Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jest przecudne

kucyk był Kreosiem zainteresowany ,za to łoś go olał totalnie:evil_lol: Foxi brak, bo chciała pożreć konia:mad: i mama ją musiała na smyczy trzymać

Posted

a to na urodzinach mamy,31 maja
Kreon ciumka piłke w skarpecie:diabloti: dzięki temu rozwal ją trochę dłuzej:evil_lol:

sąsiad Kody zza płota

i Koda

Posted

Marta_Ares napisał(a):
to samo mialam napisac:cool3:

jak jest ładna pogoda:evil_lol: bo jak jest brzydko i zimno to mam najstarsze z najstarszych spodnie,wpuszczone w gumiaki i polar:evil_lol: no i inaczej ide do parku gdzie musze przejść miedzy ludźmi a inaczej na pola;) no i jak ide z mamą to sie musze jakoś normalnie ubrać bo inaczej ze mną nie pójdzie:diabloti:

mam nooowe dzisiejsze piękne fotki:loveu: i dzisiaj miałam na spacerku ludzką modelkę hihihi:evil_lol: może po kryjomu jakąś jej fotę też wstawie

Posted

wiq napisał(a):
jak Ty się ładnie ubierasz na spacerki.. ;)

to samo miałam napisać, z Bianą bez względu gdzie idziemy dresik tylko dres bo wracamy zawsze upaprane jak siedem nieszczęść , na początku ubierałam się jak człowiek i dzięki temu kilka ciuchów poszło do kosza - ( bajorkow0- rzęskowe plamy nie zawsze chcą się wyprać :( ) a Biana jak jej się czasem jeszcze zdarzy wppaśc w panike to skacze na pancine łapki .
Ubieram czarne okulary i wio między ludzi :evil_lol:

A fotki bardzo ładne :) zresztą jak zwykle u Was

Posted

Ja chodzę na spacery w usyfionych spodniach, butach i bluzce :p standardzik spacerowy do bernów:evil_lol:

obroża czad!:multi: I nawet nie jest taka droga:cool3:
Jak była u mnie Finka po szczeniaka, to byłyśmy w zoologicznym... Mówiła, że takie obroże, którą kupiła w PL za 60zł - to w Finlandii są po 65 euro :mdleje::cool3:

Posted

:shake:nie no ja nie podaruje tej obroży :shake: :placz::placz::placz::evil_lol:

na dobranoc
akcent humorystyczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zakagańcowali Sonika:evil_lol:

Posted

ale kicha z tą Twoją pracą - uciekaj od nich na zawsze :angryy::mad:

przyszłam Ci tu pogratulować Psychologicznego Portretu Sznupków :loveu::evil_lol: świetnie Ci to wyszło!

No i nowy banner rewelka!

iiii.... :hmmmm: jak nadrabiałam to miałam masę do napisania i zapomniałam :placz::angryy:

aaaa wiem - jeszcze chciałam zapytać co to za szczepionka na pieczarki łośkowe? :razz::lol:

Posted

obroża fajna, będzie Kreonik jak król dzielnYcy i całej okolYcy wyglądał :evil_lol:
i cena bardzo atrakcjna jak za ćwiekowaną i taką szeroką ;)

Sonika:cool3::cool1: