Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki Rinuś za odpowiedzi bo ja to czasem nie mam cierpliwości odpowiadać po raz setny na te same pytania ......
a historia Foxi - pierwszy post

Posted

[quote name='eria']dzięki Rinuś za odpowiedzi bo ja to czasem nie mam cierpliwości odpowiadać po raz setny na te same pytania ......
a historia Foxi - pierwszy post
no wiesz, jak ktoś wchodzi po raz pierwszy do galerii to nie chce mu się przeglądać 300 stron :eviltong:
jak znam odpowiedzi to odpowiadam :p

Posted

[quote name='Rinuś']no wiesz, jak ktoś wchodzi po raz pierwszy do galerii to nie chce mu się przeglądać 300 stron :eviltong:
jak znam odpowiedzi to odpowiadam :p
Rinuś jakich 300 ?? :diabloti: 1491 !!!

Posted

i koniec tego spacerku ;) teraz będą resztki z tego przedburzowego i na czarną godzinę trzymam jeszcze lemury i żyrafy z zoo :evil_lol: czekamy na lepszą pogodę:roll:

staruszek:diabloti:

Posted

eria napisał(a):
żeby czasem przez ten nowy baner mnie do pasterskich nie przerzucili:diabloti:

Że niby pastereczką jesteś?:hmmmm::diabloti:

Ja chcem lemury i żyrafy:multi:

DZIEŃDOBRY:p
Teraz idę na spacerek;)

Posted

cześć dziewczynki :lol:

a ja mam zmartwienie...obawiam się że łoś będzie musiał miec zabieg :placz:
Od początku miał brodawkę na tylnej łapie, zawsze myliłam ją z kleszczem, bo była tylko ciut od napitego kleszcze większa:roll: i jednolicie czarna...Ostatnio urosła:placz: i zrobiły się jasne przebarwienia:roll:
no i jakiś czas temu pojawiła się podobna w dotyku gulka w okolicy ucha z tym że pod skórą...
Wczoraj z tej brodawki na łapie po lekkim uciśnięciu wypływał krwawy płyn:placz:
http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/mnmn88888888888888888.jpg

Posted

eria napisał(a):
świecilo pustkami to co tu miałam robić :eviltong::lol:

No, ja byłam, tylko taka cisza była że trochę pomilczałam, ale w końcu się zaniepokoiłam;)

A byłaś już u veta z tą Łośkową brodawką?:razz:
Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego:bigok:

Odebrałaś emilka?:razz::loveu:

Posted

nie byłam jeszcze bo to wyprawa na drugi koniec miasta....to znaczy moge iść do mojej wetki bliziutko,ale jeśli bede musiała rzeczywiście oddać łosia pod nóż :placz:to tylko temu lekarzowi na drugim koncu miasta:roll: także jest mały problem.... wstąpię dziś po spacerze do tej naszej wetki ,zapytać co ona na to:roll: ale mam już najczarniejszcze scenariusze:placz:
napisałam do Taks w sprawie bucika ochronnego, bo tak czy owak pewnie się przyda....

Posted

malawaszka napisał(a):
taki mały pypeć to na pewno nic groźnego!!!! trzymam :kciuki: to pewnie tylko brodawka ;)

brodawka od początku była,ale urosła i pojawiły się przebarwienia i wysięk! poza tym pojawiła się taka sama w dotyku gulka na małżowinie usznej:roll: