Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noooo strach się bać ;)

ehh dziś Kreon mało nie pożarł się z Hektorem-huskym. Ja se siedziałam na pieńku ,psy ciumkały patyki ,sielanka i ....nagle Kreon wystartował.... zza krzaków wyszedł Hektor:roll: na szczęście Kreon był już solidnie zmęczony i bez większego problemu go złapałam :roll: oczy dookoła głowy

Posted

oni się szczerze nienawidzą z Hektorem...Kreon nie jest tak bojowo nastawiony 'z góry' do wszystkich samców :roll: Koło rottweilera Loka potrafi grzecznie przejść bez pyskowania,nawet chwilę postać naprzeciw niego,jak rozmawiam z panem Loka..
z innym rottweilerem się kiedyś normalnie witał w parku :roll: znajome goldeny-samce też nie wywołują u niego agresji, ale jak już widzi coś na kształt husky albo ONa to wychodzi z siebie...
Na szczęście mało psów ostatnio się spotyka na naszych polach ,więc jakoś z tym stadkiem dam radę, a w chłodniejszą pogodę zabiorę je na poligon gdzie w ogóle prawie wcale ludzie nie chodzą

Posted

a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti:

............taaaaaaaaaa skad ja to znam ;-) hihihihiihhi

to kiedy na spacerek ?? ja bede focic a TY pilnowac ;-)

Posted

[quote name='zuzolandia']a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti:

hmm może być dziś albo od poniedziałku do piątku obojętnie który dzień:loveu:

juz dziś miałam mały przedsmak ze stadkiem, bo poszliśmy do domu Soni i Gajusi, zobaczyć co i jak no to w drodze se je trochę poprowadziłam wszystkie 4 - było OK ;) dziś po południu chrzest bojowy:diabloti:

Cieszę się że się łosiu mój podoba:loveu:

fotencje

Posted

Cytat:
Napisał zuzolandia
a tak wbrew pozorom to najstraszniejsza jest ta co tak niewinnie kudłato wygląda -Sonia :loveu::diabloti:

hmm może być dziś albo od poniedziałku do piątku obojętnie który dzień:loveu:

juz dziś miałam mały przedsmak ze stadkiem, bo poszliśmy do domu Soni i Gajusi, zobaczyć co i jak no to w drodze se je trochę poprowadziłam wszystkie 4 - było OK ;-) dziś po południu chrzest bojowy:diabloti:

Cieszę się że się łosiu mój podoba:loveu:

fotencje

Posted

anula, mamy 3 malutkie kocieta do oddania. Zamieszkaly u nas na wsi i tzeba im domki znalezc....Sa sliczne i ciekawskie.
Sorry, za ten off, ale do Ciebie mnostwo ludzi zaglada.