posłaniu :roll:
a z kurierem dzis sie bede kontaktowac i umawiac :roll::shake::placz:
na dzien dobry

i na koniec posiłek hihi

Posted

20 światów z tymi kurierami :roll: staneło na tym ze przywioza mi tą karme jutro do pracy:roll: a szef sie zaoferował ze w którys dzien przy okazji podrzuci mi ją do domu...ehhh

Posted

Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić po kilkudniowej przerwie. Ale makra mnie oczywiście zabiły swoją pięknotą :crazyeye: niesamowite jak Ty to robisz :crazyeye:
A te przejścia z karmą to niesamowite masz :roll: ja zamawiam od jakiegoś czasu z telekarmy i jestem bardzo zadowolona.
Biedna Foxi z tym ogonem :shake: to dupiane miejsce do leczenia :roll: