Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wróciliśmy ze spacerku, upał niemiłosierny :shake: Chwilę pofociłam psiska i stwierdzam że Sigma zdecydowanie się nadaje do psów w ruchu :loveu:
jak pozmniejszam foty i obramkuję to będą;)

Posted

on stara się dorwać zabawkę drąc mordę przy tym niemiłosiernie, tak że wszystkie okoliczne blokowiska słyszą jak my jesteśmy na polach :diabloti:
Zwykle łapie Foxi, ale ona jest tak szybka,że nie wyhamuje przed zabawką i musi się wracać i wtedy pierwszy dopada ją łoś - który idzie z zabawką w pysku się wysiusiać bo jak wiadomo wtedy siusia się lepiej:diabloti: zresztą na naszej www są filmiki z zabawy o ile pamiętam ;)zwłaszcza ostatni hihi

Posted

dzień dobry dziewczynki :lol: coś się pogoda psuje:placz: mam nadzieję że do jutra wydobrzeje bo zaraz po pracy jedziemy :loveu::multi:
a teraz jakiś staroć na dobry początek dnia

:evil_lol:
ehhh zaraz idę do pracki

Posted

[quote name='Dobcia']http://i33.tinypic.com/345zhcp.jpg
Kreoś kiedyś przy niej zawału dostanie:evil_lol:

Nie zapomnij przywieść wielu motylkowych fot:cool3:
przy tej pogodzie to nie wiem czy jakiekolwiek przywiozę :placz::placz::placz: lejeeee i oglądam prognozy i nie zapowiada się fajnie...
ale co tam, będziem pić, jeść i grac w monopol, może na jakieś szatany się wybierzemy :evil_lol:

Posted

ja do weta muszę z łosiem...w poniedziałek pójdę...bo chce żeby popływał przez weekend....tak mało mógł się wyszaleć tego lata....
znowu wrócil grzyb, ze zdwojoną siłą,stale nowe ogniska strupów znajduję:placz:
moja firma handluje preparatem dezynfekcyjnym Mr Mckenic....Gaja walczyła swego czasu z grzybem przez 7 miesięcy...po zastosowaniu w desperacji tego preparatu -po 3 tygodniach zeszło....
chyba spróbuję....