Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']
:evil_lol:Kreon jako potworek z Loch Ness:lol:
a mi to się bardziej kojarzy z dzwonnikiem z Notre Damme (czy jak to się tam pisze:evil_lol:)

panienka dobranockowa

Posted

Ach te wodne fotki boskie!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

haha kurcze zmienilas te ostatania fote Foxi, a juz sie mialam pytac czy to zabawa w znajdz 10 roznic :evil_lol:

Posted

dzień dobry :lol:
przyszłam z dużą ilością kolejnych fot:evil_lol: jak Wam sie znudzą to mówić, przestanę wklejać na jakiś czas:diabloti:
wysychanie na łące po pływanku

:loveu:

Posted

właśnie mi sąsiadka kochana zasugerowała że przez busz w moim ogrodzie ona ma węże w swoim :diabloti: tak więc już wiem że mojego buszu nie skoszę, bo gdzieś te zwierzątka muszą się podziać:diabloti: powiedziałam jej oczywiście (codziennie biega do kościoła) że to też są boskie istoty i mogą sobie u mnie żyć :evil_lol:

Posted

łapeczek napisał(a):
ha ha dobre sobie eria ... weze ...ale ma bojna wyobranie babinka xd

wiesz być może sobie tam mieszkają jakieś zaskrończyki , ale ona oczywiście mówiła też jakie są OGROMNEEEEEE :evil_lol::evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
wiesz być może sobie tam mieszkają jakieś zaskrończyki , ale ona oczywiście mówiła też jakie są OGROMNEEEEEE :evil_lol::evil_lol:

hihihia moze to były halembskie dziki????:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

eria napisał(a):

hahaha no to wesolo masz z taka sasiadeczka ....
co jeszcze ciekawego wymyslila ???