Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania gratuluje udanego zakupu:p
Ciebie znając obslugi nauczysz sie w mig:p
tego briarda to ja znam tylko imie jego ciezko mi zapamietac..:roll:

czyzby to był widok? a moze same okno Twoje :evil_lol:

aa widzialam dzis wracającego z pracy...zboka..:mad:

Posted

już nawet nie piszę coby sie nie załamywać :roll: nadal nic poza ofertą małego zlecenia od znajomego,żeby sobie dorobić w tym czasie co szukam czegoś stałego. No i umówiłam się z tym znajomym na dziś na 9.....ale cóż musiałam dzwonić odwoływać i przełożyć na poniedziałek bo bym nie dala rady po wczorajszym:evil_lol: pół nocy i rana latałam do wc:evil_lol::placz:dopiero teraz troche odespałam ,na tyle by usiąść do kompa ehhh coś z tym winkiem bylo nie tak :shake:

Posted

eria napisał(a):
już nawet nie piszę coby sie nie załamywać :roll: nadal nic poza ofertą małego zlecenia od znajomego,żeby sobie dorobić w tym czasie co szukam czegoś stałego. No i umówiłam się z tym znajomym na dziś na 9.....ale cóż musiałam dzwonić odwoływać i przełożyć na poniedziałek bo bym nie dala rady po wczorajszym:evil_lol: pół nocy i rana latałam do wc:evil_lol::placz:dopiero teraz troche odespałam ,na tyle by usiąść do kompa ehhh coś z tym winkiem bylo nie tak :shake:

Może było go za dużo po prostu?:evil_lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Widoczek z okna, no cudowny, a można by rzec...romantyczny :razz:

romantyczny w sensie że ktoś tam z miłości walił głową w mur ? :diabloti:

Posted

zuzolandia napisał(a):
no taaaa jak sie pije wino za 3 zeta to potem sa nocne sensacje łazienkowe ;-)
......a mowilam.....kup se za 7 zeta....albo nie mieszaj.....hihihihihih

właśnie chyba w tym problem że wymieszałam....z sosikiem czosnkowym i czipsami :evil_lol::placz:

Posted

eria napisał(a):
właśnie chyba w tym problem że wymieszałam....z sosikiem czosnkowym i czipsami :evil_lol::placz:

fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:shake::shake::shake:

mieszanina wybuchowa............bleeeeee:diabloti:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Nie piszcie nic o tanich winach, ostatnio w radiu mówili że jakieś taniochy robią z deszczówki i czegoś tam jeszcze, a fuj!

świadomie mieszałaś te produkty? :lol:

a jak pysznie było :evil_lol:
co do rzodkiewek to jadam tylko i wyłącznie z cukrem ;) no a reszta...jakoś tak sie samo wmyśliło :evil_lol: no bo przyszły niezapowiedzianie takie dwie nawiedzone, przyniosły conieco no i się skończyło jak się skończyło:evil_lol:

Posted

psy w chwili obecnej:loveu:
mój pysiol najsłodszy:loveu:ślicznie ta fota wyszła choć musiałam oczywiście rozjaśniać bo próba manuala:evil_lol:

i misiocyt pod światło bo tak ma legowisko pod oknem