Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zagladam tu do was i podziwiam, cudaśne masz te twoje stwory. Ja ma do ciebie pytanko, ja sie nie mylę to pisałaś że studiujesz zootechnike tak??? Mogłabyś napisać jak ci sie podoba, chcesz robic dalej cos w tym kierunku, czy studia są ciekawe, ma sie kontakt ze zwierzakami??? Ja stoje przed wyborem kierunku i jestem w kropce. Kocham zierzaki i chciałabym robić cos w tym kierunku, weterynaria odpada, bo wydaje mi sie że za wrazliwa jestem , na temat zootechniki słyszłam rózne opinie, niestety nie za ciekawe, ze to niby głownie przetwórstwo miesne i takie tam:roll:
Wdzięczna bym była bardzo za jakieś opinie.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='lon_cia']Zagladam tu do was i podziwiam, cudaśne masz te twoje stwory. Ja ma do ciebie pytanko, ja sie nie mylę to pisałaś że studiujesz zootechnike tak??? Mogłabyś napisać jak ci sie podoba, chcesz robic dalej cos w tym kierunku, czy studia są ciekawe, ma sie kontakt ze zwierzakami??? Ja stoje przed wyborem kierunku i jestem w kropce. Kocham zierzaki i chciałabym robić cos w tym kierunku, weterynaria odpada, bo wydaje mi sie że za wrazliwa jestem , na temat zootechniki słyszłam rózne opinie, niestety nie za ciekawe, ze to niby głownie przetwórstwo miesne i takie tam:roll:
Wdzięczna bym była bardzo za jakieś opinie.
Pozdrawiam[/quote]
nie studiuję i nie studiowałam zootechniki ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Super:loveu::multi: to dopiero będą fotki :cool3:
taa ja dalej nie umiem aparata obsłużyć, jutro koniecznie muszę coś pofocić bo kto to widział by aparat tak bezczynnie leżał:evil_lol:

przepalona ale jaka śliczna Foksia:eviltong::loveu:

Posted

Jak mnie dawno u was nie było (jak wszędzie zresztą) :crazyeye:
I widzę że nowy aparacik i niedługo obiektyw nowy... Cieszę się twoim szczęściem :multi:, mi narazie nauka ustawień manualnych na moim fz8 wystarczy (chociaż nie mam pojęcia czemu akurat takie ustawienia a nie inne, ale uczę się na błędach) :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
taa ja dalej nie umiem aparata obsłużyć, jutro koniecznie muszę coś pofocić bo kto to widział by aparat tak bezczynnie leżał:evil_lol:

Nieużywany się psuje :diabloti:
sigma 105 2.8 :cool3:

Posted

Gratuluję nowej pracy! Mam nadzieję że będzie normalnie na tyle na ile może być normalnie w pracy. Ale jak to robota po psiej linii to przynajmniej powinni zrozumieć że się do psów spieszysz ;)

Posted

eria napisał(a):

No i mam wesołą wiadomość - mam pracę:lol: biurową w firmie męża od pani od Gaji i beardedki Soni :multi: także praca po starej psiej znajomości:loveu:
Sielanka, od poniedziałku do piątku od 8 -15 :multi: dziś już byłam, dużo się muszę nauczyć;)

Jak mogłam przeoczyć?:hmmmm:
gratulacje!!!:multi:
I wyspać się możesz, i popołudniu z psami wyjść:loveu: Opowiedz co robisz w pracce:loveu:

Posted

póki co to się uuuuczę aż mi mózg paruje :evil_lol: faktury wystawiać, cały dziennik korespondencji prowadzić wychodzącej i otrzymanej , latanie na pocztę i wysyłanie pism/faktur/ofert itp.
Branża...metalurgia,maszyny górnicze itp firma też prowadzi biuro ochrony ...sporo tego. Tu KLIK jest stronka, w dziale hobby Sonik i Gaja:cool3:
Ale co najważniejsze- szef ,zapsiony,jest chętny by po moim kursie groomingu rozszerzyć działalność firmy o salonik :cool3:

Posted

Eria to trzymam :kciuki: żeby się z salonikiem udało bo to pewnie dla Ciebie super szansa :razz:

powiedz mi proszę czy ta szczepionka Łosia to BiocanM? bo jak tak i płaciłaś za nią 20 zł to chyba wyjdę z siebie i stanę obok :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Eria to trzymam :kciuki: żeby się z salonikiem udało bo to pewnie dla Ciebie super szansa :razz:

powiedz mi proszę czy ta szczepionka Łosia to BiocanM? bo jak tak i płaciłaś za nią 20 zł to chyba wyjdę z siebie i stanę obok :roll:
tak to szczepionka Biocan M, płaciłam za pierwszą dawkę 20 zł a u innego weta za drugą dawkę też 20 zł ;) a ile z Ciebie zdarli ?:crazyeye:

Wróciłam ze spacerku z Gają i Sonikiem,robiłam foty, może wieczorem wkleję.Powiem tyle że nawet na manualu z ustawianiem przesłony i migawki -nie jest możliwe by nie przepalić Foxi...

Fotki pod wieczór

nie mogłam się opanować, jedna Foksia na dzień dobry :)