Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja chciałam poszperać po notatkach z anatomii ale okazuje się że ich nie mam :shake::shake: musiałam komuś pożyczyć i zapomnieć....trudno...
świnia ma taki bardziej wklęsły grzbiet nosa.... Wiq masz jakieś kserówki z rysunkami czachy świni ?
wrrr miałam takie piękne rysunki ehhhh

A zdiecie Foxi mistrzostwo

eeee akurat foty w ruchu wychodzą mi na dzień dzisiejszy kiepsko, muszę wyczuć ten aparat a będzie git :lol:

jak jego skora i grzybek?

prawie zszedł, tylko już takie małe miejsce zostało,nadal wcieram imawerol.

Z tą karmą niedobrze bo oczywiście karma się kończy = Kreoś odzyskał apetyt:mad::evil_lol:

fotkiii

Sonik

jeleń na rykowisku:evil_lol:

Posted

po raz kolejny nie przejechałam się na "szybkiejkarmie"
wczoraj zamówiłam dzis dostałam :multi:
to prawdziwy cud!! rozścieliłam czerwony dywan przed kurierem, obsypałam go płatkami róż itd... (oczywiście w wyobraźni :evil_lol:)
i jeszcze super bidonik z miseczką dla psa na spacer dodali :cool3:
ech jak miło po półtorej roku zamawiania być pierwszy raz w pełni zadowolonym klientem :razz:.....

Posted

mieliśmy znów spacerek z Gutkiem :loveu: tym razem już bez smyczki :loveu: ładnie się pilnuje ,nie oddala:lol:
a jaki fotogenicznyyyy:loveu:

Posted

eria napisał(a):
Dziś ten wielki dzień - równe dwa latka jak łoś jest u mnie.....
http://images29.fotosik.pl/240/0a1b5be9906e7ba6m.jpg

:loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu:
furciaczek napisał(a):
Z kazdym miesiacem coraz lepiej wyglada Kreos kochany:loveu::multi:

Krążysz w moich myślach, bo zamierzałam to właśnie napisać:p

Posted

betty_labrador napisał(a):
ale sliczniasty jamniorek :iloveyou: to Twoj nowy psiak?:> bom nie w temacie ;)

NIEEEEEEEEE ! broń boszeeee nigdy w życiu 3 psów:shake: Jamniorek od przyjaciółki,niedawno adoptowany ze schr w katowicach;)

Nikt mi nie wmówi że psy nie znają czegoś takiego jak złośliwość:mad: Czemu z każdym kończącym się workiem karmy łoś nagle nabiera apetytu na śniadanko ?? Cały miesiąc nie jada śniadań w ogóle, a jak już ostatnie kulki na dnie wora to pies nagle robi się straszliwie głodny i musi koniecznie duużo rano zjeść:angryy:

alem niewyspana...musiałam wstać po 5 ,zaraz wychodzę do tej wstrętnej przychodni dalej walczyć z medycyną pracy wrrrrrr. Ale mi się nie chceeeeeee. Ale co tam, jutro weekend ,wyśpię się solidnie,zwłaszcza że pogoda jest odpowiednia do spania. W nocy przeszła solidna burza a dzis pada od rana.