Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
Ale miałam spacer :roll: Idę se zmęczona po całodziennym sprzątaniu na spacerek, pogoda miodzio ... Kreon został nagle w tyle, myśle - spoko, napewno robi kooo, bo on lubi w tym celu wejść w krzaki :roll: No ale nie ma go, wołam, nie ma.....:angryy: idę, patrzę, a ta świnia se leży i zajada się WYBITNIE ŚMIERDZĄCYMI RESZTKAMI MIĘSA/KOŚCI PODROBÓW, już takimi przegnitymi :angryy:oczywiście cała broda w tym świństwie:angryy: nie opanowałam sie, dostał wpier*** na gorącym uczynku:angryy: czasem trzeba ...:roll:
No nic poszliśmy do wody coby dziub wypłukał, idziemy dalej... Patrze biegnie prosto na nas najgorsza rasa z możliwych, husky-pies, bez smyczy, właściciel gdzieś daleeeeeko :angryy: No to błyskawicznie złapałam Kreona na smycz, wyjęłam szybko gaz. Pies wystartował oczywiście na nas bez wahania, na szczęście właściciel zdążył go złapać w porę:shake:
No po prostu miałam dość:roll:
Teraz łajzie spryskałam morde Glisskurem , ide gotować....

błeeeeeee :mdleje: Luneta też dziś zakosztowała tylko qoowniane klimaty :angryy::angryy::angryy:

Posted

Cześć dziewczynki, po tych wczorajszych Kreonowych pysznościach spodziewałam się sensacji, wymiotów,biegunek...póki co , odpukac, jest wszystko OK...
mam fotki, będą na nowej stronce;)

Zuzola-smakowało ;)

Posted

eria napisał(a):
tak, bo to forum o psach jest :lol:
a jak zesta godala o yleczku dzielnicowego, o jakis robolah i kfiotkach - co to foty sa, to ok? To to tyz psy? No jaaaa, tyn dzielnicowy tomoze, ale ta reszta?????

Posted

ale teraz jestem w pracy i nie mam ;)jak sie postaracie,wieczorem będą, teraz mogę najwyżej jedno makro wczorajsze, bardzo udane wkleić :lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):

witanko....a tak na marginesie ..byłas w kinie czy na filmie? hhihihi

na filmie bylam ! bardzo ciekawym !! Przebudzenie !:razz: