eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 bój się kobieto, z takim stadem to już nawet gazu nie muszę nosić :evil_lol: Quote
wiq Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja też odkąd mam 3 panoszę się bezkarnie - teraz to mnie unikają, a nie ja ich :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 łooooo rany, kilka dni mnie nie ma i tyyyyyyle stron do nadrabiania :diabloti:, ale za to ile cudnych fot sie naogladalam owadowo-psich :loveu: pozdrawiamy :cool3: Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ale Ci zazdraszczam spacerków z czwóreczką :loveu::lol::lol::lol: Quote
weszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 To ja z moją trójką (tymczasową) wymięknę ;) malawaszka - powiem Ci że nie zawsze jest tak świetnie jak się ma takie stado do opanowania ;) Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 noooo strach się bać ;) ehh dziś Kreon mało nie pożarł się z Hektorem-huskym. Ja se siedziałam na pieńku ,psy ciumkały patyki ,sielanka i ....nagle Kreon wystartował.... zza krzaków wyszedł Hektor:roll: na szczęście Kreon był już solidnie zmęczony i bez większego problemu go złapałam :roll: oczy dookoła głowy Quote
weszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No to by było nieciekawie - dobrze że capnęłaś agresora hihi ;) Quote
eria Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 oni się szczerze nienawidzą z Hektorem...Kreon nie jest tak bojowo nastawiony 'z góry' do wszystkich samców :roll: Koło rottweilera Loka potrafi grzecznie przejść bez pyskowania,nawet chwilę postać naprzeciw niego,jak rozmawiam z panem Loka.. z innym rottweilerem się kiedyś normalnie witał w parku :roll: znajome goldeny-samce też nie wywołują u niego agresji, ale jak już widzi coś na kształt husky albo ONa to wychodzi z siebie... Na szczęście mało psów ostatnio się spotyka na naszych polach ,więc jakoś z tym stadkiem dam radę, a w chłodniejszą pogodę zabiorę je na poligon gdzie w ogóle prawie wcale ludzie nie chodzą Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7104206.jpg hihihi buszujacy z zbozu hihihi a kloski mu w dooopeczke nie wlazły??? hihihihi Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti: ............taaaaaaaaaa skad ja to znam ;-) hihihihiihhi to kiedy na spacerek ?? ja bede focic a TY pilnowac ;-) Quote
Dobcia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :evil_lol:wściekły Kreon mógłby nie jednego przestraszyć! http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P7093957.jpg jaki puchaty wyszedł:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :evil_lol:Widzę, że stadko się powiększyło:razz: Cudne zbożowe foteczki łosia:crazyeye::loveu: Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='zuzolandia']a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti: ............taaaaaaaaaa skad ja to znam ;-) hihihihiihhi to kiedy na spacerek ?? ja bede focic a TY pilnowac ;-) hmm może być dziś albo od poniedziałku do piątku obojętnie który dzień:loveu: juz dziś miałam mały przedsmak ze stadkiem, bo poszliśmy do domu Soni i Gajusi, zobaczyć co i jak no to w drodze se je trochę poprowadziłam wszystkie 4 - było OK ;) dziś po południu chrzest bojowy:diabloti: Cieszę się że się łosiu mój podoba:loveu: fotencje Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 kotek mój:loveu: było pochmurno,muszę tam iść obfocić Foksika na tle błękitnego nieba:lol: Quote
eria Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Cytat: Napisał zuzolandia a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti: ............taaaaaaaaaa skad ja to znam ;-) hihihihiihhi to kiedy na spacerek ?? ja bede focic a TY pilnowac ;-) hmm może być dziś albo od poniedziałku do piątku obojętnie który dzień:loveu: juz dziś miałam mały przedsmak ze stadkiem, bo poszliśmy do domu Soni i Gajusi, zobaczyć co i jak no to w drodze se je trochę poprowadziłam wszystkie 4 - było OK ;-) dziś po południu chrzest bojowy:diabloti: Cieszę się że się łosiu mój podoba:loveu: fotencje __________________ Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czy wspominalam juz ze Foxi ma boskie uszy??:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 koniecznie musisz tam iść jak niebo będzie błękitne , już sobie wyobrażam jak Foksik będzie pięknie wyglądał na tle błekitu :) i Kreon w niebieskiej obróżce :loveu: Foksiasta jest :loveu: Quote
sota36 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 anula, mamy 3 malutkie kocieta do oddania. Zamieszkaly u nas na wsi i tzeba im domki znalezc....Sa sliczne i ciekawskie. Sorry, za ten off, ale do Ciebie mnostwo ludzi zaglada. Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 łosi jest piękny to się podoba:loveu: Foxia ślicznie się prezentuje nawet na białym tle;) taka szczuplutka wyszła;) Quote
Recommended Posts