Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mrówecka ? :loveu:

Dzisiaj poznaliśmy Gucia -adoptowanego przez moją koleżankę jamnika z katowickiego schroniska :loveu:
Bałyśmy się o stosunki z Kreonem. Na początku Gut trochę warczał jak Kreon podchodził , ale łoś małe psy traktuje pobłażliwie i po prostu odchodzi:lol: No i po niedługim czasie psiska się już totalnie olewały:loveu:
zobaczcie jaki śliczny fotogeniczny psiak:loveu: :

Gosia z Kreosiem i Gutkiem

Posted

będę mieć wesoło -pańcia Gajusi i Sonika wyjeżdża niedługo z dziećmi na 6 dni na wczasy. Psiaki zostają....i będę je w tym czasie wyprowadzać na popołudniowe spacerki:loveu::loveu: ktoś ma jakąś technikę prowadzenia 4 psów? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na smyczy mamy tylko mały kawałek , a potem to już luz. Foksika i Gaji nie trzeba pilnować wcale. Z Kreonem tylko uważać na duże psy. a przy Soni oczy dookoła głowy co kogoś nie pożre:evil_lol:

mam dziś OGROMNY stres.... W urzędzie miasta czeka na mnie odpowiedź na moje pismo w sprawie przepisania mieszkania po babci...Jak mnie będą chcieli wykurzyć to się chyba zabiję...
Albo nie,pożyczę Figę i psem poszczuję hihi

Posted

Hihi widze Eriaczku, ze zakochalas sie w foceniu robali ;) - ale super Ci wychodza :multi:.

Trzymam mocno kciuki za dobra odpowiedz!!!!!!!!!!!!! A w razie co moge Ci pozyczyc mojego Lo, jakbys chciala kogos postraszyc :evil_lol:,

Posted

[quote name='Od-Nowa']
ale poza tym to nie fair, bo zdjecia robali są sto razy lepsze niż psiakowe :mad:
proszę się podszkolić bo to psia galeria :eviltong:
kurcze:oops: to ja się poprawiam
Gajusia(cudnie wyszła na tych fotach:loveu:)

i biało-czarne z domieszką kawy z mlekiem:lol:

Posted

wiq napisał(a):
jest jedną z nielicznych donków, które mi się podobają :loveu:

przede wszystkim ma super charakter:loveu::loveu: co u ONów rzadka cecha:roll:

Posted

[quote name='Russellka']http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6261685.jpg
a Tu ustawiły się w kolejkę do rzucania piłci :evil_lol: teraz kolej Foxi :lol:

Nie wiem czy się już pytałam, ale trenujecie może jakieś sporty? :)
tak,codzienne poranne biegi piłeczkowe ;) na wszelkie inne sporty psy są za stare:lol:aczkolwiek zawsze uważałam że Foxi się zmarnowała,bo w agility i flyballu by wszystkie bordery zdystansowała

Posted

[A Kreosiowi super w tej nowej obrozy

nooo dłuugo o takiej marzyłam:loveu: jest idealna!

A ja nadal nie mogę się nadziwic, ze ta Wasza piłka tyle przetrwała i jeszcze żyje..
Sznurek u naszej woła o pomstę do nieba

a nasza w całości nadal :loveu: znosi dzielnie przeciąganie z łosiem i z Gajusią,bo ona kocha naszą piłkę bardziej od swojej:diabloti:

o! pogonić erie troszke i jakie zdjecia przynosi

to masz jeszcze

i łoś -czujny stróż naszego buszu:evil_lol:

p.s. dziś mnie sąsiad pytał czy nie chcę przypadkiem sprzedać tego ogródka:evil_lol: na co z całą stanowczością powiedziałam że NIE:loveu: mój ci on