Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, jesteśmy na dogo dopiero od wczoraj i expresowo latamy po galeriach gdzie jest choć ślad sznupka! Kreon & company są przesuper, a galeria i wszystkie foty to brak mi słów z zachwytu - pozdrawiamy i duże mizianko dla piesków

Posted

sybisia napisał(a):
Witam wszystkich, jesteśmy na dogo dopiero od wczoraj i expresowo latamy po galeriach gdzie jest choć ślad sznupka! Kreon & company są przesuper, a galeria i wszystkie foty to brak mi słów z zachwytu - pozdrawiamy i duże mizianko dla piesków

u nas tez jest sznupelek xD

Posted

sybisia napisał(a):

witamy kolejną sznupową maniaczkę !!!!!!! :multi::multi::multi::loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Aniu zdjecia super, wymiatasz kochana ;) jak wroce do Polski i kupie aparacik to przyjade do Ciebie na lekcje :evil_lol:

o ile sama do tego czasu nauczę się obsługi :diabloti:
foty psów od nowej strony cobyście nie zapomnieli że je mam hihi

Posted

eria napisał(a):
o ile sama do tego czasu nauczę się obsługi :diabloti:
foty psów od nowej strony cobyście nie zapomnieli że je mam hihi

hehe ;) nikt nie zapomni :P

400 fot z zoo masz, bedziesz jeszcze jakies wklejac? :>

Posted

Ciotka - jo nic nie godom, ale... Pan Pies konczydzis 4 latka, a badz co badz to my to Twoja rodzinka, czy chcesz , czy nie chcesz, a sesyji lusterkowej nom nie proponujesz....:mad::mad::mad::mad:

Posted

sota36 napisał(a):
Ciotka - jo nic nie godom, ale... Pan Pies konczydzis 4 latka, a badz co badz to my to Twoja rodzinka, czy chcesz , czy nie chcesz, a sesyji lusterkowej nom nie proponujesz....:mad::mad::mad::mad:

no to trza sie umówić !! tak może na przyszły weekend!! jak pogoda dopisze, przyjedzieta, pójdziemy na spacerek po naszych terenach, Kreoś posłucho se radia w łóżeczku :evil_lol: i bydzie git !!!

Posted

eria napisał(a):
no to trza sie umówić !! tak może na przyszły weekend!! jak pogoda dopisze, przyjedzieta, pójdziemy na spacerek po naszych terenach, Kreoś posłucho se radia w łóżeczku :evil_lol: i bydzie git !!!

Kreosiowi moze u nos Spazrobic - poslucho se radia w naszej saunie:)Ale jeden szkopul jest.... nos ni ma, bo Pan Pies zazyczyl se wakacji!!!! No wiec - trza jechac....

Posted

no to niy bydzie sesyji lusterkowej aż do Waszego powrotu z wczasów :eviltong:
łoś w galopie

Foksiątko

Aniu-fot z zoo jeszcze duużo jest:cool3:

Posted

Znów tu jesteśmy; to chyba najpiękniejsza galeria jaką dotąd widziałam:multi:. Czytałam pochwały Twoich produkcji banerkowo-awatarkowych, ale to co zobaczyłam dosłownie mnie powaliło:smilecol:. Jezuuuu, jak Ty to robisz??? A mnie aparat padł i muszę wyskrobać na następny:placz: Przecież trzeba obfocić mojego sierściucha:evil_lol:

Posted

sybisia napisał(a):
Znów tu jesteśmy; to chyba najpiękniejsza galeria jaką dotąd widziałam:multi:. Czytałam pochwały Twoich produkcji banerkowo-awatarkowych, ale to co zobaczyłam dosłownie mnie powaliło:smilecol:. Jezuuuu, jak Ty to robisz??? A mnie aparat padł i muszę wyskrobać na następny:placz: Przecież trzeba obfocić mojego sierściucha:evil_lol:

bardzo mi miło to czytać :lol::multi:strasznie się cieszę że się podoba
polowiec szachownica

i 'ranny' przestrojnik trawnik