panienkabubu Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No to jesteś mistrzem, a ja tylko pół :evil_lol: Takich wyczynów nie próbowałam. Choć z Franciszką....?:hmmmm::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='eria']no nie mów że czegoś takiego dokonałaś ? :crazyeye::crazyeye:mi się do dziś spacer z dwoma i parasolem jawił jako rzecz niemożliwa do zrealizowania:shake: haha ja też chadzam z parasolem i dwiema paskudami na smyczach czasem - częściej one bez smyczy ;) http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6160010.jpg hahah Gozilla :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='eria'] taa chwilowo mam labę, aczkolwiek odwykłam od tego i nie wiem za co sie złapać więc siedzę przed kompem:evil_lol: To złap się za nowy komplecik dla mnie:modla::loveu: Cudna fota:crazyeye::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6130127.jpg Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Doginka']To złap się za nowy komplecik dla mnie:modla::loveu: Cudna fota:crazyeye::loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6130127.jpg a wiesz że nawet sie złapię ? :cool3: Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 eria napisał(a):a wiesz że nawet sie złapię ? :cool3: KOCHAM CIĘ MISIU!!!:loveu::diabloti::loveu: - jak już zrobisz, to please podlinkuj do www i do fotogalerii:loveu: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Już jutro będzie u mnie moje lustereczko z ZD 40-150, a gdzieś za tydzen Sigma 105mm do makro, bo nie mają na magazynie i muszą sprowadzić :lol: Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a jaki aparacik i obiektywy?? Bo ja zamierzam sobie lustro sprawić i kompletnie nie wiem jakie. :shake: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Junka napisał(a):a jaki aparacik i obiektywy?? Bo ja zamierzam sobie lustro sprawić i kompletnie nie wiem jakie. :shake: obiektywy powyżej wymieniłam;): Zuiko Digital 40-150 mm i Sigma 105mm a korpus Olympus E-510 :loveu: Quote
ariss Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x...n_P6160042.jpg nic dodać i nic ująć!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już moge sobie wyobrazić Twoją radość jutrzejszą!!!!:razz: Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 eria napisał(a):Już jutro będzie u mnie moje lustereczko z ZD 40-150, a gdzieś za tydzen Sigma 105mm do makro, bo nie mają na magazynie i muszą sprowadzić :lol: Hmmmmmmmm, to nas teraz zakasujesz fotami:crazyeye::loveu: DZIĘKUJĘ ZA BANEREK:loveu:-jest śliczny, tylko Miśka płacze, że Ją za mało widać:cool3::evil_lol: Poproszę jeszcze avek do kompletu, bo nie mam takiego podkładu, żeby samej zrobić;) Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a ja tez sie mogę uśmiechnąć o banerek???:cool3: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Junka napisał(a):a ja tez sie mogę uśmiechnąć o banerek???:cool3: no nie wiem nie wiem:evil_lol:Ty sama potrafisz ;) zrobię z przyjemnością wieczorkiem Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 eria napisał(a):no nie wiem nie wiem:evil_lol:Ty sama potrafisz ;) zrobię z przyjemnością wieczorkiem A weź przestań. Ja to jestem w takich rzeczach kompletny laik :roll: Jeszcze muszę kogoś zmoleścić, żeby mi zrobil strone internetową, bo w tych językach XHTML wogóle się nie orientuje :shake: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Junka napisał(a):A weź przestań. Ja to jestem w takich rzeczach kompletny laik :roll: Jeszcze muszę kogoś zmoleścić, żeby mi zrobil strone internetową, bo w tych językach XHTML wogóle się nie orientuje :shake: stronkę mam,nawet dwie,ale na totalnych podstawach html :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jak tam się trzymasz przed jutrzejszym dniem? ;) jutro chyba jeszcze wezmę wolne w pracy to mam nadzieję, że pierwsza zobaczę nowe zdjęcia :multi: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Od-Nowa napisał(a):jak tam się trzymasz przed jutrzejszym dniem? ;) jutro chyba jeszcze wezmę wolne w pracy to mam nadzieję, że pierwsza zobaczę nowe zdjęcia :multi: z tym może być problem, bo napewno trza bedzie najpierw ładować akumulator :roll: a to pewnie będzie trwało, więc nie gwarantuję że już jutro będą lusterkowe foty Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 foty foty foty hihihihihihih alez tu bedzie bajerancko ;-) Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 eria napisał(a):stronkę mam,nawet dwie,ale na totalnych podstawach html :evil_lol: Ale masz, a Ja dzisiaj wziełam w necie znalazłam kurs html dla laika i wogóle z tego nic nie rozumiała, a w takich rzeczach podobno kumata jestem. Dla mnie to czarna magia, jak wzielam ściągnełam program do robienia stron www to mi się odechciało czegokolwiek :angryy: Twoja strona jest suuper, a ja nawet takiej nie potrafie zrobić :shake: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ja też sie nauczyłam ze stronki 'html dla zielonych' !! :cool3: w 2 dni zrobiłam pierwszą stronkę swoich psów !! Napisałam w notatniku !! Kiedyś zassałam jakiś frontopage ale w ogóle nie wiem o co w tym szło :evil_lol: więc napisałam stronkę w notatniku:lol: Także Junka się nie poddawaj, otwieraj html dla zielonych i walcz:evil_lol: Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no popatrz ja tez w html dla zielonych i naprawde jestem zielona :evil_lol: ale w notatniku?? Jak ty to zrobiłaś. Jakiś mózg jesteś :lol: a w jakim programie robisz banerki?? Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Junka napisał(a):no popatrz ja tez w html dla zielonych i naprawde jestem zielona :evil_lol: ale w notatniku?? Jak ty to zrobiłaś. Jakiś mózg jesteś :lol: a w jakim programie robisz banerki?? W notatniku :lol: a banerki w fotoszopie;) Quote
Junka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 eria napisał(a):W notatniku :lol: a banerki w fotoszopie;) W photoshop?? no dora ja się za siebie jutro wezme ale skończy sie pewnie moja chęć do robienia strony po 10 minutach :evil_lol: Quote
eria Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 to się trzeba solidnie zaprzeć :diabloti: wtedy zrobisz:diabloti: ja miałam kopa bo chciałam udowodnić kumplowi że da się w 2 dni stronkę zrobić, bo on mi obiecywał od paru miesięcy i się nie doczekałam, a ja sie zaparłam :diabloti::mad: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A mnie się mój baner podoba i go nie zamienię na żaden inny :eviltong: Super,że jutro będize lustro :loveu: będe miała focha jak 150, ale radę dam :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Do robienia stron polecam Adobe Dreamweaver CS3... dosc prosty i przyjemny:loveu: Ja jestem ciota totalna jesli chodzi i photoshopa:evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts