eria Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 zuzolandia napisał(a):hihih z ALBĄ ? w roli głownej? ja właśnie ten :lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 eria napisał(a):na filmie bylam ! bardzo ciekawym !! Przebudzenie !:razz: oooooo - obudzono Ja!!!!! Quote
eria Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 sota36 napisał(a):oooooo - obudzono Ja!!!!! Ty do szkoły ! pracować! :evil_lol: Quote
sota36 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 eria napisał(a):Ty do szkoły ! pracować! :evil_lol: Bylam! Mam nowa klase! A Ty - nie zmieniaj tematu, bo wiadomo o co biega! Quote
eria Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 tematu o który Tobie biega nie poruszam na forum ;) Quote
Cheritka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja mam dziś wolne to mogę sobie zdjęcia pooglądać ale to jest :multi: http://i37.tinypic.com/9hj7li.jpg :crazyeye: gratulacje Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Nadrobiłam, wszystko :) okropnie jest być świadkiem wypadku :( Szkoda chłopaka ['] ale też prawdą jest że zdecydowana większość wypadków z udziałem motocyklistów jest tylko i wyłącznie wynikiem ich głupoty, brawury i przekonania że są nieśmiertelni na tych ryczących maszynach :( Eria zdjcia piękne jak zwykle, makro powalające :crazyeye: A mały sznupek trochę chyba zdenerwowany spotkaniem z dużym :) Quote
eria Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 witamy pospacerkowo :multi::loveu: Muszę się pochwalić !!! mam przepiękne foty dwóch ważek ! :loveu: drugi raz w życiu udało mi się 'upolować' ważki :loveu::loveu::multi::multi::multi: aha... przed chwilą dzwonił mi Marcin, że ...... był wypadek w tym samym miejscu co ostatnio, też dwa auta czołowo,do kasacji.... Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 eria napisał(a):witamy pospacerkowo :multi::loveu: Muszę się pochwalić !!! mam przepiękne foty dwóch ważek ! :loveu: drugi raz w życiu udało mi się 'upolować' ważki :loveu::loveu::multi::multi::multi: aha... przed chwilą dzwonił mi Marcin, że ...... był wypadek w tym samym miejscu co ostatnio, też dwa auta czołowo,do kasacji.... no to pokazuj :multi: Quote
eria Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 spoko najpierw na nowej stronie będzie 15 psich fot :eviltong: a ważki to moze jutro, dwie wkleiłam w wątku foto :loveu: bo się cieszę z nich przestraszliwie p.s. zamówiłam karme :roll: strach sie bać jakie znów sensacje będą Quote
Helga&Ares Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 są booooooskie :loveu: dobra ostatni pot, wklejaj:eviltong: Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Naoglądałam się dziś własnych fot, aż miło spojrzeć na czyjeś :) Quote
Mysia_ Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P8319279.jpg uwielbiam tą grzywkę na bok :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 już jest jutro :) ważki prosimy , ja poluję niestety na nie bezskutecznie :( Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ale cudne foty:crazyeye: A konik polny aż dech zatyka:crazyeye::loveu::loveu: Eriuś ja zawsze staram się zaglądać, ale dziś taki zły dzień miałam - rok szkolny się zaczął, Miśka wróciła i pyskuje:evil_lol: no i pies pogryzł mi Gordonka:placz: Dlkatego już się pożegnam, bom padnięta Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 a ja wyśledziłam rewelacyjne ważki :klacz: :loveu: Quote
eria Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 dzień dobry :lol: ale mi się nic nie chce...ważki musiałabym pozmniejszać...no dooobraaa Quote
Recommended Posts