Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
MAM GUMIAKIIIII :multi: W Praktikerze kupiłam, takie normalne ogrodowe gumiaki :loveu: alem szczęśliwa! teraz może lać :evil_lol: bo mam w czym iść ;)
No i oprócz gumiaków nacięgnęłam mamę na spódnicę,dwie bluzki i torebkę:evil_lol::loveu:

wowowow .

pokA TE ZAKUPY :evil_lol::evil_lol:

Posted

co ja bym bez cioteczek( i wujka:evil_lol:) zrobiła :):loveu:
foteczki staaare bom bez aparata

zarośnięty łeb misiaka:evil_lol: we wtorek będzie już piękny :loveu:

co do zakupów najbardziej się cieszę oczywiście z gumiaków !!! jupiiiii!!! jutro rano wypróbuję !!

Posted

no właśnie co ty bez tego wujka byś zrobiła :diabloti:

miałabym mniej pisania, wystarczyłoby samo słowo 'cioteczki' :diabloti:

Posted

ale dzisiaj przeżyłam :roll: położyłam mu wypowiedzenie rano a on mi mówi że w umowie jest 14 dniowy okres wypowiedzenia:roll: i zaczął robić problemy że te 14 dni musze przychodzić . No to ja mu mówię że owszem tak jak sie umawialiśmy na czerwiec,że przychodze jak chce i wychodze jak chce:roll: a on mi gada że nie, że normalnie na 9 h :crazyeye::angryy:no sie załamałam, bo to 2 tygodnie w plecy w szukaniu czegoś nowego. I wyszłam dziś o 14.30 bo sie wymigałam że mam lekarza umówionego . I miałam teraz dopiero telefon że spokojnie moge już od jutra nie przychodzić :roll: ta firma to jeden wielki przekręt , we wtorek fachowiec spojrzy na moją umowę, bo jest tam inna kwota wynagrodzenia niż dostajemy:angryy: aż jestem ciekawa opinii...

Posted

to nie ON, to mama mojej kumpeli ;) ma własną firmę budowlaną i zna się na rzeczy...

Ale miałam dziś iście pechowy dzień. Wybrałam sie do weta , na drugi koniec miasta,bo miała już być szczepionka na grzyba dla łośka. Zaczęło się od tego że wypadł autobus i czekałam 40 minut dłużej :roll: a jak już się dokulałam do weta to okazuje się że nie ma szczepionki bo nie było w hurtowni ....W poniedzialek najpierw przedzwonię czy napewno jest a potem pojadę, może nawet od razu z misiakiem,bo to już będzie termin doszczepienia;)

Posted

owieczka - nie zabrał piłeczki :evil_lol:ja ją zabrałam, zawsze jak koncze zabawe pada hasło 'koniec' i psy idą ze spuszczonymi łbami w kierunku wyjścia z pola:evil_lol: bez piłeczki to u nas spacer stracony

dzisiejsze foteczki ze spacerku z Kodą :razz:

zapuszczony łeb łosia,już niedługo