Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadrobiłam, wszystko :)

okropnie jest być świadkiem wypadku :(
Szkoda chłopaka ['] ale też prawdą jest że zdecydowana większość wypadków z udziałem motocyklistów jest tylko i wyłącznie wynikiem ich głupoty, brawury i przekonania że są nieśmiertelni na tych ryczących maszynach :(

Eria zdjcia piękne jak zwykle, makro powalające :crazyeye:

A mały sznupek trochę chyba zdenerwowany spotkaniem z dużym :)

Posted

witamy pospacerkowo :multi::loveu: Muszę się pochwalić !!! mam przepiękne foty dwóch ważek ! :loveu: drugi raz w życiu udało mi się 'upolować' ważki :loveu::loveu::multi::multi::multi:

aha... przed chwilą dzwonił mi Marcin, że ...... był wypadek w tym samym miejscu co ostatnio, też dwa auta czołowo,do kasacji....

Posted

eria napisał(a):
witamy pospacerkowo :multi::loveu: Muszę się pochwalić !!! mam przepiękne foty dwóch ważek ! :loveu: drugi raz w życiu udało mi się 'upolować' ważki :loveu::loveu::multi::multi::multi:

aha... przed chwilą dzwonił mi Marcin, że ...... był wypadek w tym samym miejscu co ostatnio, też dwa auta czołowo,do kasacji....

no to pokazuj :multi:

Posted

spoko najpierw na nowej stronie będzie 15 psich fot :eviltong:
a ważki to moze jutro, dwie wkleiłam w wątku foto :loveu: bo się cieszę z nich przestraszliwie

p.s. zamówiłam karme :roll: strach sie bać jakie znów sensacje będą

Posted

Ale cudne foty:crazyeye:
A konik polny aż dech zatyka:crazyeye::loveu::loveu:

Eriuś ja zawsze staram się zaglądać, ale dziś taki zły dzień miałam - rok szkolny się zaczął, Miśka wróciła i pyskuje:evil_lol: no i pies pogryzł mi Gordonka:placz:
Dlkatego już się pożegnam, bom padnięta