Dobcia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mocno trzymamy kciuki za Kreosia! Na pewno będzie dobrze:) Quote
eria Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Już jesteśmy z powrotem :multi: Dzięki Adikowi od Zuzoli :multi::multi::multi: Było prawie pusto w poczekalni i udało się szybko wejść, a Adam zaczekał i odwiózł nas do domu:multi: No i łoś dostał drugą dawke szczepionki na grzyba, zapas imaverolu do wcierania. Co do ataku - nie podjęliśmy żadnych działań póki był jednorazowy. Gdyby się powtórzyło, wtedy trzeba działać. Atak padaczkowy. No a o gulce na uchu zapomniałam,ale to akurat najmniej ważne, pokażemy ją naszej wetce jak wróci z urlopu, o ile nie zniknie mu to do tego czasu samo;) Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kilka dni mnie nie było i już od godzinki siedzę i nadrabiam - ufffffffff, właściwie skończyłam i zapomniałam, co miałam cytować:razz: Widzę, że KreŁoś dba, abyś się nie nudziła i dostarcza Ci atrakcji:evil_lol::mad: - powiedz mu żeby się nie wygoopiał;) Fotki śliczne - ludzka modelka bosko wyszła, te maki też zabójcze:loveu::loveu::loveu: A to rewelka:crazyeye::loveu: http://i30.tinypic.com/1179pvt.jpg Quote
Doginka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ta fota do mnie przemawia:loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6080006.jpg Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jak zwykle sliczne foteczki w kwiatuszkach :loveu: Quote
weszka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oj Łosiu nie cuduj i nie zachowuj się jak hipohondryk ;) Masz być zdrowy i basta! Piękne przyrodnicze fotki! Quote
betty_labrador Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6080032.jpg wow, jak Ty robisz takie cudniaste fotki? :-o Quote
ariss Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kwiatki piękne,Kreoś zarośnięty pocieszny a Foxiak jak zawsze uśmiechnięta:loveu: Quote
zuzolandia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6080028.jpg uuuuuuuuuuuuuuuuu zawsze jestem pelna podziwu dla tych twoich makrofotekkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 no to macie jeszcze makrofotki :razz: troszkę zwierzątko zestresowąłam....ale jak potem pięknie pozowała!! Quote
Marta_Ares Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hejka;) Piekne fotki:loveu: :loveu: robale okropne, ale zdjecia fajne:evil_lol: Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 ale jestem wściekła:angryy:na autobusy:angryy: miałam jechać teraz z łosiem do fryzjera i co ? jedyny autobus po godzinie 11 nie przyjechał !!:angryy: no i musiałam wizytę odwołac-przełożyliśmy na piątek:angryy: tylko niepotrzebnie ten biedny pies się wyleżał na tym betonie na przystanku:angryy: to już drugi raz w tym tygodniu że sobie autobus wypadł:angryy: Quote
panienkabubu Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Może to przez strajk tirów?:hmmmm: Eria te robaki na prawdę Ci nie uciekają?:eviltong: Quote
Martens Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pierwsze słyszę o tirach... słyszałam coś o strajku na poczcie.. Ja usiłowałam ostatnio zrobić makrofotkę bzyga, ale wyszło bardzo mizernie :cool1: Chyba zostanę przy psie :lol: Mam nadzieję, że kreosiowa bródka wytrzyma do piątku ;) Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Martens! bródka pozostanie nietknięta!:loveu: tknięta będzie reszta łba i doopka:evil_lol::mad: Dziewczynki mialam telefon w sprawie pracy, na 18 jade na rozmowe. nic nie mowie coby nie zapeszyć, trzymajcie kciuki ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ale robalki :o ale makro jest cudowne :loveu: Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 no cóż,pasują mi godziny od 8-16,od pon. do piątku, weekendy ,świeta wolne- sielanka po prostu w porównaniu z tym w czym teraz tkwiłam:roll: malutka firma,mało roboty no i też zarobki małe:roll: Quote
weszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 eria napisał(a):no cóż,pasują mi godziny od 8-16,od pon. do piątku, weekendy ,świeta wolne- sielanka po prostu w porównaniu z tym w czym teraz tkwiłam:roll: malutka firma,mało roboty no i też zarobki małe:roll: To bierzesz tą robotę??? Co byś robiła? A umowa jaka? Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 weszka napisał(a):To bierzesz tą robotę??? Co byś robiła? A umowa jaka? umowa o prace ;) co bym robiła-generalnie to facet nie ukrywał że jest nudno, odbieranie telefonów,faxy,maile,drukowanie jakichś tam dokumentów. Nie wiem czy biore, on miał jeszcze 2 osoby oprócz mnie do przeprowadzenia rozmowy, jutro ma mi dzwonić wieczorem i dać swoją odpowiedź a ja mam mu dać swoją... I ja chyba jestem na tak, tylko że zapomniałam mu wspomnieć o istotnym szczególe jakim jest mój kurs groominu we wrześniu :roll: a w tak małej firmie ma to znaczenie bo facet zostałby bez osoby w biurze. Jutro przez telefon mu to powiem... Quote
weszka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To może i niezła robótka. Przynajmniej na jakiś czas. Tiaaa o planach urlopowych powiedz zawczasu - wiem co mówię ;) Trzymam kciuki! Szkoda że Kreoś się nie ufryzował dzisiaj bo bym chętnie gołego przystojniaka obejrzała. Quote
eria Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 weszka napisał(a):To może i niezła robótka. Przynajmniej na jakiś czas. Tiaaa o planach urlopowych powiedz zawczasu - wiem co mówię ;) Trzymam kciuki! Szkoda że Kreoś się nie ufryzował dzisiaj bo bym chętnie gołego przystojniaka obejrzała. Kreoś w piątek będzie ufryzowany-jak znów cos nie wypadnie,ale napewno nie goły, koniec jeżdżenia maszynką po psie:evil_lol: tylko głowa i doopka a jeszcze Wam nie mówiłam- jutro spotkanie u notariusza , finał sprawy ze sprzedażą działki, a co się z tym wiąże -LUSTERKOOOO Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 no to dzień dobrych wiadomości ;) jakie lustro? bo już zapomniałam :oops: a może przez to czekanie wybór się zmienił? Quote
Recommended Posts