Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']dzieńdoberek ! ;)
ale dziś mamy paskudną pogodę :placz: zrobiłam se wolne od porannego spaceru ..a niech se marudzą :evil_lol:, w deszczu w weekend nie łażę, wystarczy że łażę w ciągu tygodnia:evil_lol:

dzień doberek :p

:roll: u nas też paskudnie :cool1:...Ozzy sam zastrajkował i wyszedł tylko na siq z trudem dociągnęłam go do straganiku z pieczywem na 2giej stronie ulicy ... teraz odsypia w pościeli :roll:

weź mnie oświeć jakie masz obiektywiki ... ja mam na razie tylko 18-55 kit , planuję pod koniec roku dokupić cosik do focenia , muszę wybrać cosik bo na 2 nowe nie dam rady :roll:

Posted

[quote name='eria']Ala mam do psów Zuiko Digital 40-150mm (ciemny :placz:) a do makro Sigma 105mm (jasny:loveu:)

:loveu:dzięki za info , bom zielona :oops: w tej materii .....ja na razie składam do skarbonki ;)

Posted

dziewczynki -pierwszy raz w historii galerii pojawią się foty KOTÓW !! domowych kotów (bo dzikie już były:evil_lol:) Właśnie byłam nakarmić kocich współlokatorów Gaji i Soni i nie mogłam się powstrzymać -musiałam obfocić:loveu:

ale póki co ssą kropelki:p

Posted

tu nie ma kto fot oglądać to co bede wklejać :cool1:

tak se marzę... że jeśli w piątek święto i jeśli będę mieć wolne, to w czwartek popołudniu szykuje się znów wyjazd nad jeziorko...i tym razem łoś będzie już mógł pływać :cool3::loveu::loveu: i będziem się razem pluskać.... taaaaa marzyć dobra rzecz :evil_lol: