Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarno-biale zdjecie kreona wyszlo swietnie

a to było nieudane zdjęcie jako kolorowe, też przez jeden filtr je przepuściłam i jest ładne:loveu:
tooo no to kąpiel była chyba musowa ciotka, co?:cool3:
blotka nie zazdraszczam:oops:

nie , kąpiel nie, tylko łapki w wiaderku myłam, ona jest bardziej mokra niż brudna :evil_lol:
łii Kreonek rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: skradł moje serducho ten czarny przystojniak :loveu:

ooo Malawaszka:lol: ! Dawno Cię tu nie było ! Coś mi Kreosia zaniedbujesz:mad:

Posted

Witanko LALUNIA ;-)....dzieki za swiateczny banerek ;-)klasa ...;-)
Widze ze se smigasz nowym aparacikiem ;-)...fajne fotencje wychodza lub ;-) tak doskonale je przerabiasz eheheh ;-).....Foxi swietna brudaska ;-) za to Kreos ....... pancio pelnym pycholkiem ;-)....całuski

Posted

no mamy prawie komplet (kaj ta Jola:mad: ) to wkleję jeszcze trzy z dzisiejszego poranka :loveu:

a u nas na polach bazie są :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe mówi sie maj presziessssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a pisze się "my precious" tak na marginesie :cool1:

Posted

[quote name='eria']no mamy prawie komplet (kaj ta Jola:mad: ) to wkleję jeszcze trzy z dzisiejszego poranka :loveu:

a u nas na polach bazie są :loveu: :loveu: :loveu:

DOBRA ROBOTA MALENKA :loveu::loveu::loveu:
.....Chyba pojde na nauki eheheh albo zmienie fotoaparat .:evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe zauważyłam że lubisz mnie poprawiać :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

mój angielski jest w stanie zaniku, ale conieco jeszcze pamiętam :evil_lol: to wykorzystuję tak dla treningu :evil_lol:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hehehe mówi sie maj presziessssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

e olus sorki ale niezabardzo wiem o co chodzi:roll: jakies blizsze informacje czy cus bo zglupialam:oops:

Posted

furciaczek napisał(a):
e olus sorki ale niezabardzo wiem o co chodzi:roll: jakies blizsze informacje czy cus bo zglupialam:oops:

pewnie chodzi o "my preciouuussss" z Władcy Pierścieni :razz: wypowiadane przez Golluma :evil_lol: do pierścienia :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']pewnie chodzi o "my preciouuussss" z Władcy Pierścieni :razz: wypowiadane przez Golluma :evil_lol: do pierścienia :razz:
co dokładnie znaczy "mój drogi"
i chyba to chciałaś Furciaczku napisać, mówiąc "my treasure" co nie bardzo pamietam co to znaczy:oops:

tu macie jedną fotkę, żebyście mieli co oglądać przez cały dzień mojej nieobecności :D

Posted

eria napisał(a):
co dokładnie znaczy "mój drogi"
i chyba to chciałaś Furciaczku napisać, mówiąc "my treasure" co nie bardzo pamietam co to znaczy:oops:

tu macie jedną fotkę, żebyście mieli co oglądać przez cały dzień mojej nieobecności :D

ericzku mi niechodzilo o tekst w wladcy pierscieni:oops: my treasure znaczy moj skarbie, albo moj skarb:loveu: nio bo nieda sie ukryc ze Kreonek to taki chodzacy skarbus:loveu:

no co ty jedna fotka na caly dzien:crazyeye:

Posted

Hello ...jednodniowa warszawianko ;-)....wracaj no szybko i wstawiaj foteczki ;-)..a tak przy okazji skoro juz tak smigasz do tej stolicy to moze byc JA obfociła co ??? jakies nocne zycie balangi te sprawy ;-)mały reportazyk z miasta krawaciarzy heeh;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello ...jednodniowa warszawianko ;-)....wracaj no szybko i wstawiaj foteczki ;-)..a tak przy okazji skoro juz tak smigasz do tej stolicy to moze byc JA obfociła co ??? jakies nocne zycie balangi te sprawy ;-)mały reportazyk z miasta krawaciarzy heeh;-)

reportażyk Ci już piszę :angryy: co ja przeszłam dzisiaj
Otóż faktem dla mnie oczywistym było że pociąg powrotny do domu mam o godzinie 15.10....No i w domciu po 19....Było to tak samo oczywiste jak to że w czwartek jest targ na Wirku, a w weekend giełda w Katosach...
No więc już taka szczęśliwa, 15.05, czekam na ten pociąg jak na zbawienie normalnie, zimno, mokro, skarpetki przemoczone, stopy marzną...No i czekam, i tak kurcze dziwnie było - jakieś inne pociągi zapowiadali, w ogóle na ten peron co zawsze zupełnie inne pociągi podjeżdżały....No i minęła 15.10...ja już wk**** na maxa, wyciągam bilet, gdzie pisze godzina odjazdu i przyjazdu do Zabrza......I czytam - oczkom swoim cudnym nie wierzę : ODJAZD 18.10, PRZYJAZD 21.12
I tak stoję jak zamurowana i dziesięć razy to przeczytałam ciągle oczkom swoim cudnym nie wierząc :shake: jak mnie odmurowało sprawdziłam rozkład - k*** faktycznie - 18.10 pisze jak byk! no i co teraz ! Tyle godzin czekać!!!! Poszłam do kasy, czy da się ten bilet wymienić jakoś na wcześniejszy pociąg (choć niewiele wcześniejszy - 17.10:roll: ), no to znowu wystałam się w tej zakręconej (dosłownie) kolejce na Centralnym:angryy: Wymieniłam bilet, usiadłam, załamałam ręce.......Zimno, mokro, tyle czasu czekać....Znalazłam jakąś w miarę przyjemną kawiarnię, wypiłam herbatkę...Jakoś zleciało :roll:
jaki z tego morał :
CZŁOWIEK NIGDY, ALE TO PRZENIGDY NIE MOŻE BYĆ NICZEGO PEWIEN!
a teraz zmęczonej cioteczce pozwolicie pójść spać, bo odkorkuje i kto Wam będzie foty wklejał....
the end

Posted

Ojojoj....bidna ty moja ... no widzisz ???? nie ma po co sie do tej wawki pchac ....takie niemiłe niespodzianki .....dobrze ze w koncu skoczyło sie tak a nie inaczej ...np spaniem na Centralnym hehehe.;-) wiem wiem ...nic zabawnego.....ale masz racje ...pewne jest tylko to ze kosmici istnieja;-)
Spij slodko LALUNIA .....;-)

Posted

a teraz poranne dzisiejsze foteczki, ale mi się nie chciało w ramki oprawiać:evil_lol:
czy tam czasem nie był Hektor ???

nie, jednak nie było:roll: to ja się butelką pobawię :evil_lol: a Ty leć do pańci i daj mi spokój :evil_lol:

eh...wołali to trzeba....

i po coś mnie pańcia wołała jak nic dla mnie nie masz !!!!!!