Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A ja totalny głąb jeśli chodzi o stronkę:oops:Chciałam sama napisać, ale mi nie wychodzi - to dla zielonych to jest dla zielonych, a gdzie jest dla głąbów?:cool3::evil_lol::oops: Eria, Dominika powiedziała o banerku - "tera je spox;)" A tu masz link do duuuuużych fot, jakby Ci się chciało jeszcze powalczyć - mile połechtałaś dumę własną mojego zarozumialca Miśki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://doginka.fotosik.pl/albumy/454115.html Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Miśka nie przeginaj !!:mad: Przyjechał mój aparacik !!!! lustereczko !!! :loveu: i już miałam problem pierwszy:evil_lol: z baterią, bo w instrukcji pisze 'zdejmij pokrywe ochronną baterii' :crazyeye: no więc oglądam ją ze wszystkich stron,macam i nic się tam nie da zdjąć:crazyeye: widocznie już w sklepie wiedzieli żem tłuk i trza to zrobić za mnie , i wsunęłam toto do ładowarki,podłączyłam i chyba się ładuje bo świeci czerwona lampka... Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Od-Nowa napisał(a)::multi::multi::multi: ile ma się ładować?? około 5 godzin :roll: pewnie nie zdąży sie naładować do 16 a o tej godzinie jedziemy z kumpelą na spacerek do Sosnowca i spotkamy się z panienkąbubu o ile nic jej nie wypadnie ;) byłoby fajnie gdyby sie skonczył do tej pory ładować Quote
zuzolandia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: gratulejszyn !!!!! Quote
malawaszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Eria - ile płacisz za tą szczepionkę antygrzybkową? bo Pepa ją też dostanie i zapomniałam się spytać ile mnie to skubnie :roll: Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 malawaszka napisał(a):Eria - ile płacisz za tą szczepionkę antygrzybkową? bo Pepa ją też dostanie i zapomniałam się spytać ile mnie to skubnie :roll: 1 dawka 20 zł ;) po około 2 tygodniach trzeba powtórzyć - też 20 zł Quote
Junka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Doginka']A ja totalny głąb jeśli chodzi o stronkę:oops:Chciałam sama napisać, ale mi nie wychodzi - to dla zielonych to jest dla zielonych, a gdzie jest dla głąbów?:cool3::evil_lol::oops: Eria, Dominika powiedziała o banerku - "tera je spox;)" A tu masz link do duuuuużych fot, jakby Ci się chciało jeszcze powalczyć - mile połechtałaś dumę własną mojego zarozumialca Miśki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://doginka.fotosik.pl/albumy/454115.html Faktycznie jeszcze powinni zrobic wersje dla gląbów to i ja bym się zalapała :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 eee to luzik :multi: oby to było tylko to - a kąpiesz łosia w hexadermie? Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 malawaszka napisał(a):eee to luzik :multi: oby to było tylko to - a kąpiesz łosia w hexadermie? nie, wcieram imaverol :roll: to jest tylko w jednym miejscu,okolica mostka Quote
JIM Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Gratuluje aparatu :) i zekam na pierwze fotki lustrem :P Quote
Cheritka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pianka napisał(a):Czekamy na zdjęcia z nowego aparatu:lol: Mogą też być ze starego, wszystko jedno ;) Quote
WinterGirl Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 aj ktoś tu był blisko bGirlki i nie dał znać buu... pozdrowionka dla spacerowiczów Quote
panienkabubu Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Już po spacerku :cool3: Kreoś w rzeczywistości jest.... CHUDY :mdleje: Znaczy nie że przeszczep, ale chudzinka taka :loveu: Halszkę mi chciał gwałcić :hmmmm: Nie wiem czy to oznaka cieczki, czy zapaszek od Franciszki :cool3: A Foxi jest przeurocza :loveu::loveu: Mam zdjęcia i Ania też ma.. Z nowego sprzętu :cool3: Mówiła, że wolny jakiś :cool3: Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 noo sama jestem ciekawa czy to Halszka ma cieczkę czy tak mocno pachniało Franią ??? Bo on jeszcze nigdy w ten sposób na żadną sukę nie reagował jak na Halszkę dzisiaj!! mam tam kilka udanych fotek i super udane-menel dla Marcina:diabloti: aczkolwiek coś jest nie tak w ustawieniach że działa z takim opóźnieniem, muszę do tego dojść Foxi wykąpana, śmierdziała padliną mi całą drogę niemiłosiernie!!! Quote
Mysia_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 suuuuper :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6180579.jpg Quote
weszka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 eria gratulacje za nowe fotki :multi::loveu: Widać że lustrzankowe :cool3: Quote
Russellka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Piękne :loveu: Zdjęcie w trojeczke śliczne :evil_lol: Trymujesz Foxi? Quote
eria Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Russellka napisał(a):Piękne :loveu: Zdjęcie w trojeczke śliczne :evil_lol: Trymujesz Foxi? z Foxi się kudły sypią nieziemsko i często ją skubię palcami ;) Quote
Recommended Posts