sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To Gutek i Spolka tez spiesza z zyczenia!!! Aniu- wszystkiego Kreosiowego i Foxi'owego!!!!! Sto latek, zdrowka, kasiorki i niemarudzacych ludzi, co im banerki robisz!!!! :new-bday::new-bday::new-bday::bday::bday::BIG::BIG::BIG::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zycze Ci spelnienia marzen :laola::laola: :laola: Quote
eria Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dziekuje za życzenia :loveu: muszę Wam powiedzieć że po umyciu włosów moja fryzura zaczęła mi się bardzo podobać :loveu: :multi: akumulatorki mam naładowane, napewno ktoś mi jakąs fote cyknie , to wkleję, o ile wyjdę na niej jakoś ..no...tego...po ludzku :cool3: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 nio to ja przylaczam sie do zyczen:loveu: wszystkiego naj naj naj lepszego ci zycze eriaczku Quote
constancja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 W Dniu Urodzin za wieeelkie sece i radość życia Quote
eria Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Constancja dziękuję - przepiękna kartka :loveu: INA, JOLA !!!!!!!!!!!!!!!!! TAKIEJ NIESPODZIANKI JESZCZE MI NIKT NIE ZROBIŁ!!!!!! DZIĘKUJĘ WAM !!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zuzolandia i Sota36 wysłały mi bukiet pieknych róż przez kuriera:loveu: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 pozazdroscic:eviltong: a ja se chlupne - zdrowie :drinka::beerchug::drinka: Quote
eria Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 i dopiero teraz sie zorientowałam że tych róż jest 20 !!!!! :loveu: Quote
Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kochana Erio (od teraz wiem, że tak naprawdę to ANIU :) ) Żyj nam sto lat, szcześliwie i beztrosko i przyjedź czasem do tej strasznej Wawy ;) Quote
eria Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 kwiaty które dostałam od Zuzoli i Gutków ;) a tu mamy z Kreosiem taką samą minę Quote
Korenia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja też życzę wszystkiego naj,najj.. lepszego! Dużo gości, bez połamania kości :) Quote
sota36 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ciociu Aniu Ty moja kochana- tu Twoj Gucio-specjalnie obfocila mnie Jola dla Cibie na UrodZinki!!!! Nie jestem piekny jak Foxi czy Kreos,ale moje serduszko jest "pikajace" dla Ciebie!!!! Na Urodzinki -zycze Ci spelnienia marzen,nawet tych ...kosmicznych! GUCIO Quote
eria Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Cześć kochani, dziękuję za życzenia !!! Chciałam tylko powiedziec że żyję, nie mam kaca i idę na spacerek :evil_lol: Zuzolki mam nadzieję że spacer we wterek lub środę wypali ;) Niestety wczorajszy dzień zepsuła pewna osoba, o której już pisałam kiedyś ze nie da się pozbyć :-( i to do tego stopnia że przez parę dni będę miała stracha wychodząc z domu....mało brakowało a dzwoniłybyśmy na straż miejską, taki był natrętny. Przepraszam że wam to piszę, ale musze sie wygadać :-( Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 urocza znajomosc :/ mam nadzieje, ze sie szybko zakonczy.. Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 eh niektorzy ludzie sa ........:angryy: szkoda gadac to uwazaj tam i wylecz tego kaca:evil_lol: Quote
eria Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 :cool1: moje bestie kochają wszystkich Quote
zuzolandia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witanko ;-) A to dziadu jeden ,,,no...pała by go trzeba potraktowac zeby mu do tego zakutego łba cosi wlazło ....skoro słowa to za mało ..... Nasle na niego Zuzanke ;-)...oj ona by go po macoszemu potraktowała ;-) w przeciwienstwie do twoich bestyjek Zuza nie kocha całego swiata a na facetow ma alergie ;-) eheh.... Buziaczki .....i grzeczna dziewczynka nie upila sie ..;-) Quote
eria Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Foxi pozdrawia wszystkich :evil_lol: Ta mała symulantka zaś zrobiła numer na spacerku dzisiaj. Biegały z Figą, nagle Foxi zaczęła strasznie kuleć na tylną łapkę, przykuśtykała do mnie ze wzrokiem męczennika, no to co - pańcia łapkę obejrzała, nic nie stwierdziła. Zdjęłam jej więc kagańczyk żeby sobie wylizała - ta mała menda jak ręką odjął przestała kuleć i pobiegła się bawić !!! Bez lizania! Cwaniara nauczyła się że jak kuleje to pani ściaga kaganiec !!!!! Quote
Korenia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='eria'] Foxi pozdrawia wszystkich :evil_lol: Ta mała symulantka zaś zrobiła numer na spacerku dzisiaj. Biegały z Figą, nagle Foxi zaczęła strasznie kuleć na tylną łapkę, przykuśtykała do mnie ze wzrokiem męczennika, no to co - pańcia łapkę obejrzała, nic nie stwierdziła. Zdjęłam jej więc kagańczyk żeby sobie wylizała - ta mała menda jak ręką odjął przestała kuleć i pobiegła się bawić !!! Bez lizania! Cwaniara nauczyła się że jak kuleje to pani ściaga kaganiec !!!!! Intelidżent :loveu: Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hehe a to spryciara mala no:evil_lol: gieniusza wychowalas sobie:evil_lol: Quote
Recommended Posts