Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
a wiesz że nawet sie złapię ? :cool3:

KOCHAM CIĘ MISIU!!!:loveu::diabloti::loveu: - jak już zrobisz, to please podlinkuj do www i do fotogalerii:loveu:

Posted

Już jutro będzie u mnie moje lustereczko z ZD 40-150, a gdzieś za tydzen Sigma 105mm do makro, bo nie mają na magazynie i muszą sprowadzić :lol:

Posted

Junka napisał(a):
a jaki aparacik i obiektywy?? Bo ja zamierzam sobie lustro sprawić i kompletnie nie wiem jakie. :shake:

obiektywy powyżej wymieniłam;):
Zuiko Digital 40-150 mm i Sigma 105mm
a korpus Olympus E-510 :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Już jutro będzie u mnie moje lustereczko z ZD 40-150, a gdzieś za tydzen Sigma 105mm do makro, bo nie mają na magazynie i muszą sprowadzić :lol:

Hmmmmmmmm, to nas teraz zakasujesz fotami:crazyeye::loveu:

DZIĘKUJĘ ZA BANEREK:loveu:-jest śliczny, tylko Miśka płacze, że Ją za mało widać:cool3::evil_lol:
Poproszę jeszcze avek do kompletu, bo nie mam takiego podkładu, żeby samej zrobić;)

Posted

Junka napisał(a):
a ja tez sie mogę uśmiechnąć o banerek???:cool3:

no nie wiem nie wiem:evil_lol:Ty sama potrafisz ;)
zrobię z przyjemnością wieczorkiem

Posted

eria napisał(a):
no nie wiem nie wiem:evil_lol:Ty sama potrafisz ;)
zrobię z przyjemnością wieczorkiem

A weź przestań. Ja to jestem w takich rzeczach kompletny laik :roll: Jeszcze muszę kogoś zmoleścić, żeby mi zrobil strone internetową, bo w tych językach XHTML wogóle się nie orientuje :shake:

Posted

Junka napisał(a):
A weź przestań. Ja to jestem w takich rzeczach kompletny laik :roll: Jeszcze muszę kogoś zmoleścić, żeby mi zrobil strone internetową, bo w tych językach XHTML wogóle się nie orientuje :shake:

stronkę mam,nawet dwie,ale na totalnych podstawach html :evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
jak tam się trzymasz przed jutrzejszym dniem? ;)
jutro chyba jeszcze wezmę wolne w pracy to mam nadzieję, że pierwsza zobaczę nowe zdjęcia :multi:

z tym może być problem, bo napewno trza bedzie najpierw ładować akumulator :roll: a to pewnie będzie trwało, więc nie gwarantuję że już jutro będą lusterkowe foty

Posted

eria napisał(a):
stronkę mam,nawet dwie,ale na totalnych podstawach html :evil_lol:

Ale masz, a Ja dzisiaj wziełam w necie znalazłam kurs html dla laika i wogóle z tego nic nie rozumiała, a w takich rzeczach podobno kumata jestem. Dla mnie to czarna magia, jak wzielam ściągnełam program do robienia stron www to mi się odechciało czegokolwiek :angryy: Twoja strona jest suuper, a ja nawet takiej nie potrafie zrobić :shake:

Posted

ja też sie nauczyłam ze stronki 'html dla zielonych' !! :cool3: w 2 dni zrobiłam pierwszą stronkę swoich psów !! Napisałam w notatniku !! Kiedyś zassałam jakiś frontopage ale w ogóle nie wiem o co w tym szło :evil_lol: więc napisałam stronkę w notatniku:lol: Także Junka się nie poddawaj, otwieraj html dla zielonych i walcz:evil_lol:

Posted

no popatrz ja tez w html dla zielonych i naprawde jestem zielona :evil_lol: ale w notatniku?? Jak ty to zrobiłaś. Jakiś mózg jesteś :lol: a w jakim programie robisz banerki??

Posted

Junka napisał(a):
no popatrz ja tez w html dla zielonych i naprawde jestem zielona :evil_lol: ale w notatniku?? Jak ty to zrobiłaś. Jakiś mózg jesteś :lol: a w jakim programie robisz banerki??

W notatniku :lol:
a banerki w fotoszopie;)

Posted

eria napisał(a):
W notatniku :lol:
a banerki w fotoszopie;)

W photoshop?? no dora ja się za siebie jutro wezme ale skończy sie pewnie moja chęć do robienia strony po 10 minutach :evil_lol:

Posted

to się trzeba solidnie zaprzeć :diabloti: wtedy zrobisz:diabloti: ja miałam kopa bo chciałam udowodnić kumplowi że da się w 2 dni stronkę zrobić, bo on mi obiecywał od paru miesięcy i się nie doczekałam, a ja sie zaparłam :diabloti::mad: