Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skoro nowa stronka to wkleję fotki :lol: miały być jutro:cool3:

jedna z najlepszych fot misia :loveu::loveu: strasznie mi się podoba

Posted

a teraz idę spać :)
jutro muszę uzupełnić psią apteczkę, ehh bandaże i gazę trzeba kupic... w piątek po południu jedziemy do Pławniowic nad jeziorko do niedzieli wieczora . Wyjazd nie będzie pełnowartościowy bo będąc 5 metrów od wody będziemy musieli jej unikać :( ale jakoś przeżyjemy :)zawsze to jakiś odpoczynek od miejskiego zgiełku ....

Posted

a dokleję jeszcze fotek, co mi tam :eviltong: po weekendzie będzie duużo:loveu:
Sonia:loveu:

miś

Foksiątko :loveu: takie światełko uwielbiam :)

i trawa

Posted

Fiu fiu ale aile psiaki zgraniają za reklamę ;) ??? I skąd się tam wzięły???

FOXI (czarna) ładna ale jak to miał być całkiem sznaucer to --> zonk :evil_lol: Ale słodka i tak jest :loveu:

Posted

no niestety - takie skutki nabywania psów z pseudo....:roll: Wygląd nadrabia cudnym charakterem :loveu:

a co do reklamy :loveu: napisała do mnie pw osoba z gappay z linkami do moich fot kiedyś wklejonych na dogo w dziale kagańców, czy może wykorzystać :lol:

a my pakujemy graty :multi::multi: i jutro zaraz o 16 po pracce na wczasyyy:loveu: szkoda że do niedzieli ale co tam :evil_lol: jedzenia nakupiłysmy na tydzien a Kreoś z tej okazji dostanie nową zabawkę :cool3: fotki w niedziele wieczorem lub w poniedziałek, przyda Wam się mały odwyk:cool1:
jeszcze 5 pożegnalnych :eviltong:

:loveu: