Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja totalny głąb jeśli chodzi o stronkę:oops:Chciałam sama napisać, ale mi nie wychodzi - to dla zielonych to jest dla zielonych, a gdzie jest dla głąbów?:cool3::evil_lol::oops:

Eria, Dominika powiedziała o banerku - "tera je spox;)"
A tu masz link do duuuuużych fot, jakby Ci się chciało jeszcze powalczyć - mile połechtałaś dumę własną mojego zarozumialca Miśki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://doginka.fotosik.pl/albumy/454115.html

Posted

Miśka nie przeginaj !!:mad:

Przyjechał mój aparacik !!!! lustereczko !!! :loveu: i już miałam problem pierwszy:evil_lol: z baterią, bo w instrukcji pisze 'zdejmij pokrywe ochronną baterii' :crazyeye: no więc oglądam ją ze wszystkich stron,macam i nic się tam nie da zdjąć:crazyeye: widocznie już w sklepie wiedzieli żem tłuk i trza to zrobić za mnie , i wsunęłam toto do ładowarki,podłączyłam i chyba się ładuje bo świeci czerwona lampka...

Posted

Od-Nowa napisał(a):
:multi::multi::multi:
ile ma się ładować??

około 5 godzin :roll: pewnie nie zdąży sie naładować do 16 a o tej godzinie jedziemy z kumpelą na spacerek do Sosnowca i spotkamy się z panienkąbubu o ile nic jej nie wypadnie ;) byłoby fajnie gdyby sie skonczył do tej pory ładować

Posted

malawaszka napisał(a):
Eria - ile płacisz za tą szczepionkę antygrzybkową? bo Pepa ją też dostanie i zapomniałam się spytać ile mnie to skubnie :roll:

1 dawka 20 zł ;) po około 2 tygodniach trzeba powtórzyć - też 20 zł

Posted

[quote name='Doginka']A ja totalny głąb jeśli chodzi o stronkę:oops:Chciałam sama napisać, ale mi nie wychodzi - to dla zielonych to jest dla zielonych, a gdzie jest dla głąbów?:cool3::evil_lol::oops:

Eria, Dominika powiedziała o banerku - "tera je spox;)"
A tu masz link do duuuuużych fot, jakby Ci się chciało jeszcze powalczyć - mile połechtałaś dumę własną mojego zarozumialca Miśki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://doginka.fotosik.pl/albumy/454115.html

Faktycznie jeszcze powinni zrobic wersje dla gląbów to i ja bym się zalapała :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
eee to luzik :multi: oby to było tylko to - a kąpiesz łosia w hexadermie?

nie, wcieram imaverol :roll: to jest tylko w jednym miejscu,okolica mostka

Posted

Już po spacerku :cool3:
Kreoś w rzeczywistości jest.... CHUDY :mdleje:
Znaczy nie że przeszczep, ale chudzinka taka :loveu:
Halszkę mi chciał gwałcić :hmmmm: Nie wiem czy to oznaka cieczki, czy zapaszek od Franciszki :cool3:
A Foxi jest przeurocza :loveu::loveu:
Mam zdjęcia i Ania też ma.. Z nowego sprzętu :cool3: Mówiła, że wolny jakiś :cool3:

Posted

noo sama jestem ciekawa czy to Halszka ma cieczkę czy tak mocno pachniało Franią ??? Bo on jeszcze nigdy w ten sposób na żadną sukę nie reagował jak na Halszkę dzisiaj!!
mam tam kilka udanych fotek i super udane-menel dla Marcina:diabloti:
aczkolwiek coś jest nie tak w ustawieniach że działa z takim opóźnieniem, muszę do tego dojść

Foxi wykąpana, śmierdziała padliną mi całą drogę niemiłosiernie!!!

Posted

Russellka napisał(a):
Piękne :loveu: Zdjęcie w trojeczke śliczne :evil_lol: Trymujesz Foxi?

z Foxi się kudły sypią nieziemsko i często ją skubię palcami ;)