Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:KASIU DZIĘKI ZA FOTKI ~!!!!!!!!!!!!!:multi:

Mój problem z aparatem i spóźnionym zapłonem już rozwiązany !! I wiecie jaka przyczyna ??? Podgląd na lcd !!! Ja po prostu jestem dziecko cyfry i jestem nauczona robić foty na podglądzie ! I tak robiłam i się opóźniało, w pewnym momencie przypadkowo przycisnęłam przycisk podglądu i go wyłączyłam i zrobiłam zdjęcie normalnie przez wizjer !!!! I zrobiło się natychmiast !!!!!:multi::multi::multi::loveu: zgrywam próbne foty, ale wkleję później bo zaraz wyruszam na targ na jakies zakupki

Posted

eria napisał(a):
:multi:KASIU DZIĘKI ZA FOTKI ~!!!!!!!!!!!!!:multi:

Mój problem z aparatem i spóźnionym zapłonem już rozwiązany !! I wiecie jaka przyczyna ??? Podgląd na lcd !!! Ja po prostu jestem dziecko cyfry i jestem nauczona robić foty na podglądzie ! I tak robiłam i się opóźniało, w pewnym momencie przypadkowo przycisnęłam przycisk podglądu i go wyłączyłam i zrobiłam zdjęcie normalnie przez wizjer !!!! I zrobiło się natychmiast !!!!!:multi::multi::multi::loveu: zgrywam próbne foty, ale wkleję później bo zaraz wyruszam na targ na jakies zakupki

To ja czekam na foty, ale też najpierw wyruszam w celu zakupienia nożyczek do psich łap;):diabloti:

Posted

wróciłam :lol:zaraz pozmniejszam foty i od nowej strony będą ;) nic specjalnego bo to pierwsze nieudolne próby na auto w ostrym słońcu;)

kupiłam sobie wreszcie książkę :multi: Kieszonkowy atlas owadów i pajęczaków!! niestety bez motyli , jeszcze muszę właśnie atlas motyli jakiś dobry sobie kupić:loveu: żeby wiedzieć co focę:loveu:

własnie przyszła obroża do Kreona:loveu::multi: tylko ciut długa , pisałam że ma mieć 60cm a ma więcej, ale powinno wystarczyć dorobienie dziurki

Posted

no nareszcie:evil_lol:

Foksik i briard Tacyt

Tacyt

ucięty łeb bo to jeszcze z podglądem było

generalnie to ma aparat potencjał :loveu: tylko się muszę obsługi nauczyć i będzie git

Posted

wiq napisał(a):
teraz będziesz miażdzyć zdjęciami :D

niesamowicie mu ładnie!

jak obcykam lustrzankowy manual :evil_lol: myślałam że umiejętność trybu manualnego na kompakcie olympusie ułatwi mi nieco obsługę lustra olympusa a tu zonk :evil_lol::evil_lol:

a z obrożą pójdę jutro lub w sobotę do szewca zeby dziurkę dorobił (bo sama nie umiem-gruba mocna skóra) :lol: ale jest piękna!!:loveu: